Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvárod miközben jómagad mindenki mást különböző dehonesztáló jelzőkkel illetsz?.......nem fórumtársakról beszélek hanem úgy általánosságban mindenkiről, nőkről, fiatalokról bárkiről aki nem fér bele a világképedbe.....erre írtam először azt, hogy a realista közömbös az ilyesmire és nem acsarkodik vég nélkül.....
Hát veled tényleg nem lehet könnyű. Tényleg sajnálom a családodat ha ezen az egyszerű dolgon hogy átlagos motoros is így fenn tudsz akadni.
Nem is kell.
Én általában megelégszem, ha tisztességesen viselkednek velem.
Azé' nem irigyellek........
Mi az "átlagos"? pontosabban Minek az átlagára gondolsz? Az egész motorostársadaloméra? Mert abban benne van TS125-el trafikba járó nagypapa is.
Micsoda bonyodalmak merülnek itt fel
Akkor hogyan magyarázod meg, amikor a nőre megjegyeztem, hogy kár behúzni a hasát, mert amúgy is üvölt róla a hasi zsírréteg?
Meg is magyaráztam utána, mert láttam, nem fogott a magyarázat nélküli véleményem, hogy borzasztó rossz világban élünk, olyan szerepeket, életmódot, kinézetet erőltetnek ránk (vagyis aki hagyja) ami azon túl, hogy általában nem működik, hosszú távon biztosan nem, és ez mellett megnyomorítja, vagy megöli az embereket.
és mivel rossz az ez irányú tapasztalatom, úgy látom, meg is kell magyaráznom.
A nő annak akart látszódni, amit a helyi Nők Lapjában látott. mivel többet zabált mint kéne, ezért hasbehúzással akart bekerülni abba a halmazba, ahová szerinte tartoznia kéne.
pedig tudhatná, hogy a saját alkatával is találna latin lover -t magának, akár engem is, én mondjuk kissé fanyalogva, mert nem ő az ideálom, de amúgy meg mi baj lehet belőle? ha csak ő lenne a világon, akkor nyilván csak őt. Én nem mondom kétszer sem, hogy a halálát is valami hasonló okozta, pedig kár érte, pláne ilyen értelmetlenül.
Sajnos, a mindenkinek kijáró 10 perc deszkaporondot megkapta, csak nem a jó porondot.
Az a bmw ennyi cuccal is kezesebb motort mint a kawád. Csak kell rá egy normális pilóta, nem profi, csak simán átlagos.
A ktm is ilyen megfulladós de az sv-hez képest olyan mint egy sor4.
Lefelébe, szerintem simán behúzott kuplungal is el lehetne ott fordulni. Mi azt csinàltuk hogy fent leállítottuk, mondjuk ez sokaknak nem tetszett mert z800-at előztem a kanyar előtt úgy hogy csak gurultam és az egyenesben agresszívan visszaelőzött, kövi kanyarban megint elgurultam mellette, 3-4ilyen után elengedtem.
Nagyon kicsi meg, a fűben felbukik.
Ha visszajöttek esetleg nyilatkozhatnának......ma már nem indulok neki, csak határon belül mozgok, de jövő héten akkot mennék én is.
Ja, de úgy gondoltam, hogy helyesen. mert mindenre rámondani, hogy pesszimista, az nem nyerő.
;-)
Haverok ma mennek át, maszk legyen és annyi....
Amikor ültem az R900RT-n, rájöttem, az nem városba való.
A szerpentin, plusz egekig halmozott cucc meg külön embert kíván.
Aztán ültem az FJR1300-ason, ha bevezetik mindenhol esetleg a lakott területen a 30 km-h-t, az sem lesz kellemes.
Ennyi. Meg talan iitt irtak, vagy az onroad-on, hogy felirjak az adatsudat, kb fel ora.

https://hegylakok.hu/2020/05/e...
Amugy a szloválokról van pontos infó valakinek? Lehet már feléjük menni?
Tanktáskába azt élvezi a kilátást is.
Vidd magaddal. Hátizsákban elfér
En mar augusztust probalom tartani,bar a miniblöki athuzza a szamitasokat.
Faszom ebbe a Virus hisztibe. Garda tó már ugrott, most a hóvégi cseh túra néz ki hogy megy a levesbe, ha addig nem enyhitenek. Idén nem sok minden lesz a motorozásból.
A pesszimistának az a realizmus ha minden rossz, az optimistának ha mimden jó..........a realistának meg ha mindent leszar.
Nagyon könnyen.
Erre tudok konkrét ellenpéldát. Ráadásul előtte k1600 volt neki (azt legalább belátta nem neki vakó) de a gsa se tudott sikuton se kanyarodni valamiért. Ellenben volt rá pénze.
A mai világban, a mai társadalomban a realista és a pesszimista között hogyan teszel különbséget?
A bmw-sen azért nem csodálkozom ennyi cuccal és azok is ilyen magasan.