Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utálom ha valaki ok nélkül tartja fel a forgalmat. Mert ugye autóval is utolérek ilyeneket. Nem kimondottan rólad beszélek.

Teljes mértékben megértem az autósokat akik utálják a motorosokat. Pirosnál gondolom te is előre vánszorogtál azzal az erőgéppel majd mikor zöld a lámpa 3-4 másodpercig csak nézel majd sétatempóban elindulsz ahogy szokták csinálni a hozzád hasonló beállítottságú motorosok. Én meg állok mögötted autóval és csak várok, holott már km-ekkel előrébb lehetnék...
Ők azok akik "túra" motorosnak vallják magukat... :)
Ígérem én köszönni fogok begyeszbátyó...
Elmagyarázzam?
Utolérsz, indexet kiteszed balra, majd elhaladsz. Utána esetleg meglendíted a jobb lábadat köszönésképpen. Szerintem nem olyan nehéz, másoknak sikerülni szokott...
Nem mutatsz újat, voltam már itt... Motorral is de autóval rengetegszer. És még mindig nem rendes motor ez a mozgó forgalmi akadály...
Ne betegeskedj motorostárs, fogyassz kellő mennyiségű poharas orvosságot a belső fertőtlenítés miatt, természetesen csak este.
Jó reggelt kívánok az Uraknak , és a Hölgyeknek is!! Tegnap Badacsonyban akkora egy ilyen hónaljszárítós motorral volt egy Hölgy motoros, hogy csak néztem. Érdeklődtem , mit tesz ha esetleg feldől a gép, és azt mondta: reménykedik, hogy lesz aki segít! Én meg , hogy jártam tegnap??!! Mentem a kis unokámért, és egyszer csak elkezdett leállni a motor. Az ilyenkor szokásos szurvakencségelés után elkezdtem keresni a "hibát". Elég hamar meglett. A vákuumos benzincsapnak a rohadtköccccsög gumi szívócsöve eltörte magát. Újravágtam és összedugtam, és mentem tovább, cca 4 perc után.
Ha az ember valamit akar (még ha egy 53 éves, beteges vén fütyi is az illető mint én) akkor azt megcsinálja és kész. Tök mindegy milyen vas van alattad, csak megbízható állapotban legyen tartva.
Már néztem én is kiváló!
Elég messze volt az a bolt: #5252014 h.sz.
Respekt
A 125ösöd meg a gs sem rendes motor és nem is lesz soha rendes motor :D boltbajárós...
No meg rendes motornak gyárilag van rendes gazdája!
Mert megvesztek minden szir-sz*rt, mert az a divatos. Műanyag motorok, ehh....
Hát az enyém egy ilyen üszkös fos ezért még az sincs rajta.
Az enyémen van középállvány, ráadásul a kis 125-ös Honda csopperen is volt. Nem is jelent problémát, ha valahol Erdély közepén kenni kell a láncot.
Akkor Neked miért nem rendes motorod van ? :D
Mikor megvettem az Fz-t első gondolatom volt, hogy leveszem róla a középsztendert, minek az rá? Már 3éve meg van, de még mindig nem került le róla, hasznos kis dolog
Rendes motoron igenis van gyárilag középsztender. A mazochisták meg csak szívjanak....
Takarításnál, lánckenésnél jól gyön.
Nah jah. Aztán akkor meg minek fölbakolni. Mondjuk amikor raliztunk Ladával mi is úton útfélen felbakoltuk mert ugye állandóan szerelni kellett rajta valamit.
Minek az a tehenek alá kell középlóf@sz! Ez szép kecses könnyű és az öklelő bika vonalait tükröző motorka.
Minek neked motoremelő. Csak fel kell rántani középvasra azt cső... Jahh nálad nem csak két henger de még az is hiányzik ... bocs ...

Jajj de kis gonosz vagyok ma Ezek a hétfők már csak ilyenek
Várok a héten egy motoremelőt, meg egy kombinált tűzhelyet, szerencse a délutános műszak mert ugye általában délelőtt gyönnek a cuccok.
Jajj jajj. Már már kiült a hideg rettegés a homlokomra
Aztán meg majd ne ám bele érjen a bilibe a kezed

Persze nem ám én nem bántok senkit sem. Elég ha csúnyán nézek