Meg nem néztem.... kiveszem az injektorokat is, biztos ami biztos.... de kosz a tanácsot, megnézem azt is, de furcsa, hogy csak nagysebességnél jön elo kb 40 km után....
mondjuk, ha még sokáig szórakoztatna, egyszerűen kiütöm a hibákat és leadom egy kereskedésben és hozok egy új vmit csak ezt az autót szeretem, egyelőre nem akarom elengedni.....
a kipuf összeszakadása sajnos odavert neki, de hát ez van.... szépen lassan tömődött a kipuf .... most olyan mint a rakéta, csak szopat vmi... viszont kell egy gyári computer kiolvasni a dpf-t, úgyhogy beszaladok a vestar autóhoz nézzék meg...
Nekem a 12 éves 200+ ezres BMW dpf hibaüzi nélkül ment, de vissza számolta az élettartamot... aggódtam miatta, mert kinézett pár nagyobb út, ezért elvittem megmérni.
Alsó határon volt, de mondták, rég volt regenerálva - csináltunk egyet műszerrel indítva. 15 perc út, és kész volt, azt mondta a szerelő, az új értékét hozza... no comment.
A visszaszámolást is lenullázták, mindez egy 10esbe fájt - ennyit költöttem a dpf-re 200 ekm alatt, és azt mondták, még 100-ig ne is nyúljak hozzá.
Nagyon tutin takarítanak már dpf-et, úgyhoz ezt is ki lehet húzni a listáról amiért költséges a dízel... gondolom nem került többe a tisztítás 30ezernél.
Maga a szűrő amíg frankó én nem íratnám ki belőle.
Gyári szenzor ment a helyére? Sokszor hallom hogy az utángyártott szenzorok szarok, én is vettem utángyártott légtömegmérőt, jobb lett mint a gyári rosszal de csak látom hogy füstöl a kocsi ès ha a tükörben látom akkor az már látványos, aztán raktam egy másikból bele gyárit és azóta nem füstöl és kicsit dinamikusabb is persze ez lehet placebo.
De nem.
Kollégának is ott jött elő.
Fú basszus, de szerencsém van hogy még élek
Ennyi hülye között elférsz te is. Alfa is elférne, csak túl komolyan vette magát., mi meg nem
Segítettem?
Alsó határon volt, de mondták, rég volt regenerálva - csináltunk egyet műszerrel indítva. 15 perc út, és kész volt, azt mondta a szerelő, az új értékét hozza... no comment.
A visszaszámolást is lenullázták, mindez egy 10esbe fájt - ennyit költöttem a dpf-re 200 ekm alatt, és azt mondták, még 100-ig ne is nyúljak hozzá.
Maga a szűrő amíg frankó én nem íratnám ki belőle.
Gyári szenzor ment a helyére? Sokszor hallom hogy az utángyártott szenzorok szarok, én is vettem utángyártott légtömegmérőt, jobb lett mint a gyári rosszal de csak látom hogy füstöl a kocsi ès ha a tükörben látom akkor az már látványos, aztán raktam egy másikból bele gyárit és azóta nem füstöl és kicsit dinamikusabb is persze ez lehet placebo.
pedig brutálisan tiszta lett, de lehet a computert meg kell dugni....