Én mindig hagyom neki, hogy előttem menjen. Derítsen fel nekem, mutassa, jelezze a számára érdekes dolgokat, ezt feladatként érzékeli és boldogan csinálja is. A másik, hogy kineveltem belőle a reagálást a kerítés mögött csaholó kutyákra is. Tilos odamennie a kerítésekhez vitatkozni és mindig megdicsérem, ha figyelmen kívül hagyja a csaholót.
Ha nem kutyákat akarsz megdugni, nem kell félned.
Csak a kan vetélytársakat utálja.
Értem én hogy félsz a kutyáktól, és ezért gyűlölöd őket, de ha tényleg realista lennél, akkor megismernéd az ellenségedet, hogy így tudd kezelni őket.
És ha kicsit is figyeltél volna, rájöttél volna magadtól is a realistás utálkozásod helyett, hogy magyar vizslám van, aki kezet csókol a betörőnek is....bár a kutyák jó ember ismerők, veled lehet kivételt tenne és megharapna.
Ez hasonló mint tavasszal amikor az őzek és a szarvasok készülnek egymást sexuálni! Sümeg , és Tapolca között van 17 km erdő ott ajánlatos nagyon figyelni, mert már fordult többször elő, hogy elöl megy 3-4 nőstény , utánuk a bak, de se lát se hall, csak a dugáson jár az esze, és csak megy! Még a vaddisznó is , bár a cocánál utána ment a négy kismalac, és megnézett , hogy én mi a lófszt keresek ott??!
Enyém is ilyen. Érti ő, csak leszarja
Túl önfejű, és picsán sem tudom rúgni mert gyorsabb nálam
Kajával meg dícséretel lehet tudtam csak megtanítani. Erdőben már szépen jön mögöttem, meg betartja hogy nem előz meg, de ha rákerül a póráz, akkor úgy gondolja a gazdi azt szeretné ha vontatnák
Illetve én nem merem póráz nélkül olyan helyen ahol más kutya is lehet, mert akkor átmeneti süketséget szenved amíg ki nem deríti hogy a másik kutyát széttépni, vagy megdugni kell-e
Csak a kan vetélytársakat utálja.
Értem én hogy félsz a kutyáktól, és ezért gyűlölöd őket, de ha tényleg realista lennél, akkor megismernéd az ellenségedet, hogy így tudd kezelni őket.
És ha kicsit is figyeltél volna, rájöttél volna magadtól is a realistás utálkozásod helyett, hogy magyar vizslám van, aki kezet csókol a betörőnek is....bár a kutyák jó ember ismerők, veled lehet kivételt tenne és megharapna.
Én 1éves koromtól 42-ig végig önfejű és süket voltam
Nincs köztes lehetőség?
Túl önfejű, és picsán sem tudom rúgni mert gyorsabb nálam
Kajával meg dícséretel lehet tudtam csak megtanítani. Erdőben már szépen jön mögöttem, meg betartja hogy nem előz meg, de ha rákerül a póráz, akkor úgy gondolja a gazdi azt szeretné ha vontatnák
Illetve én nem merem póráz nélkül olyan helyen ahol más kutya is lehet, mert akkor átmeneti süketséget szenved amíg ki nem deríti hogy a másik kutyát széttépni, vagy megdugni kell-e
http://youtu.be/qz1w5EZBqXk