Fűtőtestben nyomulnak.inkább, abban jók. Szerintem.úgy lehet ez is mint a whirlpool, nem gyárt klimát csak a nevét adja és minden évben megtenderezteteti a kinaiakkal ki gyártja lefolcsóbban le. Aztán ezértvan hogy két évvel későbbi géphez nem jó az alkatrész.
Az előző házunkban stiebel-eltron volt, hát nem tudom, nem volt olyan nagy szám, mondjuk volt aki nem is hallott róla pedig a márkaszervizében anno nagyon el voltak szállva, hogy mekkora nagy márka.
mostanában erősen eszi az idegeim az asszony, mondtam is neki lehet el kellene kezdenem alkalmazni nála a testi fenyítést
bár azt mondják az erőszak nem old meg semmit.......de a legrosszabb eseteben is csak simán jólesik
asszony avval basztat adjuk el és kell egy nagyobb
gyors elmúlt nála az audi szerelem, csak azt nem tudom miért utána miután rendbe lett téve futóművileg, ezek az igazi kidobott pénzek, hiszen sosem ér többet a kocsi ezek miatt
A greet én nem.dicsérem, azért dicsérik mert nagy rajta az árrés, igy jo a kivitelezőnek. De zajos és bár vannak elfogadható gépeik, de annyiért én már panasonicot adok. Épp most volt ilyen, embernek kiajánlották a drágábbik fajta greet minden lózinggal amiből nem fog semmit használni, asszem 227-ért, én meg attól olcsóbban adok neki panasonicot, ami fényévekkel jobb. Hogy nincs benne csepptálca fűtés gyárilag pont mindegy mert központifűtéses helyre megy.
én ilyen boldog voltam mire leszedtem az opel hátsó kipufogó dobjának a csonkját a középső csőről
még 8 ezer ráment a fasztrára
nem költöttem rá ennyit összesen 15 év alatt mint most gyors egy hónapon belül
bár azt mondják az erőszak nem old meg semmit.......de a legrosszabb eseteben is csak simán jólesik
Téged szivatnak
gyors elmúlt nála az audi szerelem, csak azt nem tudom miért utána miután rendbe lett téve futóművileg, ezek az igazi kidobott pénzek, hiszen sosem ér többet a kocsi ezek miatt
még 8 ezer ráment a fasztrára
nem költöttem rá ennyit összesen 15 év alatt mint most gyors egy hónapon belül
a biztosra mentem
Gree meg Midea-tól nem estem hasra.