a két jeladót csak azért cseréltem, hogy ha már szétkaptam legyen az is új.... az egr áteresztett, úgyhogy nem szoptam vele, csere..... de hogy most miért tilt le azt nem értem... a dpf szenzorra panaszkodik 0,4 bar-nál, de ez nem indokolt, teljesen üzemszerű....
varosban annyit lehet vele vaganykodni amennyit akar az ember, 100-110 tempónál a világból kimegy hibajel nélkül, csak pályán tempónál panaszkodik... egyelőre nincs meg a vinnyogás oka, de nem adom fel... meglesz, addig meg tatásan eljárok vele lakott területen kívül....
mondjuk jótt tett neki a kipuf rsz rendbetétele... kis gáz és városban is 90-el tépek pillantok alatt.... oda kell figyelnem, pedig eddig sem volt rossz, de most kifejezetten agresszív lett....
Én most az autóval szopok..... a Kia megmakacsolta magát.... szétment a kipufogó dob belülről (1,5 bár nyomás különbség volt benne) odabaszott a dpf-nek és az egr-nek..... dob csere (akkora mint egy fastra ) dpf kitisztit, egr csere, dpf szenzor csere, hőmérséklet jeladó csere.... megy mint a qrva anyja, autópályán tartós 140-150-nel kb 40km után veszmodba teszi magát, de csak pályán.... fasz se tudja mi baja van....
Megeresztették. Azért kapták ki még lángolva. Amikor belemeríti és mozgatja a külseje hül csak le gyorsan. Aztán kiveszi és a maghő visszamelegíti valamennyire az egészet. Persze könnyű elbaszni. Programozott kemencéhez képest szarkupac de kézzel sem nagyon kovácsolnak manapság valódi használati tárgyakat.
varosban annyit lehet vele vaganykodni amennyit akar az ember, 100-110 tempónál a világból kimegy hibajel nélkül, csak pályán tempónál panaszkodik... egyelőre nincs meg a vinnyogás oka, de nem adom fel... meglesz, addig meg tatásan eljárok vele lakott területen kívül....
mondjuk jótt tett neki a kipuf rsz rendbetétele... kis gáz és városban is 90-el tépek pillantok alatt.... oda kell figyelnem, pedig eddig sem volt rossz, de most kifejezetten agresszív lett....
https://www.facebook.com/aniko...
Lehet hogy a Pipit is ő ásta el?
A másik rém, Pipi, na ő hova lett? Pakolja a lisztet, és nem ér rá?
https://index.hu/belfold/2020/...
Volt egy jó blokkom, meg egy legális, szóval minden műszakira cseréltem kétszer
Amerikai faszság, mint a többi szar!