Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van Laci, egy kis odafigyelés és megint mint az új!
Volt nekem is kurvadrága grafitos, teflonos Bosh, nem volt rossz, de 2 szezon alatt arról is lekopott a grafit.
Most fele annyiba kerülő Valeo-t veszek, azon is ugyan úgy ott a grafit, ugyan olyan jól töröl és az is kibír 2 szezont, és még mindig jól töröl.
Általában az van, hogy a por megtapad az élén, azért csíkoz, nem azért mert sérült az él. Ezt letörlöm és újra tökéletes.
Öhöm.
Ininél meg az olcsó van vagy beázik.Szerencsére ritkán megy felétek.
De amúgy van csak sznob vagy.
Ja, hát ez mifelénk nem minősül szélvédőnek. Onnantól érdemes nézni ahova az van írva hogy gyári beszállító. Nagyon max egyel alatta.
Én azt vettem észre hogy amit behozok kintről autót, bosch használt lapát van rajta, baromi jól töröl, aztán eltelik sok idő, veszek rá ugyanolyat az unixban és ha egyetlen egyszer is véletlenül szárazon törlök utána maszatol. Multkor unokahúgom “vezetett” 2éves és megütötte a kart, utána indítom az autót és már szarrá is ment.
Lehet, csak attól nem válik el a szélvédő. Igazából nélküle is be lehetne rakni.
6-12ezerért nem kapsz szélvédőt.
Unixos kedvezménnyel 7-8ezer között van párban bájerre, 5évet simán kibír.
Ha van ismerős aki szélvédős, Ő úgyis elmondja hogy melyiket érdemes és melyiket olcsó belerakni...
Az eredeti is teli volt.
Ra kell ragasztani foliat a gazdabolbol, es nincs gond.
Abból sem egyféle van...
Bosch lapát van az nem foszlik szét fel év alatt
Na ez is igaz....
Az ablaktörlő lapáton se kell spúrkodni.
Plusz az után gyártott valami miatt kb 2-3 év alatt tele lesz hajszál karcokkal, ami kb csak akkor látszik ha éjjel egy lámpa alatt haladsz át
Legfeljebb nem kell szemüveg
Senki sem vert át senkit
Szerintem már akkor is szar volt a gumi Amikor betették a szélvédőt
Csak nem foglalkoztak vele

És a kérdés meg mist is nyitott mutass olyan helyet ahol ez a gumi pár ezer forint
Nem gyári szélvédő esetleg néhol torzíthat erre figyelni kell. Járt már így kollégám.
Minőségtől függően 6-12e Ft a szélvédő a fastrara + munkadíj.... kb ennyi, ha a gumifedert Ini nem tette tönkre
Így van. Utángyártott szélvédő ennyiből kijön komplett készen.
Akkor téged átvertek.Tavaly cseréltem ilyet utoljára,30ezer vagy talán 31ezer volt az egész.
A szélvédő beragasztást bízzátok szakemberre! Az Opelomnak is kb 2 éve lett cserélve mert azt mondta : szszszszszszsz, és vízszintesen áthaladt rajta a repedés. Új állta a helyét!!
A keret egy 20as
De ha tudsz pár ezerért érdekelne