Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszemben sincs panaszkodni.
Abba pont láttam valami hirdetést egyes jobbos balos ülésekkel. Asszem ötvenért árulta darabját.
Akkor az nem igazán volt topon. Ha jól összerakta és nem olcsógagyi a készülék akkor tiz év után sincs baja.
Nincs egy óra. Ha nem hanyagolt és koszos a környezet husz perc. De volt amire két óra is kevés volt, de ez ritka.
Én ezt megértem, de neki ez bele van számolva. Ő kérte hogy ne tisztítsuk semmivel hanem szóljunk neki, hogy biztosan jó legyen.
Ne panaszkodj Stefi, mert legalább nem fázol!! Ha hideg lenne az lenne a baj ha meleg, akkor meg használj hideg sört a hűtéshez!! És gond egy szál se!!
Az a baj hogy egy takarítás kb egy óra Oda menni vissza menni meg egy. Napi 4-5 takaritas aztán el van baszva az egész nap és keresett 10-12 ezret Ebből benzinre elment kettő
Csendesen beborult, és most el lehet ázni, inni sem kell hozzá!! Ráadásnak: nem kell hozzá Balaton!
Az apja faszát. Amikor be lellett szerelni és pénzt kapott, jött. Az egyik kültéri egyszer bubogott, remegett hangos volt, azóta nem is hűt igazán... erre is azt mondta nemsokára jön de azóta semmi, most takarítani sem jön. Csicska az ilyen ember
Nekünk van fa ami árnyékol. Igazándiból max 2-3 hét ami húzós egész nyáron. Amikor éjjel se megy ke 20 alá a hőmérséklet akkor szar
Mivel nagy tér fán egybe buzi nagy legkondi kellene aztán 5-600 pénz pár hétre értelmetlen
Ez így eccerűbb.
2006 tol jumper-boxer-ducato.
A tetőt elhúzhatóra csinálni?
4.iken lakunk felettünk senki, egész nap tűzi a szmöre a tetőt, gondolhatod...
Ilyen 25-27 fok van bent maximum
Csak kibaszott párás a főzés miatt.
Pedig nagyon jó a klíma. Főleg ha nyáron melóba van 40-45 fok azt hazajönni a 25-be.
Nekünk sincs. Minden nyár elején szoba jön a beszerelés de végül sosem lesz belőle semmi
Túl drága lenne ezért a pár hét miatt
Ezzel mi a baj? Vagy épp azért tetted be mert követendő?
Tessék, itt az igazi buli.
Milyen autóba kell pontosan? Racing bazárt nézd meg.
Patronos biztonsagi ov kene az ulesen a felfogatassal.
Esetleg hátsó egyes nem ugyanaz?
Elvileg zivatar van.