Én azt röhögtem hogy a franciáknál is megy harc, támadják a rendőröket hogy rasszisták.Nyilatkozta a rendőr szóvivő aki valahol féluton volt a fehér és a fekete között. Hát ott a rendőrök 60%-a biztos nem fehér. Szóval röhej az egész.
Én azt furcsálom hogy ezzek az erőszakhullámmal pont azt bizonyítják hogy a faji előítéletek nem voltak alaptalanok.
Miért kell a bűnözőket ennyire liberális módon szabadjára engedni? Ezt is a normális emberek szívják majd meg. Ha én fekete lennék azért tüntetnék a rendőrség előtt hogy lőjék le ezeket a rohadékokat éles lőszerrel.
Sok falun, és traffipaxon keresztül beragadva a 60-al menő nyomik mögé a kátyús, nyomvájús utakon?
Mondjuk ja, én sem fizetek motorra pályamatricát hogy aztán unatkozzak mint Zoli, inkább megyek kerülővel
Madárdalos (varjú) derült eges szép Napot István! Van nem messze egy park, sok arrafelé a kedvenc énekesmadaram a varjú!! és ha arra megyek, "visszaénekelek" nekik. és szépen válaszolgatnak. Mostanában már válaszolgatnak! Nem jó irányba indultál, onnan kellett volna jönnöd errefelé. De lesz még jó idő az idén! Remélem!
Miért kell a bűnözőket ennyire liberális módon szabadjára engedni? Ezt is a normális emberek szívják majd meg. Ha én fekete lennék azért tüntetnék a rendőrség előtt hogy lőjék le ezeket a rohadékokat éles lőszerrel.
Mondjuk ja, én sem fizetek motorra pályamatricát hogy aztán unatkozzak mint Zoli, inkább megyek kerülővel