Én is úgy voltam vele, hogy ha nektek nem ér meg a hűségem pár száz forintot akkor akár válthatok is évente.
Ha mindig lenyelem az aprót, akkor elpofátlanodnak. Ebből a szempontból nagyon jó a Netrisk.
De mostanra már kiegyenlítődött a dolog. Már a régi és új szerződés között nincs árkülönbség, meg valahogy a mostani biztosító mindig a legkedvezőbbet adja.
A noname biztosítókat leszámítva, de azokhoz nem megyek.
Én már váltottam párszázért ugyanoda.
14 évesen kaptam meg az smkp-ra a jogsit, azóta soha, még egy forintot sem fizettek ki általam okozott kárra, pedig az 38 éve volt már, és hajtottam minden évben valamit (valamiket).
Ha az új szerződő nekik annyit megért, akkor legyen így, dolgozzanak meg a pénzükért.
Az a durva hogy a lom astra biztosítása 3 év akart 9 ezerről 15 ezerre nőtt
Úgy hogy amiota megvan ez a biztosítási forma sosem volt balesetem idejét sem tudom mióta vagyok b10 ben
Én évekkel ezelőtt kiléptem a Netrisktől. Sokáig voltam az ügyfelük, de nem volt kellemes a megvilágosodás, amikor direktben is megnéztem egy-egy biztosító ajánlatait és összevetettem azzal, amit a Netrisk ajánlott. Úgy tudtam, hogy a Netrisk az ő kedvezményéből ad, ezért tud olcsóbb lenni a biztosítók ajánlatainál. Sajnos pofára estem, mert kb. 20-25%-al volt drágább. Nem tudom, hogy ez most is így van-e, de azért figyeljetek oda.
Valóban, évente mondjuk plusz 3-5 perc online.
Amúgy a konkrét esetben a gyerek kötötte a vackára, a netrisken utalni kell, míg a kiválasztott biztosítónál bankkártya volt, kb. pont annyi, mint a kiválasztott biztosítónál újra bepötyögni az adatokat.
Ez valóban változott az utóbbi 10 évben előnyére, ha regelve vagyok akkor elég jó, de mi továbbra sem nagyon online-ozunk inkább személyesen ha tehetjük.
Plusz idő meg meló
Egy szerződés az kötés pár perc minden adat benne van aztán azonnal ott az ajánlat Semmit nem kell kuldeni meg jóvá hagyni meg ilyenek
Egy aláírt alkuszi megbízás kell fax vagy másképp elküldeni
Ha bármi gond van üzenet+ e-mail értesít
Netrisken kikeresni a legjobb ajánlatot, aztán annál a cégnél direktben, online megkötni a szerződést. Én így tettem, nem lett drágább, nem lett olcsóbb, működött. És pont azért, mert nem bízok az indirekt dolgokban.
Most már ilyen nincs
Azonnal él az ajánlat x napig. (Hol30 hol60)
Attan ha ennyi ideig nincs pénz befizetés akkor szűnik csak meg
Nem tudom ezek hogy dolgoznak de 2-4 nap múlva szinte mindig jön a csekk
Volt hogy vasárnap volt megkötve és kedden megjött a csekk
2008-ban 8 jármű után fizettem fedezetlenségi díjat majd 1 hónapra, dec. 31.-én kötöttük át az összeset a netrisken csak uhye többszörösen kellett visszaihazolni a kötést és az utolsó mail-eket nem küldtük vissza íg a lemondások érvényesek voltak a kötések nem, szívtam.
Ha mindig lenyelem az aprót, akkor elpofátlanodnak. Ebből a szempontból nagyon jó a Netrisk.
De mostanra már kiegyenlítődött a dolog. Már a régi és új szerződés között nincs árkülönbség, meg valahogy a mostani biztosító mindig a legkedvezőbbet adja.
A noname biztosítókat leszámítva, de azokhoz nem megyek.
14 évesen kaptam meg az smkp-ra a jogsit, azóta soha, még egy forintot sem fizettek ki általam okozott kárra, pedig az 38 éve volt már, és hajtottam minden évben valamit (valamiket).
Ha az új szerződő nekik annyit megért, akkor legyen így, dolgozzanak meg a pénzükért.
Azt hiszem egy ismeretlen biztosító lett volna olcsóbb párszáz forinttal
Csak ilyennel be szoptam már a futóval
Úgy hogy amiota megvan ez a biztosítási forma sosem volt balesetem idejét sem tudom mióta vagyok b10 ben
Amúgy a konkrét esetben a gyerek kötötte a vackára, a netrisken utalni kell, míg a kiválasztott biztosítónál bankkártya volt, kb. pont annyi, mint a kiválasztott biztosítónál újra bepötyögni az adatokat.
Egy szerződés az kötés pár perc minden adat benne van aztán azonnal ott az ajánlat Semmit nem kell kuldeni meg jóvá hagyni meg ilyenek
Egy aláírt alkuszi megbízás kell fax vagy másképp elküldeni
Ha bármi gond van üzenet+ e-mail értesít
Azonnal él az ajánlat x napig. (Hol30 hol60)
Attan ha ennyi ideig nincs pénz befizetés akkor szűnik csak meg
Nem tudom ezek hogy dolgoznak de 2-4 nap múlva szinte mindig jön a csekk
Volt hogy vasárnap volt megkötve és kedden megjött a csekk