Még sosem hoztam be külföldről motort magánszemélyként. Mivel sokkal kedvezőbb az ár, mint idehaza, ezért gondolkodom ebben.
Nem igazán vagyok tisztába az ügymenettel. Lábon be tudom-e hozni Olaszországból? Ha igen, kapok-e ott ideiglenes rendszámot, vagy nekem kell intézni, esetleg a kereskedő tud-e biztosítani.
Köszönöm ha tud valaki segíteni.
Üdv. Zsolt
Alapvetően kibaszott kicsik, levinek jok, de en vagy 3 at szetszakitok mire egy felig felmegy, es a virusban egyszeruen eltuntek.
Szoval ez olyan mint a kutya vacsoraja.
asszony azt mondta a citroen szar olyan nem kell, a rönó meg még szarabb
a toyotára van beindulva.......szóval toyota lesz ebből
a vw se tetszik neki, nem konkrét típus úgy kompletten a vw, egyedül a zafira ami még játszik a csapatban, de csak a kispadról
Csak szólok, gariban cserélték
Olajpumpa tengely vagy hajtókarcsapágyasodást el is fogadnék negatív érvként de mivel köztudott hiba hogy cserélni kell mind a kettőt, nem is értem aki ez miatt hisztizik.
Üdv mindenkinek.
Nem tudom ide tartozik-e, ha nem figyelmen kívül kell hagyni.
A kérdésem az lenne, hogy valaki rendelt már aliexpress-ről motorra idomot? És ha igen akkor minőségre milyen?
Konkrétan én ezt szeretném megvenni, de nem merem:
#Aliexpress HUF 108,627.91 12%OFF | ABS full fairing kit fit for YAMAHA Injection molding YZF R6 2006 2007 red black white plastic fairings set YZF-R6 06 07 HY37 https://a.aliexpress.com/_dX5tLF8
Dacia nem is olyan olcsó: mindnek föle van a 2 millához: https://www.hasznaltauto.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
1: én sosem éreztem, hogy büdös a gázolaj - valszeg azért, mert nem folyik orrán-száján, pedig 13 éves 320d. A füstje az tud büdös lenni, de azt meg más szagolja hátul
2: igazából ha nem mentek az autóval, csak lassan és keveset, akkor télleg mind1, milyen...
3: a hideg üzem minden motornak árt - a benzines olyankor még kb. 2x annyit is fogyaszt - de ez megint nem számít, lásd 2. pont.
4: lásd 2. pont
Ha 2 milla a keret, abból már lehet venni valami megkímélt francia mocskot 5-8 évesben, biztosan kevesebbért, mint németet vagy japót. Valami kis benzines alapmotorral...
Vagy Dácsiát - ha má' ócsó fos, adjuk meg a módját
Igazából azt kéne neézni, mennyi lesz a menés km-ben éves szinten - mert ha 2-3 ezer, akkor olcsób taxival
Egyik sem téveszme hanem tapasztalat, és igen, a kamionosok jelentős többsége igénytelen büdös állat, de vannak kivételek viszont az ember azokat nem jegyzi meg.
Még sosem hoztam be külföldről motort magánszemélyként. Mivel sokkal kedvezőbb az ár, mint idehaza, ezért gondolkodom ebben.
Nem igazán vagyok tisztába az ügymenettel. Lábon be tudom-e hozni Olaszországból? Ha igen, kapok-e ott ideiglenes rendszámot, vagy nekem kell intézni, esetleg a kereskedő tud-e biztosítani.
Köszönöm ha tud valaki segíteni.
Üdv. Zsolt
Szoval ez olyan mint a kutya vacsoraja.
szerintem ebben is elférne a nyugger csapat
a toyotára van beindulva.......szóval toyota lesz ebből
a vw se tetszik neki, nem konkrét típus úgy kompletten a vw, egyedül a zafira ami még játszik a csapatban, de csak a kispadról
Olajpumpa tengely vagy hajtókarcsapágyasodást el is fogadnék negatív érvként de mivel köztudott hiba hogy cserélni kell mind a kettőt, nem is értem aki ez miatt hisztizik.
Nem tudom ide tartozik-e, ha nem figyelmen kívül kell hagyni.
A kérdésem az lenne, hogy valaki rendelt már aliexpress-ről motorra idomot? És ha igen akkor minőségre milyen?
Konkrétan én ezt szeretném megvenni, de nem merem:
#Aliexpress HUF 108,627.91 12%OFF | ABS full fairing kit fit for YAMAHA Injection molding YZF R6 2006 2007 red black white plastic fairings set YZF-R6 06 07 HY37
https://a.aliexpress.com/_dX5tLF8
Válaszokat előre is köszönöm!
Eleget tapicskoltam gázolajban,és még fogok is hogy utáljam.
2: igazából ha nem mentek az autóval, csak lassan és keveset, akkor télleg mind1, milyen...
3: a hideg üzem minden motornak árt - a benzines olyankor még kb. 2x annyit is fogyaszt - de ez megint nem számít, lásd 2. pont.
4: lásd 2. pont
Ha 2 milla a keret, abból már lehet venni valami megkímélt francia mocskot 5-8 évesben, biztosan kevesebbért, mint németet vagy japót. Valami kis benzines alapmotorral...
Vagy Dácsiát - ha má' ócsó fos, adjuk meg a módját
Igazából azt kéne neézni, mennyi lesz a menés km-ben éves szinten - mert ha 2-3 ezer, akkor olcsób taxival
https://index.hu/kulfold/2020/...