Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gps basz olcsóbb nem kell tábla sem, meg ugye azt a felhasználókkal fizettetik mi mindjárt vételkor.......
jó fel fog menni a veterán zsigulik ára
Ez lesz a jövő Intelligens sebességkorlátozó táblák...kibocsát egy sugarat és az adott járművet lelassítja a kívánt sebességre...
gps-t az összes motorba aztán ha gyorsan megy tiltsa le az elektronikát 2 órára
faszán meg lehetne oldani a korlátozó tábláknál is
Valaki megint besokallt a 24-en Parád közelében.... friss.... Reméljük nem komoly....
biológiailag semmi sem indokolja hogy a női egyedeknek a szex "jó legyen" ők arra lettek tervezve hogy tartsák oda a farukat és potyogtassák kifelé a gyerekeket
a férfiaknak más, nekik egymással kell versengeni küzdeni a szexért, és ez nem kevés fáradság-sérülés, aztán ha még a szex se lenne jó akkor szarnának az egészre

amúgy az a 2 perc nem is olyan rossz, ebből másfél az előjáték(leveszi a ruhát, gyors hugyálás) az igazi szerelem meg az amikor a büdös zoknikat is leveszi az ember
én csak azt mondom hogy érdemes lenne tesztet végezni
mennyi lány ülne bele egy f atrába és mennyi a 7es bmw-be ugyanavval a sofőrrel

persze nem mindegyik lány kurva....
de ez nem újkeletű dolog 20+ éve még a férfiakon nem volt olyan gáz az arany ékszer aztán mindig összedobtuk a fukszot annak aki már pár hete nem talált magának egy gyors menetet, utána egyből lett reszelnivaló
Aztán már csak az elrettentő péda említve az olyan ""férfiakat"", akiknek a 'sex' vetkőzéssel együtt 2 azaz kettő percig tart?! Aztán szegény nő 40 éves kora, és 2 gyerek után idegen pályán tudja meg mi is az az "orgazmus" ??!!??
Na mesélj!?
Elmennek és megkeresik? Vagy megint jön a minden nő egy "örömlány" párhuzam?
Az általánosítás veszélyes dolog...
...de hiába.
Ja..... ott.....
Volt már, hogy erős késztetést éreztem arra, hogy megfojtsalak
Na és hol? A külső íven?
Mi baj történhetne?
Sziasztok!

Tegnap sajnos egy suzukis belém jött hátulról/oldalról. A károkozást elismerte. A kipuff dob behorpadt(nem vészes). Egy pár műhelyet felhívtam akik ilyesmivel foglalkoznak, de mindegyiknél szinte ugyan az volt a válasz, palástcsere. Ilyenkor a biztosító megtéríti a dob árát, vagy csak a javítást? BOS sportdobról van szó.
Régen még én is jobb voltam....
csak pénz kérdése
a nők egy része(egyre nagyobb) úgy van a pénzzel mint a légy a szarral
Mondjuk el kell keserítselek, szőke, hosszú combú ápolónőt nem láttam az egész épületben Nyálcsorgató papát viszont annál többet
Szóval menekülőre fogtam a dolgot inkább Bár te nem hiszem, hogy megéred azt a kort...
Vigyázzon erre Zoli. Neki aktuális lassan.
Ja, van aki 1:40-nel is akkorát fekszik mint hat pár csizma.
És miután Téged kivitt, kint is hagy és vissza jön hozzám.
.
.
.
.
Pelenkát cserélni.
En ketperc alatt korbetalaltam az eringen,
a legviccesebb hogy ugyabban a korben egy gsxr750-el egy ipse hasraesett es korbe sem ert.
Egyenlore leszarom,van meg husz evem,akkor majd nem.
annak is orulni fogok ha egyedul ki tudok menni budira,esetleg ha tudok annyit fizetni hogy egy huszeves hosszucombu dogos noverke fog kivinni.
Igazából, mikor vén papák lesztek, arra ügyeljetek, hogy ne dugjanak be benneteket a gyerekeitek egy öregek otthonába...
Egyik nap meglátogattam egy nénit egy ÖNO-ban és nyugdíj osztáskor azonnal el is veszik a díjat. Az pedig ledöbbentett, hogy egy közepes (de még bőven 100e feletti) nyugdíj akár 90 %-át is elvehetik, csak mert egész emberi körülmények vannak.
Délelőtt még volt valami köridős galéria. Gondolom már törölték itet. Kár. Nem mintha tudtam volna köridőt beírni.