Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még én, köszönöm. egy kicsi ellenkormányzás kanyarban és már dől is a motor, arra megy amerre néz az ember. A súlya meg mint egy biciklié.
Örülök, hogy sikerült kedvedre valót találni!
Sokkal. Nem kell annyit gépészkedni nem csapkodja a láncot sokkal rugalmasabb lineárisabb a blokk, a +30% erőről nem beszélve.
Bomba??!
Na jó, de neked üldözési mániád van :) Azért ennyire nem gáz a helyzet, nyugodj meg, kb olyan mint a kézfogás miatti aggodalmad
A régihez viszonyítva pl.? Könnyebben kezelhető?
Azért ha repülővel utaztok, és egy egyenruhás kérdezi hova is mentek, ne kezd el kiabálni hogy Bonn-ba
Értékelésem? Asszem megjöttem vele. Igen, határozottan!
Alighanem itthon leszek.
Nincs ki Neked egy hengered?? Holnap alighanem eső lesz, mert ahogy motorra ülök itt is 10-perc és már esik! Kíváncsian várom az értékelésedet a motorról !! Balesetmenteset!
Neked is Józsi!
Holnap meló utánra tervezek egy lődörgést a hengerhiányossal...
Szép estét István! Először nem tudtam miért vett magának a fiad 4 kávét, tévéből, de a második és lassúbb olvasásra felhomályosodtam, mint a vakablak !! Azt hiszem a motorozást éjjelre fogom tervezni nem esik az eső nem fúj a szél, és az utak is eléggé kihaltak. Ilyenkor legfeljebb csak a kóbor rendőrök járnak.
Fiam vett magának 4K-s tévét, a kis deszkatv meg ment a konyhába a zsebtv helyére.
Azaz
Nincs okom rá, ezért nem is félek a kutyáktól. nyilván egy belterjes, őrjöngő döghöz nem megyek oda, de ez más. Ügyesen próbálod az irányomban táplált irigységből fakadó ellenérzésedet egy mondaton (egy gondolat?) belül két igaztalansággal megfogalmazni. Az egyik a kutyáktól való félelem és ad 2, ebből fakadóan és egyszersmind párhuzamosan a kutyák iránti "gyűlöletet".
A gondolkozásod ugyanolyan kétbites, mint........ és másodsorban mint a rossz emlékű bolsiké. Ott volt ez a hozzáállás, hogy "aki nincs velünk, az ellenünk".
Ha nem szeretem a kutyákat (amúgy ez sem igaz), akkor mindjárt "gyűlölöm".
Nálad, a fajtádnál nincs átmenet ezek szerint.
Megnyugtatásodra el kell mondanom, hogy én pont jobban szeretem az állatokat, mintsem egy zárt helyre beszorítva életük végéig elzárva tartani, amin a napi 10 perc esetleges séta sem segít. A mai, felfordult, külsőségekre fontos világban, a trendiség, a kivagyiság, és az emberi kapcsolatok hiányából fakadó egyedüllét sok-sok embert arra ösztönöz, hogy az állatok szerepét átértékelje, azokat helytelenül kezelje.
Ezen sajnos nincs segítség, nyilván a másik megharapásának látványa téged kacagással tölt el, de ez egyfajta bizonyíték arra, hogy amikor az emberekről a véleményemet leírom, soha nem tévedek.
Van Szűk 10 Milla ember itt nálunk Ennek fele lehet olyan korban hogy netet használ
Ennyit milyen szervezet tud átvizsgálni ? Mert vannak kereső robotok de tájakat esetén csak át kell nézni
Mert pl ha azt írom hogy ma nagyon atom vagyok ilyen bomba formák hetek óta nem volt és a szomszéd se terrorizál van 3 szó ami miatt pirosan villog a a lámpa
Vagy épp sikerült a motor karbit beállítani és így sokkal robbanekonyabb lett, előtte meg egy nagy káosz volt csak
Stbstb
Csak azt nem mondjak hogy x méter mélységig nem is kell bejelenteni
Nem emlékszem mennyi az x ilyen 49-80 méter

Amúgy felénk ezektől a vizektol meg a fű se nagyon nő ott ahol rendszeresen locsolják a beton tiszta rozsda
Csak azért tettem fel, mert sokakat érint!
Nem baj egy kis paranoia főleg ha üldöznek.....
Amit ő leírt az nem átépítés, hanem egyedi azonosító megrongálása és hatóság félrevezetése. Ezt a két dolgot húznák rá. Amivel még nem is lenne akkora baj hogy meg akarja csinálni, de hülye még a neten ezt közzé is teszi. És akkor erre még keres embert is aki jártas ebbe, gondolom érthető hogy miért nem jelentkezett senki. Pedig ez csak egy fórum, ugye?
Ne emlegesd, mert előbújik!
Már látom a szemeim előtt, ahogy a bíróság mondja az ítéletet. Előre megfontolt szándékkal átépítette a motorját!
Btk?