Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a Terminator öreg vagyok de még vagyok. Ezt mondta.
Öreg én vagyok, de nem kopasz!
Egy "motoros" itt énekelteti lakott területen a magas"C"-n a motorját, nem megy a pcsába ki az országútra!!? Én is csináltam sok hülyeséget életemben, de hogy ennyire ilyen legyek??
" Lehet én délután lődörgök egyet..". Ugyan , mennyé mááá!
Beírtam ezt a szegedi csoportba is, de ott kb évente van egy hozzászólás.
Szegeden vagy a környéken ismertek olyan szerelőt aki egy gyorsváltót be tudna szerelni? Healtech, így azt mondják az okosok, hogy nem bonyolult. “Csak” kábeleket kell összedugdosni. Köszi!
Hát ez mondjuk igaz, de ha a forgalom lassul, a gyalogosok felbátorodnak (többek között).
Max nem repül olyan messzire.
Ezen el kell gondolkodnom... meg is van.
..
Helytelen meglátás.
Pedig mi mindig betartottunk !
Én repültem...2 másodperc alatt törtem ripityára a 3D nyomtatott repülőmet
Minta eddig betartottunk volna bármi korlátozást
A realista nem fanyalog.
ilyen profilképpel more
pont most nézegettem gopro 8-at jófogáson, de ezek után tuti nem veszek használtan
Az mondjuk tetszik, hogy a kamera típusát is megnevezed és nem általában a kamerát írod.
Így életszerűbb.
Én nem fogalmazok ilyen sarkosan, meg ilyen messze sem jutok el, de ha komolyan gondolod amit írsz, akkor kb. egyfelé gondolkodunk.

https://www.google.hu/search?q...
esetleg helikopterezhetnék két téma között. bár akárhogy erőlködnék csak úgy csinálna mint egy le fel kapcsolgatott villanykapcsoló
na előző komment késve érkezett de jól látod a helyzetet
kéne csinálni egy olyan vidit ahol a lehúzott sliccemen kilóg a faszom, himbálózik ide oda, közben tök komolyan beszélek a szelephézagról meg olajcseréről egy motor körül, majd elhúzok a távolba egy KTM-el miközben a lobogó faszom a gopro lencséjét veri
Te is kiraknad ha lenne mit.
Hát... ennyi.
én szánalmasnak tartom az ilyen embereket. kidobja a csöcsét, meg a seggét kamerázza motorozás közben. nyilván a kattintások nagy részét nem érdekli a motor. én kúrnám, nem kövér szerintem ez a csaj, csak szimplán exhibicionista vagy mi a geci aki illyen kirakott csöccsel csinál "motoros" videót
Én már megettem a fagyim egerben, gó tovább
A hol jártam az jó, azt szeretem nézni. Akár ötletet is adhat. A csoportkép is frankó, hogy kik vannak velem együtt.
A többi is, legfeljebb arról van véleményem egészen addig, amíg nem lesz tiltott.
Igaz-igaz (részlegesen persze) de nem is hamisítom meg a születési adataimat, meg a hajamat sem festetem. Elfogadom a tényt.
Vagy mi a hasbehúzás szinonimája a hajra? Photoshop-os hajdúsítás?