Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csoda szevasz!
Hirtelen olvasva nem tudtam mit is írtál, már majdnem pironkodni kezdtem , de aztán leesett, csak úgy csörömpölt!
hopsz, mire végigolvastam a kommenteket meg beírtam már kijavítottak
Nem tudom, de azt kell, hogy mondjam, hogy peldaul ha az idei elso hring nyiltnapon tapasztalt uj aszfaltot es az utana kovetkezo eringest ha osszehasonlitok, akkor a hringen eleg sokszor csuszott meg az eleje, az eringen meg mintha sinen mentem volna.
Metzeler Racetec K2. Mondjuk valoszinuleg a kb 10 fok kulonbseg is szamithatott az ering javara, de nekem ott sose volt gondom. Bar alairom, hogy kakucs erzesre tenyleg tapadosabb, de az eringgel sem volt meg sosem gondom.
nagyon rosszul emlékszel, majdnem ugyan ott van, mint az ering, csak kicsit közelebb Pesthez
Jéh tényleg Kakucsot a Rabócsi ringgel keverem
ugyanazzal a gumival voltam kint mindkét helyen és majdnem sikerült az amortizációt felgyorsítani
Nah, nemjo a kep... akkor igy:
Kakucs - Ering kb 10 km a kulonbseg, szoval az szerintem nem oszt, nem szoroz.
A feher aszfalt es az emiatti "nemjo, mert feher aszfalt es csuszik" rinya megint csak egy olyan dolog, amit valaki hallott es nagy altalanossagban olyanok terjesztik, akik kozeleben sincsenek annak, hogy a motor megcsusszon. Ahhoz a csuszkalashoz olyan korido is kell, ami indokoltta teszi a csuszkalast. Nekem is csak akkor csuszott a gumim, amikor 40 fokban a celrara balosban racsaptam a gazt es a kisse viseltes 2CT elmelegedett, de ez nem a feher aszfalt hibaja.
Garaba Attila sem panaszkodik szerintem, hogy csuszna:
http://www.motorozz.hu/img/tour/2207_31603_1.jpg
ez igaz mármint hogy relatív a távolság. Nekem messze van. Kakucs ha jól emlékszem Debrecen környékén van (Lehet hogy tévedek de én így emlékszem) Ha oda mennék nyílt napra akkor reggel elindulok Siófokról kb Délre érek oda lenne 2 órám aztán már indulhatnék is haza. Utánfutóm nincs így mehetek lábon. Mire oda érek úgy elfáradok mint az állat. Ott megint kifáradok és még utána bő 400 Km mire hazaérek. Nem egy egészséges dolog.
ez a messze van relatív dolog: E ring drágább, Kakucs messzebb van(és fehér az aszfalt )
Fattya lett a központi emelőm.
Az Ering nem rossz ötlet ott már voltam a gyerek nap ürügyén De kakucs nagyon messze van nekem.
Szánalmas vagy ember,megint megszivattak a kalácsgyárban a vásárlók mert nem adtak borravalót?
Egy motorszerelőit nem tudsz elvégezni levelezőn sem basszus.
Fórumon kérdezgeted merre hogy.
Lehet, hogy Ő az a régi motorozásra jelentkező azt szokta írni: beszállok a tankba!
Te mar megint nyomorek vagy. Meselj itt osszevissza a mm-ekrol

Amugy letiltottal, de ki be jelentkezel hogy olvashasd ha irok? Zoli mondtam mar, egy csunya dagadt barom vagy, nem nyalhatod meg a golyomat !
Vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy látom a kettőt.
Nem azt hogy tenere 89-ből vagy xy 91-ből hanem mindkettőt 97-ből,és 2009-ből.
Azonkívül a 97-esből van ráadás is.
Lényegesen jobb de ott is ott a pontszerű kráteres rozsda.
Vagy ering. Oda is felengedik corduraban.
Hat ja. En is elobb mondanek igent egy lengoszaxira, minthogy a hatso ulesemre uljenek
Kicsit katyvasz a srác. Én felajánlottam hogy egy laza kört viszem. De továbbra is keresi azt aki vinné egy kört. Le is levezetem vele. De ezek után nem ajánlom továbbra is. Amúgy is nyakig van a naptáram ahol sok esetben utas is van már a hátam mögé. arról nem is beszélve hogy ahhoz hogy valakivel megoszd a motorod ülését sokkal nagyobb bizalom szükségeltetik mint bármi máshoz.
A rozsdamentes simán rozsdásodhat keveréktől függ hogy mennyire
A tuti rozsdamentes a saválló anyag amit a mágnes sem vonz
A ténérén 89-es volt és mégsem volt rozsdás a krómozott dugattyú se kint se bent
Ogrétől kaptál ajánlatot jó volna olvasnál is közbe-közbe...
hetvegere kivalo idő lesz
Szeva Pocsi!
7végén tuti idönk lesz
Szerencsére szabad 7végés vagyok