Én abban a korban nőttem fel amikor a francia és az olasz kocsi star volt
Nehéz ezen túl lépni
Nem mintha most nem lenne szar de ma már a többi sem jobb
Ha belegondolunk a szoci autóknál a bontóba kerüléskor sem volt ennyi, de az igaz, hogy a mostani motorok jellemzően kisebb javításokkal ki szoktak bírni 500000-et.
Dehogynem lehet sőt remélhetőleg sikerül is rábeszélni Ini-t egy jó kis dieselre csak hát ellenben azzal amit írtál nem volt alapból dieselről szó......az lehet, hogy te elsőre is azt ajánlottad és kár, hogy nem akarja megfogadni.
Itt a lényeg, a turbós motorok is sokáig bírják ha megkapják rendesen a tényleg belevaló olajat és minden törődést időben csak hát ugye az első 3-5 évben esetleg szakszervizbe hordják ahol csak névleg kerül bele ami elő van írva utána jó esetben a tulaj maga cserélgeti és tényleg belevalót tesz bele vagy viszi haverhoz, olcsó szerelőhöz vagy bármilyenhez és ott továbbra sem kapja meg amit kell és nem csoda ha a 10 éves 2-300000 km körüli autóknak a bele is kivan csak eladásra felhúzzák némi adalékkal.
Használt köszvényeke néztek,ki tudja hány és milyen tulaj által levetett járgányokat minnél olcsóbban úgy hogy elvárjátok a trehány pipi féle igénytelen tartást.
Ja, akkor neked mégsem.volt, én meg végig csak a véletlen jól sikerülpéldányt vettem.meg.
Nálunk nagyjából évente megy 32ezret,nem tiz év alatt.
De mindenképp a véleményedre, hisz sokszor elmondod.
A régi nem turbósokkal csak a rohadás a gond illetve nem több mint mással, de a ford ecoboost engine problems -re rendesen ad ki a gugli találatot, a dieseleik viszont szerintem nagyjából olyanok mint a többi márkáé a saját kategóriájában.
Nem fóbia Ha alapból kiindulunk abból az igazságból, hogy az összes autó szar, na a ford ennek a legalja .sajnos volt a családba én már más kárán tanulva magamat kihagytam ezekből az élvezetekből
Neked fóbiád az a szar ford. Fuod a baromságod, ami akár igaz is lehet a dizel fordokra, de a benzinesek a világból kimennek. Neked szerintem sose volt, nekem.három is de sose volt egyikkel.se gond a kopó dolgokon kivül.
mondjuk néhány km-ert szaladgálni nem is kell a dízel
Csak baromira nem értem a csávót El kell küldeni az asszonyt dolgozni, azt nem lesz ideje az anyját ide-oda hurcikászni Ha hazaér a munkából még küldeni kell másodállásba is. Na ha onnan hazaér akkor meg a háztartás ugye főzés, mosás takarítás. Hétvége meg alapból ugye a külső körlet a ház körül Fűnyírás, csatornatakarítás, sövényírás, kertészkedés( mert konyhakert remélem van nehogymá a zöldséget drága pénzért kelljen megvenni amikor megterem otthon is
De ha nem akar?