Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokban hasonlítunk - nem tudom, ennek örüljek-e? Lehet, hogy egy Igazi Alfa vagyok? Sőt, fiatal koromban egyszer még egy tábortüzet is elhugyoztam
Anyagi biztonság? Ahhoz tanultnak kell lenni, vagy jó szakembernek. Ha így van, akkor vidéken is elvagy - Pesten a humán erőforrás is több Nagy város, magasabb a fizu, de drágább is minden, leginkább a szolgáltatás (kenyér ugyanannyi a Spárban) Pénzért parkolsz, napi órányikat közlekedsz - csináltam én is, nem hiányzik.
Hacsak nem olyan melóm lenne, ami csak Pesten létezik, 100x inkább mennék egy balatoni településre lakni.
Én is így látom. Te buzi!
Jahh..és a Kőbányai szopófantom is te vagy....itt rengetegszer leírták már...
Anyukád nincs itt...
Rendicsek.
Oboakirály.
Ok Hokimaster!
Lehet én nem értem a dolgot, de az anyagi biztonság a lényeg, nem? Egy vidéki kisvárosban, kellemes nyugis életben, ahol alig van munkahely, mindig ott lóg az ember feje felett, hogy kirúghatják, nem veszik fel máshova, a bank meg elvisz mindent.
Míg egy nagyvárosban, lehet az bármilyen koszos, utálatos, mindig lesz munka, magasabbak a fizetések, talán biztonságosabb ilyen szempontból.
Rémesen utálok Bp-en élni, de ez van, a vidéki nyugalom nem a magam fajta "halandók" kiváltsága.
Szívem szerint vissza költöznék a Balaton partra, de ott ténleg kevés a munkalehetőség.
Dehogy van igazad,csak az a baj hogy szóba állok néha komplett elmekórtani esetekkel.Ez tényleg hiba.
Ne ezt nézd. Hanem hogy nincs lehetőségük és így lett volna. El tudtak volna indulni...
Neked anyukád szokta mosni a bögyörődet és a hátadat? Ha már együtt laktok benne van ennyi időssen
Arról írtam monológot hogy TE egy beteg ember vagy,vélhetően buzi is!
Lehet ezt kiforgatni Zolika,a többiek látják hogy igazam van...sajnos.
Nem eladó?
Nem szólnak bele...
És? Nem a kényelmes élet a lényeg? Hanem a pénz? Akkor te sem érted még a lényegét...
Nekem pl. sokkal több pénzem lehetne, de pont leszarom, elég van így is. Viszont azt és akkor csinálom, mikor ledvem van...
WC-re járáshoz is kocsi kell, a "városi létnek" semmi előnyét nem élvezték volna stb.....
Vagyis na, szoboszló. Nincs 20 km-re Debrecentől, szép üdülőváros. Akkor is idióták, hogy nem mentek bele.
Én neked adok most igazat!
Csak le ne essen az a fránya szappan, mi?
A Nagyerdőn laktak albérletben. Innen kellett volna kiköltözniük Szoboszló külterületére, egy zártkertbe.
Én sem biztos hogy kimentem volna. (A Nagyerdőn nőttem fel, anyámnak ott van egy 3. emeleti 2 szobás lakása)
Azert remelem nem juttok egymas hatanak megmosasaig.
Megnéztem hol van ez a Nagyerdő, ez teljesen egybe van Debrecennel. Ha ez nem felelt meg neki, akkor ennyi, hülyék, hogy nem mentek bele az üzletbe és a szülői ágnak is lehetett volna annyi esze, hogy ha a kis lánykájuk a semmire, nulla háttérre, albérletbe szült, akkor a nyavalygása helyett oda költöztetik őket és kész.
Ott nem csak a fiatalok, de a szülői kör is hibás, hogy ezt hagyták.
Tehat irsz egy monologot arrol hogy igen,nezed a faszokat a kozos zuhanyzoban,mert neked az termeszetes.
Es utana engem buzizol.
Ok.
Tenyleg nem vagy egy éles kes a fiokban.
Na akkor elmondom hogy is volt ez Zoli! De csak miattad,mert nagyon tetszik ez neked....
Szóba jött hogy olyan helyen dolgozom,ahol közösen zuhanyozunk. Erre ti elkezdetek poénkodni hogy sok férfi együtt..stb
Erre én mondtam hogy persze..mint ahogy egy strandon pl,ahol szintén együtt zuhanyozol idegen pucér férfiakkal és még a faszukat is látod,bármilyen hihetetlen. Erre ti elkezdtétek a primitív bunkó ugatásotokat,hogy én a faszokat nézem. Erre mondtam hogy nem nézem,de akaratlanul is látom...ha akarom,ha nem. Na és ezen rugóztok azóta,hogy a Tűzoltóságon is a zuhanyzás együtt stb..stb
Elmondom a véleményem!
Családos ember vagyok! Előtte is volt sok kapcsolatom,volt hogy komolyabb,volt hogy egy éjszakások...bele fért. Neked nincs csajod...nincs feleséged...nincs gyermeked. Pinát csak a neten látsz,arra vered a faszod naponta! Ezen lehetne rugózni,meg azon is hogy miért nincs. Vállalkozó vagy,saját boltod van...motorod...még sincs pina a közeledben(kivéve anyád). Lehet te tényleg buzi vagy Zoli?