Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem bóti noje ára egy 20as+az adapter 5ropi. Ez 10papír volt utánvéttel cakk-pakk.
Mennyiért vesztegettek egy ilyet és honnan rendelted ? Nekem egy görgethető trepni kéne a középvas alá hogy majd télre jó szűk helyre is be tudjam forgatni a malacot.
Kaptyá jól befelé! Ezt vettem konkrétan Bike Lift.
Pedig ez rohadt frappáns. Igaz nem merném rá felrakni a malacot de elismerésem a készítőnek.
Ugye nem ezt vetted meg?

http://www.kepesmotor.hu/motor...
látod látod Pocses. Jó hely ez a Sümeg
Na megjött az emelőm olyan mint az új azt felébe se került. Jól megköszönöm a sümegi eladónak.
Jah és ebbe semmilyen hátsó értelmet nem akartam beleszőni tényleg így gondolom ahogy leírtam. Akkor is ha ez naivnak hat
Biztos több kilométer van már a kezedbe mint nekem, de remélem nem fog ugyan ez a világképp kialakulni bennem annyi kilométer megtétel után mint ahol te most tartasz. Pozitív a világnézetem és remélem az is marad. Valahogy így sokkal színesebb a világ és nem olyan komor mint amilyennek a tiéd hallatszik így az üzeneteket olvasva
Ez így iga,bár a fix utamon van 2-3 rész ahol lehet előzni,a többin van záróvonal,vagy folyamatos forgalom,most feltúrták felújítás miatt Kerepes vége és a nullás körforgalomig az utat így a jókis 170-es emelkedő is kiesett kerepes után.Hogy fogok így felébredni?
Bizony, így pontos. És persze 4 méterre megy mögötte, nehogy beférj a kettő közé.
Nem a lassú autós okozza a gondot. Hanem a mögötte lévő első birka aki baszik megelőzni! És szépen összejön a 10-20 kocsiból álló karaván amiben már tényleg Isten kísértés előzni.
Na jo de te fastrát veszel busával együtt,elég skizo párosítás.
Szerintem is az.
Semmilyen összefüggés nincs a motorozás (a motorozási stílus) és az emberi értékek között. Én pl. becsületes, segítőkész ember vagyok annak ellenére, hogy nyélen megyek mindenhol.
Lehet kicsit többet motoroztam már mint Te :) alapozom ezt a kijelentésemet az itt leírt életedre :)
Levi akkor sajnálom hogy ott laksz ahol (Bár nem tudom az hol van) Itt a Balatonon sok az értelmes motoros. Vannak itt kemény pályamotorozók is akik kerekezve közlekednek, de ha oda tolja a nagymama a banyatargoncát a zebrához ő is megáll hogy átengedje az úton. Van kultúra. Igen itt is akad egy két barom, azonban ha egy társaság megérkezik az adott helyre az ilyen őrültek hamar lelépnek, mert kirekesztve érzik magukat.
Sosem okozott motorral gondot a lassú autós,kocsival a lassú motoros,mert könnyű megelőzni.Kocsival a lassú autóstól kapok agyfaszt kapok mert záróvonal,sokautó miatt el nem lehet menni mellette,de feszt feltart mert sporol a benzinnel,fogják a farkát,nem találja az intimbetétet,telefonál,keresi a 2 km-re lévő behajtót vagy csak fél a kormány mögött.
Egyre több a hülye nyugdíjas meg az agresszív picsa.
Tegnap hazafelé már előzésben voltam és egy Punto kijött elém kényelmesen fiatal pár a vezető srác előzés közben ezerrel beszélt jobbra fordulva fejével a jánynak, én meg 3ban szépen a legszebb fordulaton vártam míg végre befejezi a töttyögést hamár bekúrta magát elém mert ugye tükör az mif@sznak. Aztán végre mély kövér gáz...
Ez a kép szerintem egy álszentség. Több a barom mint az értelmes ember.
Így van Bogyóval értek egyet. Ha tudom hogy bámészkodok én is beállok a lámpánál a sorba. Ha ismerem a környéket és tudom hogy a haladni fogok tudni a lámpa után és persze ami a lényeg előreférek. (Mert azért ez a manőver a malaccal nem mindig abszolválható) Akkor előremegyek de szemem a lámpán kezem a kuplungon, amint vált már indulok is. Van egy két olyan motoros akik előrecsorognak majd vánszorognak, de ezért általánosítani nem hogy motoros de még autós szemmel sem lenne szabad. Köszönök mindenkinek aki nekem köszön. Üljön az babétán akár vagy Gódvingen. Megköszönöm a lehúzódó autósoknak akik elengednek, sőt akkor is ha lehúzódnak de még sem megyek el mellette. (Nem előzök két kocsi között azt nem tartom egészségesnek)
Bisztos okoztam már olyan helyzetet is amikor szidtak valamiért mert túl közel mentem a hátába vagy szűken előztem. De ez meg nem izgat, tudom hogy kellő távolságot tartottam olyankor is.
Mit mérjek rajta? Kicsi, petyhüdt és balra lóg....
mindjárt mutatok ere egy jó képet
Nem méred meg mindennap 3X Nem is vagy igazi fírfi!
Nem tudom, mire fel nézel le öcsém, egyrészt nem szoktam előre menni a kocsik között (a GS-sel sem: csak túrázni járok, nagyvárosokon legfeljebb áthaladok), másrészt meg 100-120 közötti tempóval járok országúton (a kicsivel anno 85-90-nel, mert nem ment többet tartósan ), szóval a GS-sel már nemigen tartok fel senkit sem. Akinek meg ez kevés, az előzzön meg: mindig udvariasan lehúzódok, leindexelek, engem nem frusztrál, ha valaki sietne, rég kinőttem a f*szméregetésből.