Szerintem régen azért voltak dolgok, amik jobbak voltak. Bár nekem a rég a 90-es évek A társadalom is iszonyat változáson ment keresztül ha csak az utóbbi 10 év szociális viszonyait nézzük. De ez még akár a Sportmotor oldalon is látszik. Ezt a mai társasági életet össze sem lehet hasonlítani azzal, ami itt mondjuk 2008-2009-ben volt. A trollokról neis beszéljünk...
Nem búsongok csak látom a változást és próbálom kitalálni mit kéne csinálnom? ----és nem volt minden jobb régen, legfeljebb fiatalabbak voltunk, de jobb biztos nem volt.
a régi nikkel-vas lúgos akkuk jól és sokáig birják olcsók stbstb a vasútnál volt még olyan amit a 70es évek óta használnak
csak sajna elég szar árama van, de ilyen napelemes energia tárolásra teljesen jó lenne
a többin meg agyaljanak hogy lehetne közel 100%-ban újrahasznosítani
mondjuk amíg a nép kidob mindent a kukába nehéz lesz bármit is tenni......
Csupán apró kis probléma van! Az akkuhoz sok és elég ritka, ezért qrva drága anyag szükséges! Az elhasználódott pedig szennyez! Nem 1-2 éves lesz a probléma megoldása!
én simán mászkálnék villanyossal
autó motor mindegy
pl melóba járni nekem elég lenne 100-120km hatótáv is
villanyos endúrót meg azóta szeretnék amióta a dt-t megvettem minden fasza a motorokon csak jó lenne ha nem lenne motorhang, vagy jóval halkabb
csak sajna a használhatú hatótávú villanyos endúró is várat magára
A kísérleti stádiumon való röhögésnek csak az az egy hátránya van, hogy előbb-utóbb lefagy a mosoly....amikor egyszer csak elkezd tökéletesen működni a gép és az addig röhögő melós hirtelen észreveszi, hogy nincs munkája.
Én bírnám ha önkezelő betonpumpák megjelennének ! Főleg a kisérleti stádium lenne érdekes , ahogy okádja a betont és a gumicső kergetné a részeg köműveseket a 4. szint készülő födémen !
Sajnos de....csak nézz vissza...pár éve a villanyjárművet még legfeljebb gyerekjátéknak gondoltuk....a fejlődés megállíthatatlan még ha fáj is, én ellenezném, de semmit nem érek el vele pedig igencsak megszívom ha pl. az önvezető kamionok elkezdenek működni.
Sziasztok ! Szükségem lenne egy Suzuki Address 110 cm3 robogó első lámpatestre ha valaki tudja hol érdemes keresni megköszönném .Állitólag a Suzuki Hokuto lámpája ugyan az .
Majd jelezni fogja mikor jön aztán akkor írok Neked is! Nem tudom mennyire tudnak majd jönni, gondolom 3 nap körül lesz. Cs. P. SZ. Vasárnap.
De majd jelzik.
Ma pont láttam 2ő tanulót városi vezetésen az egyik Repsol fényezésű 125R volt a másik meg egy SV 650 bubi vázas (kék metal) intettem nekik ők meg vissza miközben parkoltak autósor közé igaz furcsálltam nem egymás mellé álltak hanem mögé.
csak sajna elég szar árama van, de ilyen napelemes energia tárolásra teljesen jó lenne
a többin meg agyaljanak hogy lehetne közel 100%-ban újrahasznosítani
mondjuk amíg a nép kidob mindent a kukába nehéz lesz bármit is tenni......
autó motor mindegy
pl melóba járni nekem elég lenne 100-120km hatótáv is
villanyos endúrót meg azóta szeretnék amióta a dt-t megvettem minden fasza a motorokon csak jó lenne ha nem lenne motorhang, vagy jóval halkabb
csak sajna a használhatú hatótávú villanyos endúró is várat magára
http://www.origo.hu/auto/20160...
a zene szar, de az első hozzászólás odabasz
De majd jelzik.