Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tankolni mindenképp. Olajcsere hondába megvolt, kicsit megmozgatom benne. Aztán ugyanez a kawán is......
Van egyébként kinaiban is csendes és megbizható. De az igazi ebből is a japán.
a beltéri szerintem elég csendes, nem zavar, simán alszok tőle, biztos van csendesebb is de az valszeg nem a 200ezres kategória. A kültéri meg messze van, nem lehet hallani.

Piros W5W izzónak mi lehet a rövidítése? Csak WY5W-t találok ami sárga ugye de nekem helyzetjelzőnek kellene hátra.
Nincs elég rozsda még otthon?
Persze mindegyik a saját szponzorára esküszük, de ég és föld a kínai meg egy rendes márkás között.
Zajban, működésben, megbízhatóságban. Kompresszorral volt eddig a legkevesebb gond a környezetemben, de a vezérlő hibától kezdve a ventillátor zörgésig minden volt.
Nekem meg a Sanyo csak csöndben és megbízhatóan végzi a dolgát vacakolás nélkül.
Indulj.
Na Ini, most már tudjuk hogy a klímás szakma is neked való
Akkor el se induljak?
Jégeső.
gazdaságtalan vagy. Ha kibaszott mocskos akkor is elég egy vagy másfél deci folyadék egyre.
Marad még jövőre is. De mondtam hogy adok, kocsiba mindig van szoktam mozogno az M3-on mostanában sűrűn, vagy ha motorozol erre jöhetsz.
Én egy fél literest rá locsoltam egyre
Na most szakad.
Egyelore nem, boxerbol van egy eleje még.
Szia Laci!
Nekem 5 klíma van a lakásban.
Néztem ezt a Frionett tisztítót.
750ml elég az 5db beltéri fertőtlenítéshez?
Köszi
Kell még kutya?
Jofogason talaltam Gödöllő n egy boxert, 45 ert. Hetfon ranezek.
Itt is nagyon készül az eső! Még szerencse hogy nem akartam ma, motorra ülni, mert enne már az ideg!
Na kicsiny falunkban már esik.
Ő ajánlotta, majd megnézem a márkáját. Azt mondta hogy hatalmas kulonbsegek nincsenek. Tudom, mindenki másra esküszik, nem Gree az biztos
Alkudj, vagy kérd meg Laligátor ebben ő a nagy mágus.
Ez az 50 nem szimpi, 20 jobban hangzik.
Pár napja hívott aki megvette a duksit, annyit kérdezett milyen olajat szoktam bele tenni Ugye mondtam neki. Most nézem ügyfélkaput, már nincs rajta bizti sem és nincs átíratva. Remélem már elhúzza 45 napig azt visszakapom a telj.adót.
Kint-bent létra cipel futkosni kifelé mert a szárított légy ne menjen a le folyóba meg társai
Na mindegy én se vállalok ilyet többet

Meg akkor sem ha lenyeli