ha beviszed az okmányirodba akkor a te részed tisztázva van
nekem is egy ideig küldték a nullás adókat az eladott de sosem átíratott zsigulimról aztán egyszer megunták
Ezt mondta mindenki akivel beszéltem, ha felfelé ki tudnám emelni akkor itthon is menne ahhoz van két emelőm is, de a kasztnin még agyalok nem beszélve, hogy alul mennyi szart kéne a kocsi alatt fekve megbontani, inkább kifizetem a cserét mint itthon kínlódjak vele.
Ennek a bölcsővel együtt jön ki alulról, itthon nem tudom egyenlőre, hogy miképp oldanám meg nincs akkora emelőm, hogy a kasztnit annyira felemeljem, hogy kiférjen a motor-váltó.
Mint írtam én sokszor, mondjuk nem tudom mi a célja a motorral ha nem íratja át, lehet, hogy külföldre vinné.....autónál ennek több oka is lehet, én is így jártam februárban az ignáccal, de ugye szerencsére van pecsételt adás-vételink a lejelentésről, ezt egyszer kellett eddig bemutatnunk azóta nem kerestek.
Ja, nézegettem csak a környéken senki nem akarja elvállalni még a motorcserét sem nemhogy a megbontást, hogy egyáltalán mi baja van, lehet, hogy a helyén meg lehetne oldani ha a főtengőnek nem lett baja.
Hát ja.......saját hiba, szegény jelzett, hogy nem kéne, de toltam sietség okán oszt addig toltam amíg kilehelte a lelkét, vagy javítható (illetve minden javítható csak van-e értelme?) vagy másik blokk.
nekem is egy ideig küldték a nullás adókat az eladott de sosem átíratott zsigulimról aztán egyszer megunták
Nem egy ismerős csinált új forgalmit, vagy átíratást!
C5?
Mer bontóplázán olyan 130-2 kiló közt van hulladékvas bele.
Ennyire?