Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már próbáltam IMEI keresős oldakat, de ezt konkrétan hogyan? Nem szolgáltatós a telefon. Ha megkapom a számlát és stimmelnek a számok akkor nyugodt lehetek, nem?
A benne levő IMEI szám alapján lekérdezed a szolgáltatókat + police
Mivel itt mindenki ért mindenhez is, használt telefon vásárlásnál hogy tudom lenyomozni, hogy nem lopott a készülék?
Szerintem fűnyíró magasságállítás a Gány és Buher Bt kivitelezésében.
Nem tudom mi ez, de sz@rul néz ki.....
Mert profik vagyunk
Te jó ég
Akkor a megoldás hogy vegyél egy több milliós kocsit, és akkor arányaiban olcsóbb lesz
Basszus mit össze tudsz szenvedni. Ilyen lomnál nem az arányokat kell nézni, hanem hogy ha ráköltöd mennyivel nagyobb a használati értéke.
Meg a faszom, az elején még csak a tömítés eresztette a vizet, most meg már komplett szélvédőt akarsz cserélni és nem is akármilyen olcsót, csak a gyári jó?
Döntsd már el hogy fillérbaszni vagy úrizálni akarsz.
De fogadjunk mér arra is lusta voltál hogy kihúzd szaniter szilikonnal kívülről a gumit
Éz ezért iszok lomis sört azt ha kell rálocsolok bármelyik szemétdombomra párszázezret.
Biztosan felhívtam volna már rég a legközelebbi szélvédőst... szórakozna vele a pöcsöm ennyit. 20 vagy 25ezer nem mindegy ?
Igényeket nézek.
Beidegződés.
Igen, és akkor te most nézed a két végletet.
Utánanéztél? És mivel indokolják hogy az a gumi kell oda? Hidd el, ha csak azt nézzük hogy a szélvédőd be legyen ragasztva a helyére, akkor az a keret nem kell. Ha vissza akarod ragasztani akkor olyan ragasztot nézz ami alá nem kell primerezni, vagy vegyél primert is.
Ahol van ott mindenhol 20 körüli összeg
Ami egy másfél millás kocsinál nem sok de egy 200 ezresnél Arányaiban már jelentős összeg
a 21ezres sincs.Szóval vedd azt.
Nincs készleten, így lehet olcsó
Ha ennyi a tempó hegeszthetnél is egyet u profilból oszt kiszilózod és így komplett ráhefteled a kasztnira.
Gumit? Mert csak szélvédőt láttam
Mostanaban az astra maximális tempója ilyen 30-40 km/h
Ennyinél a Szélvédő helyére betett csirke háló is biztonságos
Linkeltem egyet 10ért.
Utána néztem kell az a gumi baszás.
És mindenhol drága
Szóval mivel úgy is le kell szedni a tető kárpitot mert a sín tartó csavarjánál is beázik megy a neutrális sziloplaszt a szélvédő köré. Az lágyabb mint a szélvédő ragasztó könnyebb kenni
Vagy mókusbajusz szagú.
Ini bontószökevény horgászós astrájáról beszélünk és a csávó gyakorlatilag szezonális melóból él.
Szerinted életszerű hogy bekocog a márkakereskedőhöz és vesz 64765 forintért szélvédőt?
Vagy a kocsi értékének 40%-át rákölti szélvédőre mikor purhabozza a rozsdát rajta?
Itt a cél hogy ne ázzon be és ne legyen majomszagú.
Ez nem sznobság kérdése. Ismered a mondást, miszerint olcsó húsnak híg a leve. Nem akarok nagyon belemerülni a szakmába, de van az a szint aminél egyszerűen nem szabad lejjebb menni, leginkább biztonsági okokból.