Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyanítom hogy az a dpf tisztítás nem tetszik neki.
a két jeladót csak azért cseréltem, hogy ha már szétkaptam legyen az is új.... az egr áteresztett, úgyhogy nem szoptam vele, csere..... de hogy most miért tilt le azt nem értem... a dpf szenzorra panaszkodik 0,4 bar-nál, de ez nem indokolt, teljesen üzemszerű....
varosban annyit lehet vele vaganykodni amennyit akar az ember, 100-110 tempónál a világból kimegy hibajel nélkül, csak pályán tempónál panaszkodik... egyelőre nincs meg a vinnyogás oka, de nem adom fel... meglesz, addig meg tatásan eljárok vele lakott területen kívül....
mondjuk jótt tett neki a kipuf rsz rendbetétele... kis gáz és városban is 90-el tépek pillantok alatt.... oda kell figyelnem, pedig eddig sem volt rossz, de most kifejezetten agresszív lett....
Ja, addig jó az új autó míg nem jön meg az első hiba, aztán utána lehet merni rá a pénzt. Olyan ez mint az automataváltó, addig jó míg jó.
Jaja... vidéken megoldják
https://www.facebook.com/aniko...
Én most az autóval szopok..... a Kia megmakacsolta magát.... szétment a kipufogó dob belülről (1,5 bár nyomás különbség volt benne) odabaszott a dpf-nek és az egr-nek..... dob csere (akkora mint egy fastra ) dpf kitisztit, egr csere, dpf szenzor csere, hőmérséklet jeladó csere.... megy mint a qrva anyja, autópályán tartós 140-150-nel kb 40km után veszmodba teszi magát, de csak pályán.... fasz se tudja mi baja van....
Ahogy fater mondta anno, lakni tudni kell.... dombon lakom, lefolyik a viz
Aztán Te is szépen eltűnsz a fórumról.....

Lehet hogy a Pipit is ő ásta el?
Szerintem az üzemorvos letiltotta az internetről mert felszaladt a vérnyomása
Sztem csak úgy gondolja, mi csóri gamma-delták nem érünk fel hozzá
A másik rém, Pipi, na ő hova lett? Pakolja a lisztet, és nem ér rá?
Ki akart nyírni? Tudod, amelyik kutya ugat az nem harap.
Kaptatok egy másik marhát helyette, engem.
Aszondta meglátogat.
Nem érdemeltük meg őt
Ezeket a szép arcokat?
Megunta a pofánkat....
Mi lehet vele.
Mit csinálhatott az Alfánk ott a tűzoltó laktanyánál?
https://index.hu/belfold/2020/...
Megeresztették. Azért kapták ki még lángolva. Amikor belemeríti és mozgatja a külseje hül csak le gyorsan. Aztán kiveszi és a maghő visszamelegíti valamennyire az egészet. Persze könnyű elbaszni. Programozott kemencéhez képest szarkupac de kézzel sem nagyon kovácsolnak manapság valódi használati tárgyakat.
Nem úgy volt hogy a nakedbikeot könnyű szerelni?
Régi CB750 en 45 perc volt a szintidőm blokkcserére.
Volt egy jó blokkom, meg egy legális, szóval minden műszakira cseréltem kétszer
Mindig csak edzették, de sosem eresztették meg a pengét!
Amerikai faszság, mint a többi szar!
Volt igen nem is eccer.
Ne mondj Neki ilyet, mert a végén hivatásos fúrómester papírja lesz, és megszöknek előőle a lányok!!
Azzal tolod a vizet Stefán !!?? Tegyél fel egy tolólapot oszt gyííí! Felétek volt égszakadás?? Mert állítólag kiöntötték Pestbe az ürgéket!
Rakd fel kettő csavarral nekem is azzal van fent elöl.