Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem bízás.... a legnagyobb befizetők, a legtöbb magyar beszállítót foglalkoztatják.... egyszerűen szükségünk van rájuk.... mint mindenkire, akik valós értéket állítanak elő...
https://www.vezess.hu/vezetunk... ügyesek ezek a dzsibuk!
Kutya egy sora van.
A Sátán kutyája még pihen, de ébredezik. .
A remenyhal megy utoljara, en a butoriparban bizok.
Nagyon hasonlít
A hívő a van hisz hogy majd az úr el intézi helyette te meg abban hogy az “urak” (pénzes emberek) elintézik helyetted
Megoldas meg nincs. Vagyis olyan amit meg is lehetne valósítani

Pl beszeltem műanyagosokkal hogy Az újra Hasznosított pet is egy zsákutca. Amiben már 10-20% van az már nem az igazi nem lehet szép palackot csinálni belőle több anyag is kell hozzá és sokkal drágább is
Én régen hordtam a kannás bort szerintem havi szinten nem volt 10 rossz kanna pedig annyi cucc volt hogy 2 IFA állandóan hordta.
Ezeknek 99% egy tiszta vizes mosás után újra tölthető lett.
Most meg ilyen 80g körüli minden 5l pet palack kupak fül hozza aztán több is mint 100g
A 2 literes meg 40g körüli. És felénk 100 ezres tételben töltögetik havi szinten a cégek
Ásvány víz ugyanez mizsén gépenként 12 ezret tölt óránként
Es ez csak 2 olyan terület amire igazándiból semmi szükség nincs
Azért reméljük újraindul, mert a magyar valós GDP nagy részét képezik
Nagyon nem hasonlít rá mivel erre van megoldás csak még senki nem akarja kifizetni, de ha tényleg muszáj lesz akkpr kénytelen lesz megoldani a pénzese.
Amugy tényleg buzik. Hajnali 2 órakor küldi a mailt hogy mennyi a megtekintésem
Azért ez a “majd megoldódik” nagyon hasonlít a vallási fanatikus gondolat menetre Persze a téma más
A francért bonyolítottad túl.
Nekem meg a fulket nem akarja senki megvenni.
szemet banda
Erről a gépről (gondolom ip-ről) nem akarja elfogadni pedig más reget is csináltam, na mindegy akkor majd eladja a lány maga.
Akkor most tedd fel hagyományosan nem kiemelve 6 képpel, azt Afrika.
Ez a hahu egy igazi szopadék banda, feltettem az elején sérült amúgy járóképes autót a megfelelő sérült jelöléssel és persze, hogy sok kép legyen kifizetve a sok képet erre jön mail, hogy amennyiben bontásra valónak ítélik ők a képek vagy leírás alapján a járművet akkor csak az autoalkatresz.hu-ra tehetem így törlik, de hát azért attól még messze van így megváltoztattam a leírást mire megjelent erre 1 óra múlva jött újabb mail, hogy nem felel meg az autó állapotának a változtatás így törlik és törölték. Mondjuk azt még nem ajánlották fel, hogy visszautalják a kiemelésekért a lét. (nem mintha kéne a párszáz inkább legyen fent a hirdetés na meg erősen bosszant főleg mert ronggyá törtek is gond nélkül fent vannak)
Fel sem tudjuk fogni, mennyi pénz van kicsiny hazánkban is... röpködnek a milliárdok...
igen,és ezáltal egyre jobban pusztítjuk a földet.
Ezek a pénzes népeknek még marginális gondok ezért hagyják még bár vannak zöldek akik akcióznak (mondjuk eléggé eltűntek mostanában a vírusnak köszönhetően legalábbis hírekben nem szerepelnek), de ha a gazdagéknak is látható problem lesz akkor megoldják, ahogy írtam, erről szól a történelem és de, pont az a volumen mint anno a szar az utcán, akkor az volt a legnagyobb gond, de megoldódott így ma már észre sem vesszük hisz eltűnik, majd így lesz a szeméttel is valamikor ahogy mindennel.
Fasza helyre épül. Sok a közpéz, vhol csak el kell égetni
Most annyiból más hogy a fejlettebb rész a szemetet elküldi a nem annyira fejlettnek
Ez lehet szervezett szállitás pl elektronikai hulladék Afrikába meg hasonló helyekre.
Lehet kiszervezett termelés pl kínai gyártás hogy ott szennyezzen
De lehet “véletlen kialakult “ mint a lomizás meg a majdnem jó kocsi gumik elhordása
Szóval a gazdag nyugaton megvan ami írtál.
Ahol szegénység van és konténer szám érkezik a hulladék ott sosem fog a probléma megoldódni mert aki esetleg tehetne bármit ellene az benne van a folyamatban
Csak végül ezek a helyek meg fognak telni. Vagy épp nem csak Kínában full szennyezett a folyó hanem tönkre bassza végül az óceánok át is
Pl hal hús van kimutatták hogy vannak műanyag Szennyeződések, mert ugyan lebomlik de akkor is műanyag marad. Így be tud épülni a szervezetbe
Szóval azért ez nem az a volumen már hogy nem szarunk az utcára
Attól, hogy sokan gondatlanul szennyeznek egy dolog és lehetne tenni ellene és majd ha égig ér akkor tesznek is (vagy jól kirajzunk és itt hagyjuk a dzsuvát ) ahogy ez mindig meg is történt a múltban, mikor a hömpölygő szartól hullottak az emberek akkor kitalálták a csatornát pedig előtte ezer évekig jó volt úgy és minden más fejlődés nagyrészt azért történt mert az élni akarás kikényszerítette ahogy majd az általad említett probléma is megoldódik ha már ránk dől a szemét. A pazarlás meg nagyon szubjektív, egy éhezőnek minden kidobott falat pazarlás, egy jóllakottnak meg a megmaradt étel tárolása az így kidobja.
Én nem gondolom hogy a józan észt tükrözné a millió tonna szemét a tengerekben vagy épp a hónapokig tartó szmog egyes városokban
Sosem a haladás ellen voltam Hanem az esztelen pazarlás ellen.
Na meg a Spúrhab.
Többször írtam nekem semmi bajom azzal ha úgy véled kihalásra vagy ítélve ellenben én a magam utódjainak helyzetét nem így gondolom és biza kell a folyamatos növekedés ahogy ez eddig meg is történt az emberiség történetében kisebb visszaesésekkel amik mindig vannak a jövőtől megijedő a haladást elutasító emberek miatt, de azért a józan ész és a kíváncsi értelem eddig felülkerekedett ezen.