Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Hamburger menüt" ettem, ezerkéccázé' : nagy hambi, sültkrumpli ketchuppal, fél literes Coca-Cola.
Remek a szoci kajakínálat,fonnyadtvirsli,szárazkifli,kevés mustár,sima disznózsír,keserű vöröshagyma.
Nem járok oda olyan sűrűn (életemben most voltam először), hogy miattam érdemes volna.....
Hajaj...csak meg ne változtassák a kezdőbetűt...
2 hete voltam, akkor fullon volt a Matyi büfé:
Multheten szakadó esőben voltam,majdnem üres volt.
Jó, de ott is mindenki az anyját rakja teherbe állandóan, odaférni nem lehet.
sziasztok!
Most készülök Aprilia sxv 450et venni! 2009es
mondana valaki róla pár szót..
(megvegyem-ne vegyem?)
előre is köszönöm :)
Az se mozgat hogy jó a fagyi Csákváron,motorral?
Kit érdekel?
Ilyenkor megy a hazépítők show tapétázó szekció eloben.
Amúgy voltam de praktikerben ecsetert.
A vinnyogoval.Meg most sincs lavcsi csak munkakapcsolat.
Máskor sem látják. Állítólag motorom sincs.
Ez a jo neked, senki sem latja a benaskodasodat :D
Na mi van pojácabárók! Ha nincs jó idő, akkor már nem kell tolongani Dobogókőn? Visegrád smafu? Lepence érintetlen?
Remélem egész nyáron ilyen idő lesz és nem lesz boltzár, akkor mindenki lenyugodhat és mehet TESCO-ba, nem kell motorozni!
Réges-rég,egy messzi-messzi galaxisban...mikor az A és B együtt ment egy elméletivel. Aztán motorból rutin...rózsaszín papírlapos ideiglenes gyakorló jogsi...megyén belül csak1személlyel... Kb.1hónap múlva városi vizsga.Autóból meg 1napon rutin+városi...oszt kész.
Ja és a lényeg...összesen 400+300 vagyis 700ft volt mindenestől. Azt azért jegyezzük meg,hogy akkor kb. 2000ft volt az átlagkereset.
azt nem tudom
de egy csomó vizsgadíj volt meg időpont is
az egészségügy vagy mi a szar egész máskor volt mint a kresz
tiszta idiótizmus
valami tuti volt nem ép jó szándékukról ismertek az autós iskolák :-D
Akkor azt az iskola oldotta meg, de a vizsgadíj dupla lehetett még ha az iskola nem is kérte el külön a tandíjat.
Kollégám fia is így volt B.kat+125ccm
ejha nekem anak idején nem engedték vagy jól át qtak
haver gyereke nemrég volt neki csak 1x kellett az elméletre kifizetni azt a harminc valahány ezret a 2 kategóriára
csak duplán kellett vizsgázni
hmmm ebbe lehet valami anno mikor csináltam a motort ugyan azokkal a kérdésekkel szenbesitettek csaka vizsgán derült ki van pár furfangos kérdés is amiről nem emlitettek semmit
az elméleti részt kétszer fogod pedig mert nem veszik az A2 és a B egy kalap alá
Korhatárok stimmelnek, a legegyszerűbb felhívni egy iskolát gondolom ahová amúgy is járna az ifjú, de simán csinálhat 2ő kategóriát egyszerre csak ugye a motor vezetési oktatása fog csúszni a korhatár miatt.
idén nyáron mindkettőre az elméleti rész és idén a kocsira jövőre a motorra
csak ne kelljen 2x fizetni az elméleti részt
kocsi jogsi meg jó lenne őszre hogy ne kelljen szállítmányoznom ide-oda