Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szel csak ide fujja a szemetet.
Lattam egy panikolva menekulo fustokado hiace-t.
Nem amnéziát?
az is hiányozhat mint falunak az áram
Egyébként ő már csak egy életelen massza zotyának a hideg raktárjában
a virusra való tekintettel amnesztiát kaptam
Nem lehet hogy Pipi előzetesbe volt?Mennyi ideig is volt eltűnve?
Na még alfánk kell azt helyreállt a rend.
el Szétszórtam az mO-áson
Szeva b+ mi van, elfogyott a liszt?
olyan mint a szardarab, fennmarad mindig a vízen
nem én tiltottam mindenkit és magammal beszéltem pár hónapot
Tök fasza üres volt a fórum
nem könnyű elpusztítani bár zotya mindent megtett Atissal elbánt na de ennyi esőre hátha nem lesz tűz
Legalább tudjuk, hogy él
Ki volt az a hülye aki háromszor egymás után kimondta a tükör előtt hogy "pipifax"? Most nézd meg, jól megjelent
...vagy csak nálam volt tiltva?
Meg amúgy is. Minek mossak kezet, tiszta az én f@szom asszony még a szájába is veszi!
engem még az sem mart szét zárás után kilógtam Atis az oda lett A nagy arcot szétmarta
A páromnak butikban is kötelező.
Amint belép a vásárló azonnal felveszi.
Egyébként az emberek is korrektül betartják.
De tettünk be az üzletbe pár db maszkot, ha valamelyik vásárlónál nem lenne, tudjunk neki adni.
Utána leadja, kimossuk, vasaljuk és újra használható.
én sz.rás után megmosom te... asszem ez alap. Pisálás után nem mindíg ott előtte kell ahogy torrente is megmondta
Én mindig ilyen jó időben.
Apám szerzett egy Solo Multimot 100-as zsebmotort. Büszkén mutatja a szerzeményét, én meg már fogtam a fejem, mert tudtam hogy nekem kell megjavítani ezt a szart
Nagyon cuki, és szerencsére nem volt nagy baja, csak szar olajat raktak bele, és a koksztol megszorult a dugattyú, kimelegítettem, kipucoltam, rendeltem hozzá új gyűrűt (darabokban jött ki), miután fél várost bejárva kiderült hogy a szomszédban van a márkakereskedése de legalább motoroztam egy jót.
Egy rossz főnök durván mérgező tud lenni, jól tetted.
De jó is látni amikor pofára esik egy ilyen
Mondjuk akkor fura. Én mindig maszkban megyek be, akár ki van írva akár nem, de boltoson alig látok maszkot. Azt hittem ez csak az élelmiszer boltokban és a patikában kötelező, a többinél ajánlott.
Isten vagy. Én kb így tájékozódok.
Egy lehajtó tevesztes miatt 2x mentem reggel munkába,emiatt új rekord a 180 ugyanazon az uton,ha ez számít
Szép estét. senki nem lődörgött? De legalább nyugi van nem eszitek egymás.