szerintem valami ford szalonba dolgozol Minden esetre rájöhetnél már, hogy autót nem tudnak gyártani legfeljebb ipari hulladékot
Lehet az a reklámeberke vagy akinek az elején- hátulján táblácska van azt sétálgatsz a városba
micsodát hát az egy szeát az még annyir sem jó mint egy folkszvágen, mert az csak egy folkszvagány
Az asszony nézeget végre egy értelmes autót amihez a ti életetekben már nem kell szervízköltégre félretenni és le akarod róla beszélni
Nálunk volt corolla versó a családban 2,0 dízelmotorral elnyűhetetlen
a híres bojliaiddal ilyeneket fogtam
Mondjuk ez épp egy 20-as halas pelletre jött kb kilós volt.
Ennél értelmesebb halakat nem fogtam bojlira nem is erőltettem sokáig
Mondjk ha tiszán horgászok ott nem szokatlanok ezek a méretű dévérek
amíg sok éve az öreg szervánszki keverte a cuccot addig azt mondom hogy az átlagtól sokkal jobb volt
utána lett pár átépítés fejlesztés és már csak a zseton számít
nem szart árulnak de az átlagon felüli dolog teljesen elmúlt, az árban maradt csak meg.....
na akkor ebbe bele tudok én is szólni, úgy, hogy életembe nem voltam soltvadkerten fagyizni
Tavaly ugyan voltunk egyet strandolni a büdös tóba(mondjuk 1 hétig hánytunk meg fostunk utána )
Szóval az öcsém szerint van ott egy országois hírű fagyizó, ahol 5 pultból nyomják kifelé a fgagyit. állítólag napi 5 milkás bevétel van hétvégén jó jó időben
szerintem ez lehet a vita tárgya
jogsi nincs rá.......
én inkább az alhambrát erőltetném de az túl nagy neki, pedig pecázni az sokkal jobb mint a verso
mondjuk a verso nem egy gyakori kocsi szóval ahogy nézem abból semmi sem lesz
tegnap fogtam egy akkora dévért hogy még a balatonban se fogtam akkorát egész meglepődtem ilyen 40+ centis volt nem mértem centivel de 2 arasztól több volt
asszony azt mondta kell neki, vissza ne engedjem. egész éjjel a ponty zsákban dekkolt de olyan bánatosan nézett reggel hogy csak vissza engedtem
Hosszas több órás kiértékelése után a Corolla verso tűnik az egyes számú megnézendő kocsinak
Mondjuk mist nem nyúlt annyira mellé mint az Audival
Bár nem értem miért a legkisebb egyterű ami tetszik neki
Ilyen 3-5 ember meg egész kezelhető
Ha a gyorsabbak vannak hátul hiba nélkül lehet menni
Akkor van baj ha hátul a lassabb nyugodtabb tempóra szokott van, az szopik egész úton mert a stílusáról eltérő midőn kell mennie ahhoz hogy utolérte a csapatot
Pár éve a körforgalom cukrászda mentünk be mert haver másnapos volt és ott van pogácsa is
Állunk sorban cross csizma térdvedő mez stb eléggé sárosan koszosan
Előttünk meg a sok dísz motoros fiúk lányok vegyesen szorongatják a bukót testű jön bőr cucc meg ilyenek
Aztán elkezdek szidni őket hogy az ég rogyna erre a sok papír kutya motorosra múlt héten felhős volt az ég Akkor nem volt itt egy sem
Eléggé csúnyán nézték de egyik se szólt vissza
Nem utálok én senkit - csak nem keresem a társaságukat. Motorozni sem szeretek csapatban: sokkal jobban elfáradok tőle, mintha a magam tempóját nyomom, egyedül.
Lehet az a reklámeberke vagy akinek az elején- hátulján táblácska van azt sétálgatsz a városba