Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fűtőtestben nyomulnak.inkább, abban jók. Szerintem.úgy lehet ez is mint a whirlpool, nem gyárt klimát csak a nevét adja és minden évben megtenderezteteti a kinaiakkal ki gyártja lefolcsóbban le. Aztán ezértvan hogy két évvel későbbi géphez nem jó az alkatrész.
Az előző házunkban stiebel-eltron volt, hát nem tudom, nem volt olyan nagy szám, mondjuk volt aki nem is hallott róla pedig a márkaszervizében anno nagyon el voltak szállva, hogy mekkora nagy márka.
Meg dorog,de eddig kifujt.
Vidd el nyaralni......most olcsón meguszod
Amogy a gree nek is van már olcsósitott márkája, asszem polár néven futtatják........
mostanában erősen eszi az idegeim az asszony, mondtam is neki lehet el kellene kezdenem alkalmazni nála a testi fenyítést
bár azt mondják az erőszak nem old meg semmit.......de a legrosszabb eseteben is csak simán jólesik
Nem esett. Ugy néz ki nem is fog......

Téged szivatnak
Hát ezaz. Hogy nem old fel semmit. Pedig kéne.
asszony avval basztat adjuk el és kell egy nagyobb
gyors elmúlt nála az audi szerelem, csak azt nem tudom miért utána miután rendbe lett téve futóművileg, ezek az igazi kidobott pénzek, hiszen sosem ér többet a kocsi ezek miatt
A greet én nem.dicsérem, azért dicsérik mert nagy rajta az árrés, igy jo a kivitelezőnek. De zajos és bár vannak elfogadható gépeik, de annyiért én már panasonicot adok. Épp most volt ilyen, embernek kiajánlották a drágábbik fajta greet minden lózinggal amiből nem fog semmit használni, asszem 227-ért, én meg attól olcsóbban adok neki panasonicot, ami fényévekkel jobb. Hogy nincs benne csepptálca fűtés gyárilag pont mindegy mert központifűtéses helyre megy.
Mdv midea olcsósitott gépe. Bár a mifea is kinai vacakként kezdte, de már annyira kinötte magát hogy ad ki olvsósitott verziót mint a nagyok.
Kell egy masik ajudi
én ilyen boldog voltam mire leszedtem az opel hátsó kipufogó dobjának a csonkját a középső csőről
még 8 ezer ráment a fasztrára
nem költöttem rá ennyit összesen 15 év alatt mint most gyors egy hónapon belül
Nem old fel az semmit, hanem elpusztít.
nem nekem kellett fizetni
a biztosra mentem
A Greet dicseri mindenki, meg azt látom szinte mindenhol. MDV, most megnéztem.
Sikerült végre kipiszkálni a beletört kmjeladót a swiftben.....titta öröm és bódottág van.
Mi visszakaptuk.
Élvezet,hülye mobil.
Elvetet a kobon jegesőben.
Csak ülés,nem rozsdas,es egy halom vasoxidot kidobtam.
Miután nem mondtad a márkát, lehet jó.
Gree meg Midea-tól nem estem hasra.
nincs ilyen opció az unixnál szégyen szemre ateszkóban kell vegyek vagy a kúton
Akkoor biztos wr5w.......vagy w5w red......