Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kivégeztem a citromot, kéne egy rhz kódos motor.
Az egyik kollégám anno csúnyán összebalhézott az asszonyával,a nő elment dolgozni az a hülye meg megcsinálta az asszony nyulát pörköltnek..Az asszony még örült is hogy békítő vacsorát csinált.Hát....azóta nincsenek együtt.
azért nem minden modell néz ki úgy mint egy babkaró
http://youtu.be/pv06tTyEPpY
Sokat dolgoztam anno fuvarozóként a kínai piacon még a régin és némely kínai hozott kajákat amiket csak ők ettek nem a magyaroknak szánt kifőzdékből......hát többnyire igen jók voltak sokkal finomabbak a szokványos kínaisnál, de az összetételre sosem mertünk rákérdezni.
Ezek mind sőt.......csak vuhanban már nem kaptam denevért meg tatut mert mind felzabálták.....
"Bízom benne, azért több van benned"
- kutya, cica, sünmalac....
Atta következtettem, hogy te már ettél a "te is kóstoltad már" kifejezésedből.
Bízom benne, azért több van benned?!
Egyszer ettem kínai kaját életemben - de felettébb gyanús volt....
Há' persze..... .....látom az orcákon az óvatos megrökönyödést nem tudván, hogy igaz vagy sem a dolog?.......hát ez titok marad.....míg valaki keresztkérdést nem tesz fel pl., hogy mire bontom a kutyát, orjára vagy karajra?
Te már kóstoltad?
Látom te is kóstoltad már! A köret is fontos, de a lényeg, hogy csak olyan helyen maradjon hús a csontokon ahonnan élvezet leszopogatni és nem akad sehol és persze a jó fűszerezést, van egy jó koreai receptem ami nagyon kellemessé teszi nem úgy mint az indiai és legtöbb kínai amik elnyomják a hús jellegzetes édeskés kutyaízét.
Á, nekem is ígért virágot azt azóta sem kaptam meg, úgyhogy meg vagyok sértődve

A menstuálást meg arra írtam, hogy tipikus párbeszéd egy nővel, amikor látod hogy nyűglődik, és rákérdezel:

-Mi bajod?
-Semmi!

Na ebből lehet tudni hogy vagy mérget tett a kajádba, vagy menstruál
Hú, de félelmetes ez a csöpp "ragadozó" ?!!
Ja ja eszek azt menek egyet lődörögni.
Valami finom körettel!
Brutál zabálni való!
Lokátor
Most nagyon cuki. Majd látjuk mi lesz ha megnő
Nagyon raj a denevérfülekkel.
Miénk sokkal nyugisabb
Kb napi 15 órát van az oldalán
A motor? Igen dzsukel vagyol!
Még kicsit szokatlan, de jó lesz
Nagy harcos.