Utálom ha valaki ok nélkül tartja fel a forgalmat. Mert ugye autóval is utolérek ilyeneket. Nem kimondottan rólad beszélek.
Teljes mértékben megértem az autósokat akik utálják a motorosokat. Pirosnál gondolom te is előre vánszorogtál azzal az erőgéppel majd mikor zöld a lámpa 3-4 másodpercig csak nézel majd sétatempóban elindulsz ahogy szokták csinálni a hozzád hasonló beállítottságú motorosok. Én meg állok mögötted autóval és csak várok, holott már km-ekkel előrébb lehetnék...
Ők azok akik "túra" motorosnak vallják magukat... :)
Elmagyarázzam?
Utolérsz, indexet kiteszed balra, majd elhaladsz. Utána esetleg meglendíted a jobb lábadat köszönésképpen. Szerintem nem olyan nehéz, másoknak sikerülni szokott...
Jó reggelt kívánok az Uraknak , és a Hölgyeknek is!! Tegnap Badacsonyban akkora egy ilyen hónaljszárítós motorral volt egy Hölgy motoros, hogy csak néztem. Érdeklődtem , mit tesz ha esetleg feldől a gép, és azt mondta: reménykedik, hogy lesz aki segít! Én meg , hogy jártam tegnap??!! Mentem a kis unokámért, és egyszer csak elkezdett leállni a motor. Az ilyenkor szokásos szurvakencségelés után elkezdtem keresni a "hibát". Elég hamar meglett. A vákuumos benzincsapnak a rohadtköccccsög gumi szívócsöve eltörte magát. Újravágtam és összedugtam, és mentem tovább, cca 4 perc után.
Ha az ember valamit akar (még ha egy 53 éves, beteges vén fütyi is az illető mint én) akkor azt megcsinálja és kész. Tök mindegy milyen vas van alattad, csak megbízható állapotban legyen tartva.
Mikor megvettem az Fz-t első gondolatom volt, hogy leveszem róla a középsztendert, minek az rá? Már 3éve meg van, de még mindig nem került le róla, hasznos kis dolog
Nah jah. Aztán akkor meg minek fölbakolni. Mondjuk amikor raliztunk Ladával mi is úton útfélen felbakoltuk mert ugye állandóan szerelni kellett rajta valamit.
Teljes mértékben megértem az autósokat akik utálják a motorosokat. Pirosnál gondolom te is előre vánszorogtál azzal az erőgéppel majd mikor zöld a lámpa 3-4 másodpercig csak nézel majd sétatempóban elindulsz ahogy szokták csinálni a hozzád hasonló beállítottságú motorosok. Én meg állok mögötted autóval és csak várok, holott már km-ekkel előrébb lehetnék...
Ők azok akik "túra" motorosnak vallják magukat... :)