Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szinten netrisk kezeli az összes biztosítást
Igazán nincs mit!
Na akkor hétfön reklamàlok.Lehet hogy asztalborítàs lesz?
Köszi neked is Pocsesnek is!
Ezert jó egy netes alkusz cég
Pl nekem a netrisk megold mindent. Egy fotó az adás vételiről aztán intézi a biztosítót
Úgy is elintézte a bónusz átvezetést hogy nem náluk lett kötve az eladott kocsi
Nem kell menni sehova nem kell telefonálni szóval tök kényelmes
Tudom már rádöbbentettél.
Nem automatikus a bónusz átvezetés....
A régi és az új moci söt az autò utànfutò is ugyanannàl a biztosítònàl van.
Pedig csak egy fél motorblokk van benne
Legjobb lesz ha beugrok a biztositòhoz személyesen,ha fogadnak egyàltalàn.
Egy év kategórián belül
a régi biztositodtol kaptál egy kartorteneti Igazolást azt kell az új biztosító fele benyújtani és átírják a bónusz fokozatot
Igen. Ha jól tudom kettő éved van jóváíratni akár még ha végleg kivonatod és kettő éven belül veszel másik motort.
Tavaly cseréltem motort.Az eladott moci B4 ben volt,az újra a neten B0-t tudtam kötni.Ezek szerint ezt àt tudnàm iratni?Jövö hònapban lesz a fordulò.
Barátom neje csinálja, kérte fotón az új forgalmi mindkettő oldalát aztán intézi ennyi.
Segített már az oldalon motoros társunknak, privibe megadtam elérhetőségét. röviden a történet: volt egy baleset ami hála könnyű sérüléssel de jelentősebb anyagi kárral járt. A végére fél gurigát ítélt meg a biztosító amit kevesellt a motoros. Ezután jött a segítség és 1nap alatt lett a duplája csak egy mail és egy telefonálása után. Köszönte is lelkesen motoros tárunk!
Hogy rakod àt a bònuszt?
Felénk legalábbis jó időt jeleznek holnapra.
Akkor rendben!Holnap jòidõ lesz lehet lovagolni
Holnap meg gyíííííí szépen szól 10felett a barkasz! Állnak a bimbajákok...
Én már a kötelezőt arányosan vissza is kaptam az elődről, ez meg még A0-ba van kötve de át lesz rá rakva a bónusz azt akkor jóval soványabb lesz.
Akkor neked nincs több teendőd és a központi rendszerben rögzítve van.....
Így tettem. Ügyfélkapun keresztül, azt mikor Sanyi ótogatta bucim, akkor próbáltam újra, de mikor beírtam az alvázszámot és a továbbra kattoltam, egyből ezt írta ki: Figyelem!
A kérelmező tulajdonjogának átruházását már bejelentette a nyilvántartásba.
Ne lényeges... online is be tudod jelenteni az eladást. Én is így csinálom és a rendszerben meg tudod adni az adás vételin szereplő új tulajt.... onnan majd öt baszogatjak
Független alkusz a z egyik legjobb barátunk, neki akkor telefonáltam mikor töltöttük az adásvételit, és már úgy ültem fel rá, hogy megvolt kötve rám a kfb. Mert ugye sokan keverik egy kissé, nem a járműre hanem saját magadra kötöd a kfb biztosítást, és azonnal megszűnik mihelyt eladtad.
Èn a motor vétel napjàn megkötöttem a biztosítàst neten,ugyanis:"Adásvételkor kötelező biztosítás kötés határideje tehát az a nap, melyen a gépjármű tulajdonjoga változik. Nagyon kell ügyelni erre az időpontra, mert amennyiben az új tulajdonos vagy üzembentartó megfeledkezik a kötelező biztosítás megkötéséről, akkor még az is megtörténhet, hogy egy ellenőrzés nyomán a forgalmi engedélyt bevonják. Ezen kívül pedig még más kellemetlenség forrása is lehet a kötelező hiánya, mivel a magas bírság mellett még a biztosítás nélküli napokra fedezetlenségi díjat is kell fizetni, ami szintén igen nagy összegre is rúghat."
Mondjuk a yt. mély pokla kiköp ilyen szenvedőseket.

http://youtu.be/3Ff99Lk_85M