az biztos nem rossz buli Bár úgy tudom az maffiaszintű rendszer és nem úgy van ám, hogy initől kölcsönkérjük a kocsit azt holnaptól vállalkozunk
Csak úgy felhőtlenül ásunk, kaparunk
Softwarehiba visszatert,meg a feloldas sem megy.
Par honapja megoldottam a fejlesztoi mod,miui szinkron kikapcsolasaval,de most az sem segit.
Ha el tudok szabadulni majd elviszem szervizbe.
asszem zoli rögtön ajánlott egy x5-x6-ot Ezen már túl vagyunk
Még mintha merci nem lett volna
De itt van egy ebbe elég jó a panoráma kilátás is az öregek had élvezkedjenek meg szokják a helyet
igen nekem első szempont, hogy egy jármű igénytelen legyen Induljon oszt mennyen Lehetőség szerint ne töltsön felesleges időt szervizekben
Persze mindenki más szempont szerint vásárol magának autót de az a szerencse, hogy van miből választani. Ez a rendszerváltás előtt még eléggé behatárolt dolog volt
az is egy sz.r mondjuk javítani nem nagyon kell Én már olyan jól eltudnék lenni mindenféle jármű nélkül persze ez nem kivitelezhető nekem a jármű csak egy szükséges rossz.
Kezdem belakni a samsungot.
Majdnem mi9se.
A hatlap es a bekapcsoli gomb gagyi.
De lehet boviteni a tarhelyet.
Fura a menurendszer a miui utan.
Lerakott allapotban rendszeresen ad ki hangot,egy dallamot,azt kalapaccsal irtsam vagy van mas mod?
Azt nem értem miért kell itt kampányolni a diesel kontra benzines autók ellen, mellett.
Felnőtt, megfontolt ember.
A pénztárcájához, felhasználási területéhez fog tudni választani.
Ha valaki, esetleg más véleménye alapján választ autót, az meg is érdemli!!!
Dehogy nincs: az összes gyártó belépő, fapados kisautója, a kapható leggyengébb (60LE körüli - az 1 tonna feletti kasznihoz) motorral. Na azok tényleg szarok (Dacia Sandero-t próbáltam....) Ja, és ezek "nullkilométeres", szalonautók....
Minden szart ajánlgattatok már neki... béjemvé volt már? Igaz, nem férnek be hátra a nyuggerek, meg amúgy se tudnának beülni, olyan alacsony de az se nagyobb hülyeség mint a többi
Persze egy tuningolt 530d-t kell keresni mindenképp vagy egy jó 7-est - abban el is férnének viszont. Vagy egy X5, az is nagyon tágas, kényelmes, és ha nem akar dízelt, van 4000-es benzinesbe is
Csak úgy felhőtlenül ásunk, kaparunk
A másik cégnél meg el vagyunk havazva annyi a meló mint soha előtte én nem értem ezt az egészet.
Par honapja megoldottam a fejlesztoi mod,miui szinkron kikapcsolasaval,de most az sem segit.
Ha el tudok szabadulni majd elviszem szervizbe.
Még mintha merci nem lett volna
De itt van egy ebbe elég jó a panoráma kilátás is az öregek had élvezkedjenek meg szokják a helyet
Persze mindenki más szempont szerint vásárol magának autót de az a szerencse, hogy van miből választani. Ez a rendszerváltás előtt még eléggé behatárolt dolog volt
Majdnem mi9se.
A hatlap es a bekapcsoli gomb gagyi.
De lehet boviteni a tarhelyet.
Fura a menurendszer a miui utan.
Lerakott allapotban rendszeresen ad ki hangot,egy dallamot,azt kalapaccsal irtsam vagy van mas mod?
Felnőtt, megfontolt ember.
A pénztárcájához, felhasználási területéhez fog tudni választani.
Ha valaki, esetleg más véleménye alapján választ autót, az meg is érdemli!!!
Persze egy tuningolt 530d-t kell keresni mindenképp vagy egy jó 7-est - abban el is férnének viszont. Vagy egy X5, az is nagyon tágas, kényelmes, és ha nem akar dízelt, van 4000-es benzinesbe is