Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igen! Imádom Szardíniát. Száz évvel ezelőtt bejártuk a keleti részt Olbia-Nuoro részen...
Én a hosszú komputakat is imádom - oda spec 12 órát mentünk Genovából Mekkora királyság egy akkora döggel "driftelni" a vizen Meg tolni egy maxkört
Köszönöm
Talan a legmesszebb cala gonone volt ahova elmentem fagyizni,szo mi szo a kilatas sem volt rossz.
Látod, jó helyre kell születni
Bár én nem vagyok annyira fagyis, h 100 km-eket menjek érte. Inkább egy jó kilátás Vagy egy szép vár pl. Boldogkőváralja...na az nem volt semmi... A várétteremben kértem egy colát jéggel, a hölgy mondta, h a középkorban ilyen nem volt Úgyhogy szörpöt ittam aznap
Mondj egy jó váréttermet itt a Pilis környékén!
nekem jól szolgált egy 96os husaberg enduróban, az utcáról nem tudok nyilatkozni
En is kisetalhazok de max egy keresztezodest fogok talalni.
Amugy a fagyiban a legjobb hogy el lehet erte messzire is menni.
Köszi zé.
Mennyire jó villa ez? Érdemes -e vele foglalkozni? Az eggyik szivárog kicsit.ill verseny vagy utcai?
Az onroadosok túramotorosok? Mert akkor már mindent értek
A véleményed után inkább kisétálok az utcánk elejére, itt iszonyat jó mind a kettő...és még a kilátás is páratlan
Vagy ha még motorozással akarom súlyosbítani, elmegyek Vörösvárig egy jó tiramisura az Emilbe... Ők nem tudnak hibázni!
Wp villa 90valahányas Husaberg v Ktmből
Helló.
Valaki megtudná mondani nekem,hogy ez milyen mociról lehet ez?
Köszi.
A fagyi tenyleg jo,a suti szar.az onroad magazin 48-oras fagyimaraton 3.helyezettje.
es csak alig tobb mint fel pontal maradt le az elsotol.
Erről a helyről már csomószor hallottam. De tényleg megérdemli azt az ódaáradatot, amit tol mindenki róla?
Lelkes nézője vagyok az oldalnak,olyan mint a barátok közt,ha kiesik egy hét akkoris ugyanaz megy.
Beírtam a nevet Googleba és kiadta, hogy "Taschner Motors Service" még Facebook oldaluk is van Mondjuk a Taschner borászat találat sem volt rossz De hál Istennek a Honda nem egy szervízigényes dög , így valószínű továbbra is csak rokonlátogatásra megyek Mányra nehogy véletlenül géesikszert csináljanak a kis Hattori Hanzómból
Köszönöm
Meg annál is komolyabb.
Nem is tudtam, hogy ilyen komoly motorszervíz van itt a szomszédban Mány...világváros
Taschner servíz Mány
Helló! SOS szükség lenne 1 db Yamaha váltókar tengelyre - YBR 125_2005 modell / vagy
MZ váltókar+ váltótengelyre.

lécci mailben válaszoljatok: petra_toth_@hotmail.com-ra
ár+telefonszám feltétlen legyen a levélben
Nagyon szépen köszönöm,
Sziasztok! Pest vagy komárom-esztergom megyében tudtok ajánlani korrekt megbízható szerelőt? Gsx-r 750 srad-hoz? Köszönöm előre is
Sziasztok...a NANKANG motorgumiról tud valaki véleményt mondani?...tapasztalat?..köszi
90-ben is együtt volt nekem is, ráadásul ingyen mert tantárgy volt a suliban
nekem valami 8 ezer volt az a+b+mgv vontató nehézpóttal, szerencsére azóta nem sokat ültem traktorban
nekem ilyen gyakorló valami már nem volt, egy napon vizsga a+b aztán küldték kb egy hét múlva a jogsit
Szoci időben nem volt keserű...