Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez van Laci, pestisre a tüdőrák!
Én azt röhögtem hogy a franciáknál is megy harc, támadják a rendőröket hogy rasszisták.Nyilatkozta a rendőr szóvivő aki valahol féluton volt a fehér és a fekete között. Hát ott a rendőrök 60%-a biztos nem fehér. Szóval röhej az egész.
Én azt furcsálom hogy ezzek az erőszakhullámmal pont azt bizonyítják hogy a faji előítéletek nem voltak alaptalanok.
Miért kell a bűnözőket ennyire liberális módon szabadjára engedni? Ezt is a normális emberek szívják majd meg. Ha én fekete lennék azért tüntetnék a rendőrség előtt hogy lőjék le ezeket a rohadékokat éles lőszerrel.
Azért vigyázzunk, mert a végén még fellázad itt nekünk a rasszizmus és rendőri brutalitás ellen Bogyóbá
Sok falun, és traffipaxon keresztül beragadva a 60-al menő nyomik mögé a kátyús, nyomvájús utakon?
Mondjuk ja, én sem fizetek motorra pályamatricát hogy aztán unatkozzak mint Zoli, inkább megyek kerülővel
Zoli annyi időt töltött a kasznizással, hogy belebuzult a rozsdaboglyákba
Motorosmacska!
Csak azért hiszek neked, mert biztos vagyok benne hogy nincs egy darab légzsilip sem a környékeden
Nekem is meg van engedve a tévedés lehetősége, mint a meteorológusoknak, vagyis 50 %, tehát vagy bejön amit jósolnak, vagy nem!!
Versenycica?
Madárdalos (varjú) derült eges szép Napot István! Van nem messze egy park, sok arrafelé a kedvenc énekesmadaram a varjú!! és ha arra megyek, "visszaénekelek" nekik. és szépen válaszolgatnak. Mostanában már válaszolgatnak! Nem jó irányba indultál, onnan kellett volna jönnöd errefelé. De lesz még jó idő az idén! Remélem!
Ha annak làtod akkor az
Még "bejjebb"
Csalódtam az előrejelzésedben Józsi! Úgy mentem 1200km-t a hétvégén (ebből 250-et a Balaton mellett), hogy csak hazafelé áztam el Ceglédnél.
Szép jó napot Motorosok! Ma többször is esett! Most éppen világít!
Ez a dolog mi??! Többször használatos koporsó??
Bebuktam?
Lassù volt....
Most még nagyvonalú volt
Irtam priviben
Árban mit gondoltál?
Most nézem hogy meg van javitva.450 literes,190×70×35cm.Nem gondoltad meg magad?
Ehhh................
Megvàrom Fireblade105 kollèga ajànlatàt,hàtha Ö kevèsbè sòherabb Nàlad
Eredet,megviselt,de nem hiányos..............és nem 54ezres címlet.