Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pédétédéííííííí!
Neked akkoris egy turan kell 1,9-esben,mert jó.
Van egy kis időm aztán leírom a dízel ellenérzés okait
1: kurva büdös a gázolaj. Sík esetben a kúton a töltő pisztoly is full büdös. Le sem lehet mosni hatékonyan mert órákig érezni
Ezt ki lehet küszöbölni avval hogy vagy az asszony vagy a kutas tankol, szóval ez a kisebbik gond, bár büdösnek akkor is büdös az egész kocsi (10+ éves lomok)
2: a dízel egyetlen előnye az hogy kb annyit eszik 140-es tempóban mint kb 70es tempóban.
Mivel amióta fizetős az autó pálya meg sosem mentem egyiken sem, szerintem ezután se fog másképp lenni így semmi értelme a dízelnek
Messzire is egyre ritkábban megyek
Ebből következik a 3.pont
3 a dízel nem való rövid távra, persze a benzinesnek se tesz jót ( villany kellene igazán) de a benzines hajtás egyszerűbb és olcsóbban javítható ha elszaródik a sok biszbasz utak miatt
4 fogyasztás: minél nem megyünk veje díjat kb mindegy mennyit eszik emiatt nem lesz benne gáz sem pedig az elmúlt 30 évben csak gázos kocsim volt
Ha mégis kell vinni a gyereket ide oda úgy is ő tankol (utána meg számlázza)szóval kurvára nem érdekel mennyit eszik de ha a nyuggereket szállítjuk akkor se én fizetem szobák ismét kurvsra mindegy hogy 5 liter a fogyasztás vagy 10
Szóval ezek miatt dízel kocsi sosem lesz a háznál, nem mondom hogy ingyen se kellene mert ez nem igaz de ha fizetni kell érte akkor nem lesz
Hülye vagy.
Én csak fehérjét adok mert az tényleg jó
Hogy Franciául írjam Nektek: dö la lé!
Szép napot István Neked is, ott felétek még nem esik?? Ráadásul azt mondja, hogy holnap remek idő lesz!
Beborult mint az állat, de még nem esik, csak Thor dobálja a kalapácsát, és dübörög!!
Huhh,a kamionok ja,rohadt koromgyár mind.
ez így ahogy leírtad stimmel szerintem
Igen... a motorosok köcsögök, a bmw-sek parasztok. Ja meg még sok téveszme van. Gondolom azzal is egyetértesz hogy a kamionok igénytelen büdös állatok.
Húzzatok vért adni, mert adni jó.
Mindenki azzal lakik jól amivel jólesik. Szoktam mondani.
Meg van akitől haszontalant.
Nézőpont kérdése.
Ja
de hát mi itt segítünk neki jani
Egy csomó hasznos ötletet kapott már tőlünk
Ezek a téveszmék az általános tapasztalatokon alapulnak persze vannak kivételek.
És azoknak tanácsot se tudsz adni, mert begyöpösödött.
Nem akarok meggyőzni "olyan" embereket.
Na látod, én azért nem foglalkozok más véleményével!
Mert begyöpösödött.
Szerinted adok azoknak az embereknek a tanácsaira, véleményére?
Nem-nem.
Pont nem érdekel!!!
Mindenk azt vesz, amit akar!
Engrm az se zavar,nekem jo.Nem fogom eladni es venni egy turant 1,9d vel.Csak mert azt tolod.
Lehetne dobálozni visszafelé is, opel sem az a hihetetlen atomstabil megbízhatóságáról híres...
KB hasonló felhasználási terület. a gyerek és az idős szülő.

http://youtu.be/6Lfo7evX8M0
Egy halom wv meg a vez. láncot eszi a benzinnel egyenlő arányban és az összes FSI lekormolja agyig magát.Felőlem mindenki azt vesz amit akar.
Nem dumálok rá senkit semmire.