Még annyit, hogy a HVG-t, pláne a 444-et (is) aprócska fenntartásokkal kezelem.
Minden felület, csúsztat, urambocsá hazudik, de vannak akik még ebben is kitűnnek
Én azt nem értem hogy miért van az hogy joga van buzinak lenni joga van nő létére pöcsöt növeszteni férfi létére pinát csináltatni mert ő nem annak született aminek akart tulajdonképpen az embernek joga van bármiben véleményt nyilvánítani de ahhoz nincs joga és mélységesen el van ítélve, meg van hurcolva ha ő történetesen gyűlöli a cigányokat.Semmit nem kell elfojtani csak a rasszizmust.
Úgy gondolom a rasszizmus egy nagyon rossz dolog mindkét oldalon káros
De mint minden nem ok nélkül alakult ki
A legnagyobb hiba ezt az okot semmibe venni
És mostanában ez megy.
Legfeljebb a paralimpián. Három lábon képes csak ugrálni, nyomorék a szerencsétlen, 3 hónapja volt egy csúnya balesete. Nem tudom hogy mászott fel a motorra....
Már régóta tart ez a liberalizmusnak bélyegzett őrület!
A normalitás üldözendő, az abnormalitás kívánatos!
A buziparádék, a filmek idióta szereposztása, témája, a másság üdvözlése, a hagyományos családmodell meg úgy általában a hagyományok köpködése, a fehér, keresztény, heteroszexuális, dolgozó ember taposása, míg a hulladékok piedesztálra emelése, stb.!
Pl. ez a flojd is egy köztörvényes bűnöző volt.
A niggerek meg úgy gyászolnak, hogy közben fosztogatnak, de már azt sem lehet mondani, hogy fosztogatók, mert az rasszizmus!
Az agyhalál teljes és mivel a normális többség csöndben marad (hiszen normális), addig ezek a fizetett s hergelt tetvek elhozzák a káoszt!!
Minden felület, csúsztat, urambocsá hazudik, de vannak akik még ebben is kitűnnek
https://hvg.hu/itthon/20160817...
De mint minden nem ok nélkül alakult ki
A legnagyobb hiba ezt az okot semmibe venni
És mostanában ez megy.
A normalitás üldözendő, az abnormalitás kívánatos!
A buziparádék, a filmek idióta szereposztása, témája, a másság üdvözlése, a hagyományos családmodell meg úgy általában a hagyományok köpködése, a fehér, keresztény, heteroszexuális, dolgozó ember taposása, míg a hulladékok piedesztálra emelése, stb.!
Pl. ez a flojd is egy köztörvényes bűnöző volt.
A niggerek meg úgy gyászolnak, hogy közben fosztogatnak, de már azt sem lehet mondani, hogy fosztogatók, mert az rasszizmus!
Az agyhalál teljes és mivel a normális többség csöndben marad (hiszen normális), addig ezek a fizetett s hergelt tetvek elhozzák a káoszt!!