Ma kikaptam keréktől kerekig az összes rozsdas vasat.Picit ijeszto,de mar latom az alagút elejét.
Holnap felsoprom a maradekot,cszolas,alapozo,es mehet a donor küszob.
Picit felek a kerek utani szekciotol,eddig 4 meter kuszob esett le.
Az hegyi trollok ellen jó, ha ezüst volna akkor vámpírra is jó lenne. Én pl. erősen fokhagymával bedörzsölt ezüst villát helyezek az ánuszba mikor erdélybe megyek, nagyon hatásos, még soha nem támadott meg vámpír!
Amikor lemondod a biztositast erdekmulas miatt, akkor kapsz egy bonuszigazolast. Hogy a tulaj fogja hasznalni tovabb az autot, vagy eladja, az mar mindegy neked.
Kárrendezésnél a neked okozott kárt nem a saját biztosítód rendezi, tehát a te szempontodból rohadt mindegy hogy hol vagy. A baj akkor van ha az aki neked okoz kárt van ilyen szopó biztosítónál.
A tulajdonos rendelkezik a vagyontárgyról, ez egyszerű.
Az üzembentartó meg a saját bónuszával köt biztosítást. Az üzembentartói szerződés meg elméletileg papíron jön létre, a megszűnése is.
Téged, mint üzembentartót elvileg nem kell, hogy érdekeljen a tulajdonos bónusza.
Ha üzembe tartó vagyok egy kocsinál az tiszta sor hogy a tulaj adhatja csak el. Az üzembe tartoznak van bekeszólása az adás vételbe?
Vagy csak simán a tulaj írja meg az adás vételit?
A biztosítás bónusz ilyenkor hogy van? Hogy tudom igazolni hogy már nem vagyok üzembe tartó?
A piacot felosztották, a kártyalapokat meg le.
Szelektálni ugye nem lehet, ezért látok olyant, hogy a pl. motorra a legkedvezőbb az x bankhoz képest a legrosszabb ajánlatot adó meg sokszoros áron kínálja ugyanazt, nyilván nem akar azzal a szegmenssel foglalkozni.
Holnap felsoprom a maradekot,cszolas,alapozo,es mehet a donor küszob.
Picit felek a kerek utani szekciotol,eddig 4 meter kuszob esett le.