Azt nem irtam ugyan, de ha nem lenne érthető, a tisztító löttyöt a belső hőcserélő teljes felületére kell fújni, a szűrők kivétele után. Jó bőven, mert a lamellákon is lehet igyan bármi, de nem ott tenyésznek a paraziták hanem a csepptálcában alatta, ahová a habok egy része sose jut le. Meg az ottani iszaposodást kell feloldani amire a spray szintén többnyire nem képes. Be inditani se kell a klimát azonnal, pláne sokat járatni mert akkor leszáritja a cuccot mielőtt mégl ejutna az aljára. Autóba is csak azért baszakodnak igy mert a legtöbb esetben a csepptálca elérhetetlen helyen van.
A spray nem tűnt rossznak. Elég erősen tolta be a cuccot. Majd le fordultam a letráról olyan ócska szaga volt
Az egész dobozt rálocsoltam, ha volt benne gomba ölő szer akkor tuti kinyírt mindent
Olcsó de legalább szar, kb a kamillás borogatással egyenértékű, meg picsa szaga van utánna a klimának némelyektől. Nem old fel semmit a hab, nem is jut be mindenhová. Attól már a higitott flóraszeptes viz is jobb.
Az már biztos nem fog odaérni, mi se nagyon érünk oda ilyenekre csak ha netán utbaesik. A boltban kapható tisztító sprayket nem nagyon ajánlom, a koncentrátum meg drága és sok, de lehet kapni félliteres bekevert pumpásokat is. Pécsen a rotovillnél fogsz kapni szerintem. A Frionett vagy a Zep termékeit ajánlom. Ha nem laknál a világ másik végén adnék de meg is csinálnám egy motorozással összekötve.
Küktérit fújd ki levegővel a bzéri szűröket mosd ki.
Ismerős hölgynél én már csináltam. Szűrő kiszed elmos
Aztán Klíma tisztító spray kegyetlenül átfúj
Utána klíma maxigázon megy Pár órát úgy hogy nincs bent senki
Gázálarcban lenne a legjobb mert kegyetlen szar a spray
Van aki a kocsiba való habbal csinálja állítólag az nem olyan büdös
Ismerős azt mondta már olyan felmosó rongy szagú volt a levegő utána meg nem. De simán el tudom képzelni hogy csak placebó hatás ....
Azt mondjatok meg hogy a klíma belterit mivel fertőtlenítsem. Tavaj nem voltak fertőtlenítve, azt hiszem 2évesek. Klímas ember azt mondta hogy 2hét és jön. Február óta...
Amikor idő engedi és van közelben valami melegételes akkor eszünk, de én nem reggelizek, általában 9-10 körül esik csak jól a kaja, kelés után esélytelen volt világ életemben hogy jól.essen a reggeli. A kocsiba néha bedobom a kocka alaku mini mikrót előre csomagolt félkész ételekhez, de azt se szerencsés fél napot a meleg kocsiban tartani
Ráadásul semmi értelme. A nyugdijasok leszarják, már héttől megállás nélkül zsezsegnek estig mindenfelé, még el is taposnak a sorban, a maszk meg csak szükséges kinlódás mindenkinek.ahogy elnézem a boltokban. Már ahol hordják.....
Rendelem az ebedet.Amugymeg nem is baj hogy a vackok, peksutik, kekszek nem elerhetoek konnyen.
Nyero otlwt a lidlben a fagyasztott cucc amit ugyis gyartatnak a helyben suteshez, meg lehet venni zsakban.
A mini ciabatta megmaradt, a tobbiee nincs hely, de ebbol megvan a reggel melegen fel ora alatt ithon frissen.
Hát,nekem is tele a tököm vele.Egyébként annyi volt ma itt a motoros a balatonnál mint a nyúlszar.Az asszony azt mondta hogy olvasott valamit,ugye most lett volna az open road fest és szolidaritásból összegyűltek.lehet benne valami,mert elég sok volt a fehér inges harleys
Nekem többnyire határeset, van amikor csak akkor tudok elmenni megvenni a napi betevőmet. Igy meg vagy kapkodás nyolc előtt vagy valami kisbolt ahol annyira nem szögletesek.
Az orvosi visszaállt, a szajkosarrol meg a nyuggertime-rol passz. De kb 80‰ szarik ra, most a burgerkingben senki nem volt, csak az eladon, a lidlben kotelezo, de pl a pekarut ugyanugy fogdosva dobaljak a zacskoba mint regen, hiaba van kinn a fogoeszkoz.
Azt tudni már, hogy hétfőtől eltörlik a nyugger boltozást meg a maszkot, vagy se? Sehol semmin erről, csak az operatív törzsről meg kórházbiztosokról olvasni. Meg talán visszaáll az orvosi ellátás a régire.
Az egész dobozt rálocsoltam, ha volt benne gomba ölő szer akkor tuti kinyírt mindent
Küktérit fújd ki levegővel a bzéri szűröket mosd ki.
Aztán Klíma tisztító spray kegyetlenül átfúj
Utána klíma maxigázon megy Pár órát úgy hogy nincs bent senki
Gázálarcban lenne a legjobb mert kegyetlen szar a spray
Van aki a kocsiba való habbal csinálja állítólag az nem olyan büdös
Ismerős azt mondta már olyan felmosó rongy szagú volt a levegő utána meg nem. De simán el tudom képzelni hogy csak placebó hatás ....
Ja és nem nyelte le. Sajnos
Gondolom elege lett a tulajnak a csekkekbol.
Nyero otlwt a lidlben a fagyasztott cucc amit ugyis gyartatnak a helyben suteshez, meg lehet venni zsakban.
A mini ciabatta megmaradt, a tobbiee nincs hely, de ebbol megvan a reggel melegen fel ora alatt ithon frissen.
Legalább tiztől délig lenne, akkor a francot érdekelné.