Ez most nem jött be, mert nekem a sportos, látható izomzattal bíró nők a kedvenceim.
Nehogy a testépítőket vizionáld most.
De azt sajnos látom, hogy továbbra sem olvasol figyelmesen. Az, hogy hasa van, az annyira nem izgat, legfeljebb elmegyek mellette. De hogy szerepelni akar - mert mi másért raknának ki magukról fényképeket - és közben a hasbehúzással pont az ellenkező hatást érik el, az már fura. Látod, én pl. soha nem fogok kirakni a hátsó gumimról fényképet a majrécsík szélességéről.
Másnak akar látszódni az emberek nagy része mint ami valójában, és az a geci, aki ezt esetleg megjegyzi?
Na csak hogy fasza legyen mindenkinek a napja, én beindítottam a láncost, csak úgy a levegőbe vagdosni. Milyen érdekes, még 5-6házzal arrébb is elindult a rota, fűnyíró, láncos
Ez az ember ide kellene költözzön, hamar agyvérzést kapna
Én most tényleg nem értelek. Én a világról beszéltem, nem egyes emberekről. A világ mint az emberek átlaga, ha így érthetőbb.
Rettentő sok okos és értelmes ember van, azt is vallom, hogy bizonyos csoportokban, rasszokban az átlagot meghaladóan nagyobb az eltérés az átlagtól, de az átlag IQ csökken.
Ezt nem én találtam ki, erről kazalnyi írást lehet olvasni.
Az, hogy az egyének teljesítménye csökken, vagy a szaporodásban a gyengébb teljesítményűek dominálnak és így lehúzzák az egész átlagot, azon már lehetne vitatkozni.
Amit megfogalmazom azt amúgy értem, de te sem veszel figyelembe valamit. Amikor az elvárhatóval, vagy az okosabbal találkozom, abban én nem találok sem meglepőt, sem említésre méltót sem. De hát mit is írjak arról, amikor valaki tudja, hogy ünnepnap zárva vannak a boltok és vagy süt a kertjében, vagy kirándul, vagy egyszerűen letakarítja a motorján a láncot? nyilván semmit.
De amikor egy baszom nagy üres bolt parkolója közepén odajön és megkérdezi, hogy nyitva-e a bolt, arra azért elindul az agyam.
Amugy a csaj pont nem az uralkodo trend volt, mert az az anorexiás ruhafogas kinezet.
Most vagy fingod nincs az uralkodo trendrol vagy csak a te noidealodat akarod kikialtani uralkodo trendnek. Ha athuzza a hasat a gerincsigolyai kozt akkor se nezhet igy ki. http://youtu.be/gS1yLd7fbjo
Csak igaztalan volt szinte minden ilyen jelződ csak az ember a béke kedvéért nem vitatkozik. Már azzal, hogy az egész világot úgy en block ledegenerálod pedig lehet, hogy csak egy törpe kisebbség degenerálódik, én meghagyom ezt a lehetőséget is meg azt is, hogy senki sem degenerált (kivéve az orvosi esetek) csak másképp látjuk.
Neki azt válaszoltam amúgy.
De a véleményem ettől bővebb volt.
A baj az, amikor az ostobaság következményét NEKEM kell viselnem, mert ez a nő mondjuk a maga nőiségével együtt teszem azt nálunk dolgozik és az ingatlanfelmérés lenne a dolga, és azt írja be a táblázatba, hogy épület jellege lapostetős, a héjazat meg mázas cserép.
(Valódi eset)
De mondhatnám, amikor a fenntartótól felhívott a másik, hogy mi az intézmény URL-je, ő webcímnek mondta.
Amikor mondtam neki, hogy valószínűnek tartom, hogy valamiért meg akarja nézni, és ha a gugli barátjába beírja az intézmény nevét, akkor a feldobott 4 millióból az ELSŐ biztosan az lesz, akkor mi mást mondjak? érted? Számítógép előtt ülve telefonon felhív a webcím miatt.
vagy amikor amikor volt olyan, hogy az illető úgy navigált, hogy a gugli keresőjébe beírta a teljes URL-t, mondjuk www.sportmotor.hu és utána a keresésre kattintva jutott el oda, arra mit mondjak?
Soroljam még?
Aha.
Volt a "dehonesztáló" jelzők között olyan, ami igaztalan volt?
A világképembe amúgy mindenki belefér, mert nagyon is jól tudom, hogy a világ degenerálódik, ergo nincs aki kilógna belőle.
Mondok egy tegnapi példát. A haverral minden vasárnap letesszük az autót az OBI parkolójában, iszunk egy jó szar automatás kávét, forró csokit, valamit, és kerülünk gyalog egy jó nagy kört a városban közben mindent és mindenkit kibeszélünk. Tegnap ugye MINDEN zárva (persze kávézó meg benzinkút nem), és a gyaloglás befejezése után KETTEN álldogálunk az OBI bejárata mellett mielőtt beültünk volna az autóba, a parkoló full üres, erre megáll mellettünk egy autó és kiszól belőle egy nő, hogy az "obi be van zárva"?
Erre szerinted mit kell gondolnom vagy mondanom, ami nem dehonesztáló?
Felhívnám a figyelmedet, hogy te sem próbáltad megmagyarázni, hanem ugyanannyi energiával és idővel inkább mellébeszélsz.
Ezek után csodálkozik bárki is?
En is rakok ki fenykepet, hol jaram mit csinaltam.