Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok szerencsét balesetmentes sok ezer km-t és jó egészséget hozzá.
Igen a Honda családon belül vándorolt így hát megvehettem Őt Egy héttel ezelőtt meg kiegészül a járműpark.....
Csak most lesem lett egy wartburgod gratula a géphez dobtam is egy nagy T-t.
Ma is mentem volna de valahogy ez a nap nem akar összejönni.... mentem volna pályára kipróbálni az új vasat erre nem jön össze, most meg mennék a Triumph-al és erre gyülekeznek a felhők... jól indul ez az 1 hét szabi.
Tapolcáig lenne megtervezve az út, utána mennénk tovább Ausztria irányába (A határt nem szeretnénk átlépni)
Szerintem menjetek át Veszprém megyébe én a Nyirád, Tapolca, Devecser környéki utakat imádom.
Ez a szr idő , itt van a Badacsony felett egy bazi felhő, lóg az eső lába , pedig mennem kellene. No nem oda ahová küldenél. De esőruha és gyí!
Azért nem ennyire meredek, vannak zöld napok amiket ki kell venni, + ugye a szabik...
Őszinte részvétem. Igazi családbarát rendszer.
Sziasztok. Vasárnapra tervezek haverokkal egy kis motorozást. Tudnátok mondani Vas és Zala megyébe jó kanyarvadászatra való utakat? :)
Ez meg 6+2 több mint 17 éve már.
Egyszer már dolgoztunk ilyen munkarendben 3,5 évig, én már akkor is útáltam és nem is tudtam megszokni. De volt olyan a kollegák között akinek jobban bejött mint az 5 vagy 6 napozás. Ezek az emberkék jellemzően fiatalok és gyerektelenek voltak. Ez a havi egy szabad hétvége elég karcsú.
Szia Zsolti! Jó ez a dagoba rendszer.
Helló Pityu!
A nálam vasárnap van, holnap meg már hétfő és délelőttös műszak.
Ja most lesem a hét elejére ráadásul ramatyot jósolnak errefelé.
Hát ez nem jött be bár nem tűnik túl előnyösnek a mai nap egy kis Csesznekezéshez. Bár mist fasza idő van de tartok attól a vihartól amit beígértek. Elöl meg szinte 0 már a profilmélység. Szóval lehet hogy nem valami nyerő ötlet ez nekem mára.
Jó lenne, de délután melózok még vasárnap is. A hét eleje lesz nekem sz-vnap.
Na majd a következő Parkoló találkozó. Bár ha nem szaródik el az idő délutánra lehet hogy 3-4 felé felmegyek Csesznekre. Nem jössz ki ? De csak akkor ha az a ronda piros pamacs ami a radaron jelenleg az Osztrákok feje felett forog nem jön át mihozzánk csak akkor megyek. Mert havi egy rommá ázás van csak idénre betervezve ezt a kvótát meg már elhasználtam erre a hónapra.
Emberek!

Volt itt egy (két) galéria, egy KTM stílusban átépített SV-ről amit nem bírok megtalálni. Volt az átépítésről is, meg arról is hogy derékban tört el a váza.
Tudja esetleg valaki hogy ki volt az elkövető, vagy esetleg linkelné?
Köszi drága... de nem érdekelnek az ilyen extrém találkozók, meg a motoros felvonulások sem. Reggelt mottyorosok.
Mondjuk úgy hogy az egyik legpuccosabb
Mert gondolom arról beszélsz ami a körforgalomnál van
Az a túristák fagyizója, az igazi tuti hely pár utcával arrébb van

Ja és az a BMW fesztivál katasztófa, kint döglesz meg a napon 6 ezerért, este 11-kor meg már mindenki olyan picsa részeg hogy semmi mozgás nincs.....
Hallottam a csörömpölést ahogy leesett!!
A bevezető szöveg azért elég "sikamlós"
De abban egyetértek, hogy az ország egyik legjobb cukrászdája Soltvadkerten van! Meg itt nálunk az utcánk elején
Jah juteszembe: Pocses szombaton BMW találkozó Soltvadkerten! Ott a helyed!