Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Később nincs nyugdíj. Vagy-ok nincsenek.
Annyi amennyit osszekaparok mostanaban,EV. nem a legjobb nyugdij szempontjabol,vagy most doglok bele a jarulekba vagy kesobb nincs nyugdij.
Te még lehet, mert vén bölény vagy, Neked még lesz nyugdíjad. Mi csak kibírjuk.
Szerintem régen azért voltak dolgok, amik jobbak voltak. Bár nekem a rég a 90-es évek A társadalom is iszonyat változáson ment keresztül ha csak az utóbbi 10 év szociális viszonyait nézzük. De ez még akár a Sportmotor oldalon is látszik. Ezt a mai társasági életet össze sem lehet hasonlítani azzal, ami itt mondjuk 2008-2009-ben volt. A trollokról neis beszéljünk...
Szerintem a nyugdijig mar kibirjuk.
Nem búsongok csak látom a változást és próbálom kitalálni mit kéne csinálnom? ----és nem volt minden jobb régen, legfeljebb fiatalabbak voltunk, de jobb biztos nem volt.
Jöhetek közétek busongani - régen minden jobb volt- jeligére?
Hááát erről kár is vitatkozni, a közeli jövő elhozza az eredményt. Anno a géprombolók is azt hitték megússzák a szövőszékeket....oszt mégsem.
a régi nikkel-vas lúgos akkuk jól és sokáig birják olcsók stbstb a vasútnál volt még olyan amit a 70es évek óta használnak
csak sajna elég szar árama van, de ilyen napelemes energia tárolásra teljesen jó lenne
a többin meg agyaljanak hogy lehetne közel 100%-ban újrahasznosítani
mondjuk amíg a nép kidob mindent a kukába nehéz lesz bármit is tenni......
Nem félek , több lábon élhetek !
Csupán apró kis probléma van! Az akkuhoz sok és elég ritka, ezért qrva drága anyag szükséges! Az elhasználódott pedig szennyez! Nem 1-2 éves lesz a probléma megoldása!
én simán mászkálnék villanyossal
autó motor mindegy
pl melóba járni nekem elég lenne 100-120km hatótáv is
villanyos endúrót meg azóta szeretnék amióta a dt-t megvettem minden fasza a motorokon csak jó lenne ha nem lenne motorhang, vagy jóval halkabb
csak sajna a használhatú hatótávú villanyos endúró is várat magára
A kísérleti stádiumon való röhögésnek csak az az egy hátránya van, hogy előbb-utóbb lefagy a mosoly....amikor egyszer csak elkezd tökéletesen működni a gép és az addig röhögő melós hirtelen észreveszi, hogy nincs munkája.
Én bírnám ha önkezelő betonpumpák megjelennének ! Főleg a kisérleti stádium lenne érdekes , ahogy okádja a betont és a gumicső kergetné a részeg köműveseket a 4. szint készülő födémen !
Sajnos de....csak nézz vissza...pár éve a villanyjárművet még legfeljebb gyerekjátéknak gondoltuk....a fejlődés megállíthatatlan még ha fáj is, én ellenezném, de semmit nem érek el vele pedig igencsak megszívom ha pl. az önvezető kamionok elkezdenek működni.
Sziasztok ! Szükségem lenne egy Suzuki Address 110 cm3 robogó első lámpatestre ha valaki tudja hol érdemes keresni megköszönném .Állitólag a Suzuki Hokuto lámpája ugyan az .
az nem a mi életünkbe jön el....
Vége a robbanómotorozás korszakának...
http://www.origo.hu/auto/20160...
Már leírtam: A labda gömbölyű! Bár engem nem érdekel különösebben!
ezen majd beszartam: http://youtu.be/olZeen7SoVg
a zene szar, de az első hozzászólás odabasz
csak aztán nehogy úgy járjanak ezek a hungarian labdarúgó emberek mint a mi kovács kokó isvánunk
Majd jelezni fogja mikor jön aztán akkor írok Neked is! Nem tudom mennyire tudnak majd jönni, gondolom 3 nap körül lesz. Cs. P. SZ. Vasárnap.
De majd jelzik.
Ma pont láttam 2ő tanulót városi vezetésen az egyik Repsol fényezésű 125R volt a másik meg egy SV 650 bubi vázas (kék metal) intettem nekik ők meg vissza miközben parkoltak autósor közé igaz furcsálltam nem egymás mellé álltak hanem mögé.
Hálás köszönetem