Volt nekem is kurvadrága grafitos, teflonos Bosh, nem volt rossz, de 2 szezon alatt arról is lekopott a grafit.
Most fele annyiba kerülő Valeo-t veszek, azon is ugyan úgy ott a grafit, ugyan olyan jól töröl és az is kibír 2 szezont, és még mindig jól töröl.
Általában az van, hogy a por megtapad az élén, azért csíkoz, nem azért mert sérült az él. Ezt letörlöm és újra tökéletes.
Én azt vettem észre hogy amit behozok kintről autót, bosch használt lapát van rajta, baromi jól töröl, aztán eltelik sok idő, veszek rá ugyanolyat az unixban és ha egyetlen egyszer is véletlenül szárazon törlök utána maszatol. Multkor unokahúgom “vezetett” 2éves és megütötte a kart, utána indítom az autót és már szarrá is ment.
A szélvédő beragasztást bízzátok szakemberre! Az Opelomnak is kb 2 éve lett cserélve mert azt mondta : szszszszszszsz, és vízszintesen áthaladt rajta a repedés. Új állta a helyét!!
Most fele annyiba kerülő Valeo-t veszek, azon is ugyan úgy ott a grafit, ugyan olyan jól töröl és az is kibír 2 szezont, és még mindig jól töröl.
Általában az van, hogy a por megtapad az élén, azért csíkoz, nem azért mert sérült az él. Ezt letörlöm és újra tökéletes.
Ininél meg az olcsó van vagy beázik.Szerencsére ritkán megy felétek.
De amúgy van csak sznob vagy.
https://autouvegek.hu/szelvedo...
Szerintem már akkor is szar volt a gumi Amikor betették a szélvédőt
Csak nem foglalkoztak vele
És a kérdés meg mist is nyitott mutass olyan helyet ahol ez a gumi pár ezer forint
De ha tudsz pár ezerért érdekelne