Egy "motoros" itt énekelteti lakott területen a magas"C"-n a motorját, nem megy a pcsába ki az országútra!!? Én is csináltam sok hülyeséget életemben, de hogy ennyire ilyen legyek??
Beírtam ezt a szegedi csoportba is, de ott kb évente van egy hozzászólás.
Szegeden vagy a környéken ismertek olyan szerelőt aki egy gyorsváltót be tudna szerelni? Healtech, így azt mondják az okosok, hogy nem bonyolult. “Csak” kábeleket kell összedugdosni. Köszi!
kéne csinálni egy olyan vidit ahol a lehúzott sliccemen kilóg a faszom, himbálózik ide oda, közben tök komolyan beszélek a szelephézagról meg olajcseréről egy motor körül, majd elhúzok a távolba egy KTM-el miközben a lobogó faszom a gopro lencséjét veri
én szánalmasnak tartom az ilyen embereket. kidobja a csöcsét, meg a seggét kamerázza motorozás közben. nyilván a kattintások nagy részét nem érdekli a motor. én kúrnám, nem kövér szerintem ez a csaj, csak szimplán exhibicionista vagy mi a geci aki illyen kirakott csöccsel csinál "motoros" videót
A hol jártam az jó, azt szeretem nézni. Akár ötletet is adhat. A csoportkép is frankó, hogy kik vannak velem együtt.
A többi is, legfeljebb arról van véleményem egészen addig, amíg nem lesz tiltott.
Igaz-igaz (részlegesen persze) de nem is hamisítom meg a születési adataimat, meg a hajamat sem festetem. Elfogadom a tényt.
Vagy mi a hasbehúzás szinonimája a hajra? Photoshop-os hajdúsítás?
Szegeden vagy a környéken ismertek olyan szerelőt aki egy gyorsváltót be tudna szerelni? Healtech, így azt mondják az okosok, hogy nem bonyolult. “Csak” kábeleket kell összedugdosni. Köszi!
Max nem repül olyan messzire.
..
Helytelen meglátás.
Így életszerűbb.
https://www.google.hu/search?q...
A többi is, legfeljebb arról van véleményem egészen addig, amíg nem lesz tiltott.
Vagy mi a hasbehúzás szinonimája a hajra? Photoshop-os hajdúsítás?