Ilyen nekem is volt, átírtam az IMEI számot egy régebbi használaton kívüli telefonról aztán ment.
Illetve azt is tapasztaltam ahogy a 00000000 -s imei is tiltva van náluk, a Westel 900-nál ez is működött
Boltban vettük újonnan az ájfónt aztán a pannon letiltotta másfél év után
Szóval semmire nincs garancia
A vicc hogy a Buzi pannon nem mondja meg miért van a telefon tiltva.
Nem az a baj, hanem hogy kerékre áll induláskor ...tapasztalat
40 literes repülős dobozt szereltem fel a JAWA hátuljára, oldalra 20-20literes alu szerszámos koffert, a tankon meg emeletes tanktáska
Sajnálom.... A boxerem is ziháltabban veszi a levegőt, de ugye a tüdejének jó része nem működik megfelelően. Az egyetem bekaphatja, alig csinálnak vizsgálatot és időpontot sem tudnak adni.... találtam egy helyet, ahol kedden megcsinálják az endoszkopos vizsgálatot.... utána citológia....
holnap intéznem kell egy szivultrahangot az altatás miatt... azt mondtak gombás fertőzés is lehet, majd kiderül....
Szegeny foxi igy visszagondolva tobb honapja olyan oregesebb nyugodtabb volt,betudtuk hogy 12 eves,meg terdszalag szakadas,lehet elobb rontgenezzuk,vagyis ultrahang,utana gyors mutettel eselyesebb lett volna.
Na vazze.... ma voltam tüdőröntgenen a kutyussal.... endoszkópias vizsgálat kell, úgy néz ki tüdődaganata van... elég szétszórt.... azt hittem megbolondulok.... két hete köhög, kapott antibiotikumot, de ugye nem használt.... erre ez...
Amúgymeg személyi alapján csináltok egy adásvételit.
Így ha lopott és rátenyerel a police lesz peralapod magánvádlói eljárásra és a tolvaj majd kárpótol.
Illetve azt is tapasztaltam ahogy a 00000000 -s imei is tiltva van náluk, a Westel 900-nál ez is működött
Szóval semmire nincs garancia
A vicc hogy a Buzi pannon nem mondja meg miért van a telefon tiltva.
40 literes repülős dobozt szereltem fel a JAWA hátuljára, oldalra 20-20literes alu szerszámos koffert, a tankon meg emeletes tanktáska
Addig kutyaval potya cukisag vadaszat,utolso oktasra menet,komas fej.
Kezd vorosodni a pofazmanya.
holnap intéznem kell egy szivultrahangot az altatás miatt... azt mondtak gombás fertőzés is lehet, majd kiderül....
Ha felébred az altatásból akkor jó,de műteni fog kelleni,és kérdéses az áttétek.
Jobbulást.
Így ha lopott és rátenyerel a police lesz peralapod magánvádlói eljárásra és a tolvaj majd kárpótol.