Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eleg ritka.
Mostani teszt eredmenye.
A melo sajnos ketszemelyes sport,a cucc ket vegere kell ember.es vagy en vagy a tesom jobb egyen kell uljon.
Ugyan itt volt par jokepessegu sved,de ezek kb olyanok hogy azt is meg kell magyarazni mikepp kell a ket lab egymas ele rakasaval mozogni.
De azert 10 perc alatt az egyik mar kurvakat is akart hozni.
Zalai sved fajtak voltak.
Na, semmi motorozás? Ma akartál menni, nem?

Én tegnap tejesítettem a "szokásos" Várpalota-Tés-Bakonybelecske kört, ma meg fel sem bírok kelni az ágyból:
Nem uk, hanem sima jobbos egyes ükés. Létező dolog. Csak rirka.
Uk nincs,legalabbis neten,egy normal balos bontoplazan 50 rugo.
Mer idiotak az emberek,ha kiulik bontoban nezik,ezert felmegy az ara,pedig letezik csak szivacs,meg komplett huzat 20e ert/db.

Ebayen van,300 fontot nem adok erte,a cofidis se lenne eleg.
Ja meg btk.
Amugy meg minek ülsz a másik oldalon?
Készültek 2 személyes elsőrésszel is, többnyire a személyszállitók. Nézz szét bontókba
Azt asszem mar felvettem,de nem emlekszem ra.
Alapvetoen szar a dolesszoge a ketszemélyes padnak,szetcseszi a derekam.Es jobban elfer a hutolada.
Cofidis.....
Az minek?
Nincs ra píz
Ami kell az egy lehetoleg UK vezetőoldali egyszemelyes ules.
Tudok eladót, kell?
Baszki,nincs otthon klima,csak egy ocska ventillator.
Eletbe nem harcoltam ilyen tisztitokkal.
Elmaradt a szarkupac szesztifesztivál?
Somogybabodon van most az off-road is.
Lakásban nem egyszerű kivitelezni, de az se százas megoldás. Inkább csak autóban ahol nem lehet hozzáférni. Az ózin semmit nem old fel a letapadt poros szutyokból.
Kiköpte az értékes anyagot?
Nem tudom milyen picsákat szagoltál te, de felénk mosni szokták azt is Amúgy gondolom valami kénes anyag miatt büdös, a gombára az elég hatékony.
Én sima hipós vízzel szoktam a klímát takarítani. Aztán ha megszáradt rátolom a fűtést és 60fokon kinyírja a maradék kórokozót is.
De mivel szoktam vele alapból is fűteni, inkább csak a műanyag alkatrészeken szeret a gomba megtelepedni, meg a port kell kipucolni belőle.
Ózon generátor!
Féktisztító, wd40 a férfi dezodorok.
Hagymás bab után szerintem a műanyag is elolvadt volna
Amúgy szerintem a művelet nem sikerült rosszul. Szépen csörgött lefelé a Bordás részről szerintem simán elment mindenhova a cucc
Elég nagy nyomású volt a kézi spriccelőtől hatékonyabb bejutás
Majden mint a féktisztitó spray. Csak annak jobb a szaga
A szag nem egyenértékű a hatékonysággal, akár bele is finghattál volna