Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban biztos vagyok, hogy ha nem "akció" közben lép le a tűzoltó a helyszínről, pláne nem úgy, hogy a többieket veszélyezteti, akkor a mai világban nem lesz különösebb retorzió.
Rémtörténetek mindenhol vannak, említhetném a szennyvíz dugulás megszüntetőket, illetve a húskombinátban bizonyos munkaköröket, de a proktológus munkája sem habostorta.
És még azért lehetne sorolni.
Ha minden nap maradványokat szednél össze, egy idő után te is úgy járnál, mint a kivégzőbrigád vezénylő tiszt, egy idő után unatkozva néznéd az órádat, hogy mikor jön már el az ebédidő.
Nyilván a tűzoltó a saját, a többi meg szintén a saját álláspontját védi.

Kezdenek már ilyenek lenni a fórum tűzoltói.
Az öreg ember Buzz Aldrin, űrhajós, ő volt a második aki a Holdra lépett, ami kétségkívül nagy hőstett, de szánalmassá válik azzal hogy állandóan ezt emlegeti. Persze csak a sorozatszerepben, a poén kedvéért.
http://youtu.be/OhUjmRsWbzY
Sokat nézel amerikai filmet Parancs, értettem, és beveted magad a dzsungelbe a vietkong közé atléta trikóban egy 8 cm pengés késsel a kezedben Különben a halálsort kockáztatnád
Szerencsére tudjuk, hogy igazából hogy megy ez...
Szegény szétroncsolt gyerekből biztosan jó sok van ezek szerint, ha minden tűzoltónak minden szolira jut egy belőle de elhiszem, hogy az a meló szarabbik része. Minden melónak van szar része, nektek ez jutott, lehet csinálni, lehet abbahagyni - egyet nem lehet: fórumon erre döngetni a mellet.
Menjetek vért adni mert az is kell, én ma délután megoldom.
Nem szeretném én ezt túlragozni, de ez az egy két hozzászólás, hogyis mondjam, ostoba.
Szerintem meg dilihazat nyitni.
"mert ha mondja, mi van?" kérdésedre a válasz, a kőművest legfeljebb kirúgják, aztán másnap már máshol melózik, a tűzoltó meg megy katonai ügyészségre majd börtönbe. De ez nem szokott megtörténni. De mondom, ki kénne próbálnod hogy lásd hogy is van ez, lehet sírva szaladnál haza mikor a 8éves gyerek testrészeit kéne összeszedegetni, ez csak egy példa ami az utolsó szoliba történt.
Aszittem a viccek totyik ez itten.
Lassan munkás érdekképviseleteket kell szervezni a fórumon, a tűzoltók kontra más szakterületek szükségesssége és jelentősége tekintetében
Szóval szerunted A kőműves szakma stresszesebb mint a tűzoltó.
Ez lehet a nap vicce.
Csak azt tudom a mi felénk van mert nemigen hallgatok híreket
Tűzeset alig van a környékben. Nemhogy heti de havi szinten is, leszámítva az értelmetlen tarlótűz és hasonló eseteket
Baleset se mindennapos ahova ki kell vonulni, nagyobb vízkár se jellemző minden évben
Nem tudom milyen egyéb napi teendők vannak de úgy gondolom a 12 órából nem dolgozik senki sem 12 órát tehát a leterheltség nem 100%-os
Ellenben beszeltem kőművesek pár éve ő mondta tér köveznek hónapok óta napi 40nm a minimum.
Egyedül dolgozik mindenki ő hordja a raklapból és pakolja le
2 hetente megy haza szóval 14 napból 12 nap munka 12 órában
Ha a kettőt összevertek szerintem a Kőműves szervezete biztos jobban használóik mint felénk a tűzoltóké

Egyik szakmát se fikázni mert egyiket se tudnám csinálni csak összehasonlításként írom

Persze most lehet jönni hogy tanulni kel stbstb.
Na de nem kehet mindenki 3 diplomás elméleti fizikus mert akkor éhen halnánk és megfagynánk mert nem volna “alja” munkás
Én úgy látom, bizonyos foglalkozásokat szeretnek piedesztálra emelni, ennek történelmi (történelmi időkbe vesző) okai lehetnek.
Sajnos az emberek tök frankón kezdik lerombolni ezt.
A régi filmekben mindig voltak hősök, hogy aszongya:
- ti vonuljatok vissza, majd én fedezem a visszavonulásotokat, mert ellőtték a lábam, csak teher lennék a nyakatokon,
vagy
- nullát mutat a palackomon a nyomásmérő, úgysem jutnék ki a (az égő) házból, ti menjetek addig és sprickolok, de mondjátok meg a feleségemnek, hogy mindig szerettem őt.

Ez ma már nincs így.
...mert ha mondja, mi van? ha a munkaköri szerint adják, akkor nincs duma. Ha munkakörin kívül, akkor meg igen, de mi a retorzió?
A raktáros szerintem ugyanígy van. Én még nem láttam senkit börtönben ez miatt.
Remélem nem azt akarod mondani, hogy oltják a házat és lemászik a létráról és hazamegy.
Helyes.
Ezt osztom én is.
A család az első, ezért vállalnak másod-harmad állást az emberek.
És a majomnak is kell a banán
Természetesen felmondhat,igen.Viszont feladatszabáskor nem mondhatja hogy,kapjátok be én ezt nem csinálom meg,ellenben a raktárossal,egy valamit mondhat büntetlenül.Parancs értettem.
Nekem az a targoncás oktatóvideó tetszett, amikor a szike beleállt a faszi fejébe.
Én tudok emberről, aki annak idején azért dolgozott az áramszolgáltatónál, mert majdnem ingyen volt az áram, ő valamilyen kis dögöket nevelt, disznót vagy napos csirkét? és a sok elektromos fűtés miatt neki így érte meg. A mostani műanyag ablakosom katona, de radarnál dolgozik és 24/48-ban nyomja. Be van jelentve, kap bruttó 330 körül, a a két napokban meg ablakbeépítéssel megkeresi a nettója dupláját kb., ha nem többet.
Ha nem 24/4-ban dolgozna, nem lenne katona, hanem tűzoltó vagy valami ilyen.
Biztos van pár ember, aki a családi hagyományok miatt lett az aki, akár vasutas, de ezek száma kicsi és ráadásul fogy is.
Ezért nem kell szeretni és nem kell utálni őket. Mindenki a saját cseresznyéjének a kovácsa.
Nezd meg a videot, kerlek.
Ne menj bele kérlek!
Amennyi buzi targoncas van szerintem nyugger allas a tuzoltó.
http://youtu.be/GEMyqZ3ShFs
Milyen statisztikát vonsz le ebből?
Ugye semmilyet
Ez egy intelligensen megfogalmazott kérdés.
Mindenki mondhatja.
A tűoltó is felmondhat. Nyilván a tűzoltó sokkal veszélyesebb szakmát úz mint egy raktáros, ezzel nem is fog senki vitatkozni. De nem kötelező.
Azt, hogy egy tűzoltó csupán emberbaráti szeretetből lesz tűzoltó, azt meg úgy sem hiszem el, az ok nagyrészt szerintem evilági. De ez sem baj, hisz mindenki ilyen indok miatt dolgozik ott, ahol.