Ilyenkor megy a hazépítők show tapétázó szekció eloben.
Amúgy voltam de praktikerben ecsetert.
A vinnyogoval.Meg most sincs lavcsi csak munkakapcsolat.
Na mi van pojácabárók! Ha nincs jó idő, akkor már nem kell tolongani Dobogókőn? Visegrád smafu? Lepence érintetlen?
Remélem egész nyáron ilyen idő lesz és nem lesz boltzár, akkor mindenki lenyugodhat és mehet TESCO-ba, nem kell motorozni!
Réges-rég,egy messzi-messzi galaxisban...mikor az A és B együtt ment egy elméletivel. Aztán motorból rutin...rózsaszín papírlapos ideiglenes gyakorló jogsi...megyén belül csak1személlyel... Kb.1hónap múlva városi vizsga.Autóból meg 1napon rutin+városi...oszt kész.
Ja és a lényeg...összesen 400+300 vagyis 700ft volt mindenestől. Azt azért jegyezzük meg,hogy akkor kb. 2000ft volt az átlagkereset.
hmmm ebbe lehet valami anno mikor csináltam a motort ugyan azokkal a kérdésekkel szenbesitettek csaka vizsgán derült ki van pár furfangos kérdés is amiről nem emlitettek semmit
Korhatárok stimmelnek, a legegyszerűbb felhívni egy iskolát gondolom ahová amúgy is járna az ifjú, de simán csinálhat 2ő kategóriát egyszerre csak ugye a motor vezetési oktatása fog csúszni a korhatár miatt.
idén nyáron mindkettőre az elméleti rész és idén a kocsira jövőre a motorra
csak ne kelljen 2x fizetni az elméleti részt
kocsi jogsi meg jó lenne őszre hogy ne kelljen szállítmányoznom ide-oda
Most készülök Aprilia sxv 450et venni! 2009es
mondana valaki róla pár szót..
(megvegyem-ne vegyem?)
előre is köszönöm :)
Amúgy voltam de praktikerben ecsetert.
A vinnyogoval.Meg most sincs lavcsi csak munkakapcsolat.
Remélem egész nyáron ilyen idő lesz és nem lesz boltzár, akkor mindenki lenyugodhat és mehet TESCO-ba, nem kell motorozni!
Ja és a lényeg...összesen 400+300 vagyis 700ft volt mindenestől. Azt azért jegyezzük meg,hogy akkor kb. 2000ft volt az átlagkereset.
de egy csomó vizsgadíj volt meg időpont is
az egészségügy vagy mi a szar egész máskor volt mint a kresz
tiszta idiótizmus
csak duplán kellett vizsgázni
csak ne kelljen 2x fizetni az elméleti részt
kocsi jogsi meg jó lenne őszre hogy ne kelljen szállítmányoznom ide-oda