Ne légy negatív Pocses mindenki elkezdi valahogy. Ki így ki úgy. Amúgy meg pukkadj meg. Hétvégén megint kint voltam Bányos ringen aztán meg nem is jöttél errefelé. Pedig Szombat is meg Vasárnap is jó kis társaság jött össze. Necces is volt hogy jönnek e már a helyi szervek.
Motorost keresek aki elvinne motorozni utasként , cserébe nagyon szívesen a benzinkúton tankolnék neked. Balaton környéki vagyok , utazni is tudok autóval ha kell.
Különben ha csak egy picivel jobbak lettek volna az utak és egy árnyalatnyival nagyobb lett volna a tempó akkor minden rendben lett volna. A társaság meg kulturált volt egy hülye sem volt benne mindenki rendesen ment a helyén. A felvezetés is nagyon profi volt és minden respekt a szervezőknek. De jövőre szerintem kihagyom.
Motorost keresek aki elvinne motorozni utasként , cserébe nagyon szívesen a benzinkúton tankolnék neked. Balaton környéki vagyok , utazni is tudok autóval ha kell.
Hy! Nem is jó ilyen tömeggel motorozni, főleg ha vannak a csapatban totál krúzolós nagy bajuszú nagy gyomrú kormányhínárosok is. Na ezeket én is kihagyom akár mint a felvonulásokat is. Tegnap is volt olyan, hogy 118 fokot mutatott a míszerfal. Meleg volt rendesen.
Szia Ogerg!
az ilyen felvonulunk gyök2vel rühellem, pont emiatt amit írtál hogy be-ki kapcsolgat a venti, na meg elég egy pánik beteg társunk aki nem bír magával aztán 3x tempóval az élre akar menni.... hát na neeee
a strandon elviselem a tömeget meg ha egy szőke didis csak hozzám dörgöldzik de még a tecoba is hülyét kapok a tömegtől
bogyo! Faca képek , akinek sok a szabadideje az megteheti
én csak egy full tankot motoroztam kb 320km de az faintos volt
majd csak lesz egy hosszú 7végém aztán belecsapok a lecóba egy hajnali indulással majd estig lese szálok a darázsról mee van nálam pelus
Teljesen egyet értek veled Cefi (Amúgy hali) Én is elmentem a Honda márka klubbok szezon nyitó gurulására. Nem volt rossz de sajnos szétrázott a cipzár alakzatt miatt nehezen kerülgethető kátyúk sorozata. Mi is 40+X motorral vonultunk olyan 150 Km-t. Kellemes és nézelődős kirándulás volt de a nagy konvoj illetve emiatt az alacsonyabb tempó miatt minden etap 2/3-nál már ment a hűtő amit nem feltétlenül imádok.
hát én szombaton esztergom-ig mentem, megszámlálhatatlan motorossal találkoztam...
Voltak olyan "bandák" ahol vagy 30an voltak, naa olyan tömeghez én nem csapódnék....
Ha elgurul a gyógyszer akkor hadd visítson a sor4 a lábam között, de ha meg nézelődök akkor beállok olyan 80-90 közé , ami nálam gyakrabban van
Egyedül jobban elvagyok itt a fórumon van 1-2 olyan srác akivel hasonló tudással és habitussal rendelkezünk, néha velük elmegyek egy-egy nagyobb karikára
Tegnap én is hozzáverődtem pápai elkerülőn két jappó sor4hez szépen mentem velük a téti fagyizónál megálltak ott elköszöntünk, jó tempót diktáltak a nagy forgalom ellenére.
Szia Pocsi, neked is reggelt
Arra a 2 motorosra gondolsz?
Egyikük elhunyt, a másik meg életveszélyes állapotban van. ...
Állítólag versenyeztek de egy bal kanyart nem tudtak be venni
Sajnálom az ilyen értelmetlen halált
Korábban tény,nem voltam mindig fair játékos,de sosem ijesztettem rá így senkire...jó ennek a faroknak gőze sincs róla és ha tudná sem érdekelné hogy tavaly 20 métert repülve pépesre törtem magam és épp rehabilitálok,szoktatom vissza magam a nyeregbe,de oda se neki.Amúgy napról napra jobb.Első körnél mint amikor először ültem motorra úgy izgultam remegtem,most már viszont kívánom,na még egy karikát egy hét alatt letúrtam a csíkot 2 centire.Amúgy zömében rendesek figyelnek de van kivétel sajnos,előzékenyebb óvatosabb lettem én is.patent kirándulós idő van ma is,de ma a 2lábú meg a négylábú megy családi banzájra,a csühös marad a garage-ba
Az gebasz! Én ma csak olyan autóssal találkoztam, aki lehúzódott előlem, hogy elférjek a sávomban a simán előre guruláshoz. (tükör szemkontaktus) Komolyan mondom sokszor azt hittem kandi kamera lehet valahol.
estéket,
szerintem ma jelenést láttam vagy napszúrásom van,full egyenes úton szlalomozva sávon belül csapattam le az agyag-múrva és társait a gumiról amit kis utcánkból hordok szorgalmasan elfele,erre egy gyíkarc szabályosan rám rántotta a kormányt szemből .Mire felfogtam tulajdonképp mi is van már elkapart,de mi vagyunk a köcsög vadállat szabálytalan motorosok..legközelebb mi lesz,ránk lőnek ?
az ilyen felvonulunk gyök2vel rühellem, pont emiatt amit írtál hogy be-ki kapcsolgat a venti, na meg elég egy pánik beteg társunk aki nem bír magával aztán 3x tempóval az élre akar menni.... hát na neeee
a strandon elviselem a tömeget meg ha egy szőke didis csak hozzám dörgöldzik de még a tecoba is hülyét kapok a tömegtől
bogyo! Faca képek , akinek sok a szabadideje az megteheti
én csak egy full tankot motoroztam kb 320km de az faintos volt
majd csak lesz egy hosszú 7végém aztán belecsapok a lecóba egy hajnali indulással majd estig lese szálok a darázsról mee van nálam pelus
Voltak olyan "bandák" ahol vagy 30an voltak, naa olyan tömeghez én nem csapódnék....
Ha elgurul a gyógyszer akkor hadd visítson a sor4 a lábam között, de ha meg nézelődök akkor beállok olyan 80-90 közé , ami nálam gyakrabban van
Egyedül jobban elvagyok itt a fórumon van 1-2 olyan srác akivel hasonló tudással és habitussal rendelkezünk, néha velük elmegyek egy-egy nagyobb karikára
Arra a 2 motorosra gondolsz?
Egyikük elhunyt, a másik meg életveszélyes állapotban van. ...
Állítólag versenyeztek de egy bal kanyart nem tudtak be venni
Sajnálom az ilyen értelmetlen halált
szerintem ma jelenést láttam vagy napszúrásom van,full egyenes úton szlalomozva sávon belül csapattam le az agyag-múrva és társait a gumiról amit kis utcánkból hordok szorgalmasan elfele,erre egy gyíkarc szabályosan rám rántotta a kormányt szemből .Mire felfogtam tulajdonképp mi is van már elkapart,de mi vagyunk a köcsög vadállat szabálytalan motorosok..legközelebb mi lesz,ránk lőnek ?
Ha làtsz piros TL-t 2 személlyel azok mi vagyunk.