Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van kocsim.
Asszonynak kell, szóval olyat vesz amilyet akar
Igazándiból leszarom mert avval se fogok sokat menni. Ami előtte volt Audi egy év alatt szerintem nem mentem 200 km távot se
Nekem itt az astra az még 3 évig biztos marad. Ha már ennyi sok pénzt rá költöttem le is kell járni
Végül is...
Mi a másik véglet vagyunk, 1 jó kocsi helyett tartunk 2 db több, mint 15 éves masinát és nincs vita.
Mert? ki döntsön? Ininek a díványról olyan mindegy, hogy az asszony mivel és hová jár
Hinnye, az asszony dönt kocsi kérdésben nálatok?
Azért kértem 5 ezret hogy hátha jövőre nem kell menni
Ha mégis akkor árat kell emelni
Szerintem oda hátra nem nagyon tud beszállni pár kissé rokkant nyugger
Pedig gazdaságilag szerintem jobb lenne mint az 1,8 benzin
Francba hogy dolgozni kell már a kanapé helyért is
Az egy cigarettamárka laca
egynyóc benzin c.versó
Csak nem Prius?
Csapás csapás hátán
Nem elég hogy múlt évben kiganéztam egy légkondit most beszervezett még 4 helyre
Most okosabb voltam nem vettem spray mert attól majd leestem a létráról
Hanem ilyen hoki spiccelőst ezeröté’
Kimértem 5x1 decit aztán spórolósan keresek 5x5 ezret
Egy dominator volt, 130al ment az emberünk és szokás szerint nem adta ki neki,ruha sem a megfelelő volt, bár az sem segített volna rajta.
Semmi gond, az én botom elég rövid!
az a lényeg ha mégy rövid botot vigyél, mert ha túl hosszú akkor átér a túloldalra
azok beszakadnak a balaton jegén olyat nem is vennék
ti tényleg ilyenekkel foglalkoztok Én nem bánom, ha mellé csöpög nekem minden autóm az üzemanyag beöntőtől lefelé tszta olajsár Tudjátok, hogy mi benne a jó?
Azon az egy helyen karcmentes még a festék
A t 5 XL-es kezeidre nem gyártanak ilyet Mondanám, hogy húzz rá nejlonzacskót ha dízelt tankolsz De szerintem erre még nagyon sok évig úgy sem kerül sor
legalább valakinek van valamennyi esze a családban
h1 vagy semmi, a h3 elég buzis lett
Én jártam már, de még anno Mz-vel.
Akkor Ininek kellene valami ilyesmit nézegetnie - én soha nem jártam még szerintem a DVCS partján.
Pedig az könnyen elmenne a dvcs parton is.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/hummer/h3/hummer_h3_3_5-15845970
Szomszédokat lehetne vele bosszantani szerintem: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/hummer/h3/hummer_h3_3_5-15845970
Egyet én is nézegettem, de sajnos még az udvarra sem férne be, nem hogy a "garázsba"....
En nezegetem a h1 hummert,de meg nem tetszik.