a beltéri szerintem elég csendes, nem zavar, simán alszok tőle, biztos van csendesebb is de az valszeg nem a 200ezres kategória. A kültéri meg messze van, nem lehet hallani.
Piros W5W izzónak mi lehet a rövidítése? Csak WY5W-t találok ami sárga ugye de nekem helyzetjelzőnek kellene hátra.
Persze mindegyik a saját szponzorára esküszük, de ég és föld a kínai meg egy rendes márkás között.
Zajban, működésben, megbízhatóságban. Kompresszorral volt eddig a legkevesebb gond a környezetemben, de a vezérlő hibától kezdve a ventillátor zörgésig minden volt.
Nekem meg a Sanyo csak csöndben és megbízhatóan végzi a dolgát vacakolás nélkül.
Pár napja hívott aki megvette a duksit, annyit kérdezett milyen olajat szoktam bele tenni Ugye mondtam neki. Most nézem ügyfélkaput, már nincs rajta bizti sem és nincs átíratva. Remélem már elhúzza 45 napig azt visszakapom a telj.adót.
Piros W5W izzónak mi lehet a rövidítése? Csak WY5W-t találok ami sárga ugye de nekem helyzetjelzőnek kellene hátra.
Zajban, működésben, megbízhatóságban. Kompresszorral volt eddig a legkevesebb gond a környezetemben, de a vezérlő hibától kezdve a ventillátor zörgésig minden volt.
Nekem meg a Sanyo csak csöndben és megbízhatóan végzi a dolgát vacakolás nélkül.
Nekem 5 klíma van a lakásban.
Néztem ezt a Frionett tisztítót.
750ml elég az 5db beltéri fertőtlenítéshez?
Köszi
Na mindegy én se vállalok ilyet többet
Meg akkor sem ha lenyeli