Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bmw-re azt mondanám ránézésre, hogy rutinosnak kéne, hogy legyen, mert azért ilyen és ekkora motort nem akárki vesz. Ha így felpakolta magát, az sem kezdőre jellemző.
Szerintem persze. és valóban az is lehet, már mögöttük van sokszáz km.
Beszaras is vot 10 ben elsore egy glocner tura pordoi-al füszerezve.
A sövö ugye hajlamos lassan haladva (pl. épp ilyen visszafordítókban) ha másodikban van és alapjárat közeli a fordulat akkor egyszerűen leáll ás az szinte azonnali eldőlés, a bömös nem tudom mennyire érzékeny erre, a duci gondolom hasonló lehet mint az sv, nekem is állt le járdáról legurulva csak sikerült letennem a lábam, de ilyesmire nem mindig számít az ember.
Én 2x voltam, mind a 2x sokat láttunk eldőlni. Ez egy népszerű célpont, olyanok is mennek oda motorozni akik nem annyira ügyesek.
Buzievagy? Most már én is kapizsgálom...
Tudok rola.
Szóra se érdemes.
Amerre nézel arra kanyarodik ez a kis bicaj súlyával. És baccott kis méregzsák a gülü.
Még csak a jó oldalát sem kell nézmni elég ha közömbös a zember és annyiban hagyja. Mindünk környezetében van ilyen és kerüljük ha tehetjük mert lehúz.
Igaz, a pesszimista soha nem csalódik. De biztos jó mindenen fanyalogni és nem meglátni a jó oldalát?
En spec imadom az ilyen visszafordulos hajtuket,fasza elozgetni az ovatos autosokat.
Mondjuk ez abból is kiderül, hogy egyik sem tudta felállítani a motorját.
Nem, de gondolom a természetes szelekcióra azért ráerősít, és kihullik a gyakorlatlan egy hajtűkanyarban.
Sima balfaszsag.
Felfele meg elkepzelheto mert nagyot emel az ut es jobbra kisivben szivatos tud lenni hog, eltunik alolad,de lefelé balra nagy ivben mindig nagyobb az iv,ki is szelesitik az epitok az ilyet.Szoval a bmw-s csak gyakorlatlan volt es a felszallasnal latszott hogy nem az ő merete,a duksis az passz.de o sem az az örekróka motoros lehetett.
Igen, mindkét esetben látszott, hogy pont az ív közepén de inkább attól beljebb feküdtek.Ha kiengedik több esélyük van lovon maradni, főleg hogy a dukisnál lámpa volt, nem kellet volna félni a szembejövőtől, a bömössel meg baloson tiszta ügy. Meg fáradtak is voltak, ez így nem jó kombó.
Hát lehet, hogy pont ez volt a baj, vagy az, hogy a motoros még nem.
Szűken, lassan, felpakolva a boxer is tudja a fizikát
A másodiknak nem lehet, hogy az irgalmatlan mennyiségű cuccos nagyon megváltoztatta a motor súlypontját?
Csóri duksi is jobban mutat élire mint fekve.
De egy uton kettot felkananalazni?
Ennyire nem rossz a stelvio.
Ez nem az ő napjuk volt.
Veszélyes ez a stelvio.
Vagy csak faradtak.

http://youtu.be/MZspR9Mj5uo
http://youtu.be/ScO5niA73yQ a fia is állatul míveli a hangszert, amilyen filleket bevisz, de a fater stílusát is felismerni nála.
Mehet be a bőr alá!
Kösz viszlát!