Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszonynak bejött
Én sosem kedveltem nem is mentem vele
Az lett a veszte hogy a szülők nem tudnak kii-be szállni hátra Olyan szűk a hely
Most az lett a fő szempont hogy be lehessen hátra is ülni kényelmesen. Szerintem ilyen kocsi nemigen lesz
X5-x6?
Nem jött be az ódi
Annyira szar volt az Audi hogy az első érdeklődő vitte is
Aztán most kezdődik a gond hogy mit kellene venni Asszony már le sem veszi a szemet a használt autóról szerintem tolja reggelig
Sokkal jobban járt volna , ha azonnal a paprikás-lébe ugrik szegény ha !
Néha a hal nem kíméli magát
Ennek pl elég jól meg volt szaggatva a szája
Kíméled a halat? Akkor te is visszadobáltad azt az 1 tonnát, amit este emlegettél?
Elektromos fasza. Egész éjjel fent tart
Holnap valaki Kunmadarasra?

Ha valakit érdekel, 09.00 - órakor van találkozó az M5 autópálya, Inárcsi pihenőnél az ÖMV - üzemanyagtöltő állomáson.
Hát nem azért, hogy 1 hétig a kapásjelzőt bámuljam Sütünk- főzünk iszunk. Bár lehet, hogy nem ugyanez a sorrend
Minden hal után megittunk egy felest az első nap Néhány óra múlva le kellett váltanunk 3 centesre Estére totálok voltunk ezért kivettük a botokat szartunk rá ment jutubon a blöró féle blúz kampani
http://youtu.be/-k4-mgU43To
Akkor minek vagy ott? ....amúgy lejárt a kitiltás vagy mi?.....szemmel láthatóan belerokkanhattál abba, hogy nem írtál ide pár hétig.
Hát használunk ilyen eszközöket Próbálja az ember a lehetőségekhez képest kímélni a halat
nem nézzük Azért van az elektromos jelző
felesleges szerelékeket kitalálni azt már kitalálta más Persze unaloműzésnek elmegy de sok értelme nincs A legjobb a leg egyszerűbb. (szerintem)
Ennek minden bizonnyal a sör mennyisége és a minősége az oka
Azt még nem kérdezte egyik sporttárs sem, hogy miből mennyit iszik
Úgy csinálod ahogy akarod Bár szerintem felesleges azért elbaszogni fél napot azzal, hogy ellehetetlenítsd a horgászállást Ráadásul úgy sem élvezed a gyümölcsét, mert nem látod, hogy épp ki nem tud már ott horgászni Szerintem hozzávetőleg nagy tapasztalatra tettem már szert mind bojlis vizeken mind vadvizeken Nos az a tapasztalat, hogy nincs szabályszerűség. Ez csak a fis und hantingban meg a sportmagazinokban van. De ezek a szemét iskolázatlan halak meg nem néznek tv-t meg nem olvasnak újságot A tv műsoroknak és a magazinoknak egyetlen egy céljuk van az eladás. Az, hogy elhitesse és rávegye a népet a vásárlásra. Én már egy ideje kijöttem abból az erdőből, hogy 100 ezreket költsek bojlikra Szerintem tedd ezt te is A pánikidőszakban megcsappant a foglalások száma merenyén azt pont ráértem én is így a sógorral leszaladtunk 1 hétre. 6 ezer ft-ot költöttem a heti csalira. kb. ennyit a sógór is, azt volt két és fél mázsa áztatott büdös kukoricánk. Próbából egy egy bot bent volt bojlira. szedtük vele a dévéreket meg a 2 kilós pontyokat A fűzött kukoricára meg 13 alatt nem is jött hal felváltva ponty és amúr. Aki meg csak bojlizott csodálkozott, hogy 20 percenként húzzuk a halat Ő meg épp, hogy csak nem betlizik. Úgy fogtunk tonna fölött, hogy estére kivettük a botokat, hgoy tudjunk aludni és másnap délig be sem húzgáltunk. Biztos jó az a bojli is valamire de nem halfogásra az tuti Legalább is nyáron nem. Ott ahol meg sok az apró nem zabálnak egész nap Van napközben néhány hullám amikor esznek azt kész. Az etetett helyekről meg annyit, hogy nem mindenható szórhatok én 3 hétig is egy helyet lehet 2 halat fogok róla Lehet 20 méterrel odébb fél óra múlva elhuzza minden szoktató etetés nélkül. Sokat beszélgettem és figyeltem a tiszai horgászokat. Már azokat akik értik is a pecát. Na Ők azok akiknek nincs a Tiszán saját"rendezett" állásuk és 10 éve etetett helyük. Kitapasztalták és tudják melyik évszakban melyik napszakban hol tartózkodik a hal. És ott pecáznak csónakból és nem partról. És a leg sivárabb haltalan körülmények között is produkálnak eredményt amíg a 10 éve etetett helyen üllők meg csak néznek ki a fejükből és nem értik, hogy a józsi hogy fog minden nap 8-as 10-es pontyokat mikor Ők 3 hét alatt egy értékelhető halat sem tudnak fogni az agyonszórt helyekről

Haverodra vissza térve itt is vannak keménykedő figurák a Tiszán. Nem szeretek konfrontálódni, de ha már kikötöttem és kipakoltam a horgászhelyre és megkezdtem az ivást én már bizony nem mozdulok Ha nagyon muszáj lenne nálam van a pattogó legfeljebb kitárazok a fejére azt csókolom Bár eddig még nem fajult el vita szeretném, ha ez így is maradna

Háromfa: Fogalmam sincs közel az 50-hez minek kínozzátok magatokat az ország egyik legnehezebb pályáján Közelebb is vannak jobban horgászható vizek ha nagyhalra vágytok. Persze ti tudjátok Ha nekem, ott horgásznom kéne inkább büntetésnek venném, mint örömnek Persze a tógazda az überelhetetlen Karcsi vendégszerető jó gyerek De csak miatta nem mennék
Volt feleség, gyerek.....akkoriban annyira nem számított a higiénia, nekem sem csak az utóbbi 20-30 évben lettem egyre háklisabb rá.
A 40 már kifutó,egy 20 As plussz a 41.
Az adatok szerint nemigen.Hasonlo.
A Mi9 SE-hez képest bóvli kacat.
Nekem 40 van, ahogy megvettem, utána nem sokkal jelent meg a 41. Műxik. Lehet vele telefonálni, nem túl tepsi, fut rajta a net, kamera elég jó. Nekem más nem nagyon kell...
Hiba, lefagyás, stb. nem volt még.
...de csak azé, amelyik 30 éves koráig nem talál magának nőt!
Jah,és milyen a samsung galaxy A41?
Ez egy hülye autós vetélkedő.Volt egy halom országban,szerintem nálunk is.
Nálunk nem ez volt......még akkor az mhsz volt és ott (szerencsére nem a mi oktatónk) az egyik öreg oktató egy vasrúddal a zilben bokáncsapta azt aki rosszul kuplungolt. A mienknek csak rohadt büdös volt a szája, de amúgy jó fazon volt no meg elég erős.....a gyakorlaton szerette mutogatni, hogy kell lekapni gyorsan a gumit a felniről.....kézzel ....persze az már egy milliószor le-felrakott gumi volt valami skoda felnin, de azért nem igazán tudta utána csinálni senki igaz mind 20 év körüliek voltunk és az ember marka úgy 30 után válik keménnyé.