Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mellette vagy ellene kell kampányolni itt hanem a sok begyöpösödött téveszmét kellene valahogy eloszlatni a fejekből.
Vegyen asztrát, mert az jó. Igaz hogy gyenge mint a szar meg egyenlő arányban eszi a benzint és az olajat de az jó.
az biztos nem rossz buli Bár úgy tudom az maffiaszintű rendszer és nem úgy van ám, hogy initől kölcsönkérjük a kocsit azt holnaptól vállalkozunk
Csak úgy felhőtlenül ásunk, kaparunk
A temetkezes?
az nem nagyon muzsikál várjuk a csodát
A másik cégnél meg el vagyunk havazva annyi a meló mint soha előtte én nem értem ezt az egészet.
Mivan a mosogatórongy bizniccel?
nekem van halottasszállító ismerősöm, mondjuk ő vítóval nyomja, simán elmennek nyaralni a kocsival
most is be vagyok fordulva
Elképzeltem, ahogy Pipi a Merci szalonból egy ilyet visz el próbakörre....
Érted is aggódtunk, hogy vendégszeretetét élvezted egy ilyen autónak, amikor kitört a vírus, befordultál és eltűntél.
Softwarehiba visszatert,meg a feloldas sem megy.
Par honapja megoldottam a fejlesztoi mod,miui szinkron kikapcsolasaval,de most az sem segit.
Ha el tudok szabadulni majd elviszem szervizbe.
Mi van, Te már jársz próbafekvésre? Két hónapja nagyon úgy néztél ki....
asszem zoli rögtön ajánlott egy x5-x6-ot Ezen már túl vagyunk
Még mintha merci nem lett volna
De itt van egy ebbe elég jó a panoráma kilátás is az öregek had élvezkedjenek meg szokják a helyet
igen nekem első szempont, hogy egy jármű igénytelen legyen Induljon oszt mennyen Lehetőség szerint ne töltsön felesleges időt szervizekben
Persze mindenki más szempont szerint vásárol magának autót de az a szerencse, hogy van miből választani. Ez a rendszerváltás előtt még eléggé behatárolt dolog volt
az is egy sz.r mondjuk javítani nem nagyon kell Én már olyan jól eltudnék lenni mindenféle jármű nélkül persze ez nem kivitelezhető nekem a jármű csak egy szükséges rossz.
Vidd ki a garázsba.
Lemaradtam? Mi lett a Sziámiauval?
Kezdem belakni a samsungot.
Majdnem mi9se.
A hatlap es a bekapcsoli gomb gagyi.
De lehet boviteni a tarhelyet.
Fura a menurendszer a miui utan.
Lerakott allapotban rendszeresen ad ki hangot,egy dallamot,azt kalapaccsal irtsam vagy van mas mod?
Azt nem értem miért kell itt kampányolni a diesel kontra benzines autók ellen, mellett.
Felnőtt, megfontolt ember.
A pénztárcájához, felhasználási területéhez fog tudni választani.
Ha valaki, esetleg más véleménye alapján választ autót, az meg is érdemli!!!
Dehogy nincs: az összes gyártó belépő, fapados kisautója, a kapható leggyengébb (60LE körüli - az 1 tonna feletti kasznihoz) motorral. Na azok tényleg szarok (Dacia Sandero-t próbáltam....) Ja, és ezek "nullkilométeres", szalonautók....
Nem számít soknak,csak az elvárások is olyanok legyenek vele szemben!
Szar kocsi nincs,csak szar állapotú!
Azért csak van fejlődés: manapság a német a szar.....
Nem olyan kevés az: mai áron, 7 literes átlag fogyival számolva 6,5 milliót tankolt eddig bele.....
Minden szart ajánlgattatok már neki... béjemvé volt már? Igaz, nem férnek be hátra a nyuggerek, meg amúgy se tudnának beülni, olyan alacsony de az se nagyobb hülyeség mint a többi
Persze egy tuningolt 530d-t kell keresni mindenképp vagy egy jó 7-est - abban el is férnének viszont. Vagy egy X5, az is nagyon tágas, kényelmes, és ha nem akar dízelt, van 4000-es benzinesbe is