50 ezer forint egy vacsora 5-6 fős társasággal. Hárman elmegyünk strandolni+csúszdapark+kaja,pia+hely jegy. Vagy egy cipő. Vagy egy kabát...vagy sorolhatnám. Ennyiért nem kötők kompromisszumokat!
Életemben nem jártam még úgy hogy nem tudtam tankolni. Ha olyan helyen vagyok ahol kevés kút van,rátankolok...mert tisztában vagyok vele. Nem indulok el fél tankkal .
Toyota Prius
Kicsi a légellenállása és a nagy köbcenti miatt még bőven hatékony ezen a tempón a motor, még mindig a zöld tartományban van az ECO mutató.
Mondjuk spec ahhoz is köze lehet a túlzott fogyasztásnak hogy a régi ikaruszok 200 ló körüliek a mostaniak meg 400...................vagy nem?
De hát fasza ez az eurio és a zöldlobbi.
Te most csak irkálsz, vagy néha olvasod is azt amit írnak?
Nem vágod, hogy miről megy a locsifecsi az elmúlt Mmmm 1-2 órában
A primitívségedet Te magad sugárzód (nem sértés, nem bántás)
De ki beszélt itt arról, minek mekkora a szennyezése nem beszélve, hogy ki-mi hány főt szállít
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.Nem a szarrágás volt a beírás lényege.Hanem a kúthálózat,a tankméret és a fogyasztás kombinálása.
Ha nem megy a dolog egyszerűsítek.
Minél kevesebbet fogyaszt annál többet mehetsz vele adott mennyiségű benzinnel.Ami jól jön ha vasárnap nincs olyan kút ahol tudsz tankolni.Ez a fejlett nyugaton elő tud fordulni mert egyszerűen nem nyitnak ki a vidéki kutak.És a guglimapszon látod hogy van kút csak zárva van.
Felfogod?
Visszatérve a vidékizésre. Holnap veszek a nagy Budapestetekben egy házat ha akarok(jó helyen!) ,elsejétől pedig kiemelt beosztásban dolgozhatnék.
A feleségem pedig a Minisztériumban kapna állást azonnal. De nem akarunk lejjebb adni az életszínvonalunkból ,ezért nem megyünk....putri.
Hogy jön ide a vidéki? Te is ennyire primitív vagy?
Úgy jön ide,hogy egy busz fogyasztása és szennyezése ,a legjobb alternatíva a közlekedésben! Hisz hiába fogyaszt X litert ,azt 100 főre lehet osztani.
Most itt van olyan akit érdekel, hogy a motorja mennyit eszik?
Nekem full csak hobbi, de leszarnám ha 10et kérne, csak néha utána számolok, hogy mennyit is eszik
4.6 egész baráti
Kicsi a légellenállása és a nagy köbcenti miatt még bőven hatékony ezen a tempón a motor, még mindig a zöld tartományban van az ECO mutató.
De hát fasza ez az eurio és a zöldlobbi.
Nem vágod, hogy miről megy a locsifecsi az elmúlt Mmmm 1-2 órában
A primitívségedet Te magad sugárzód (nem sértés, nem bántás)
De ki beszélt itt arról, minek mekkora a szennyezése nem beszélve, hogy ki-mi hány főt szállít
Pusztán adatokat közöltem!
Térj már észhez!
De inkább alszok már egy keveset
Ha nem megy a dolog egyszerűsítek.
Minél kevesebbet fogyaszt annál többet mehetsz vele adott mennyiségű benzinnel.Ami jól jön ha vasárnap nincs olyan kút ahol tudsz tankolni.Ez a fejlett nyugaton elő tud fordulni mert egyszerűen nem nyitnak ki a vidéki kutak.És a guglimapszon látod hogy van kút csak zárva van.
Felfogod?
A feleségem pedig a Minisztériumban kapna állást azonnal. De nem akarunk lejjebb adni az életszínvonalunkból ,ezért nem megyünk....putri.
Úgy jön ide,hogy egy busz fogyasztása és szennyezése ,a legjobb alternatíva a közlekedésben! Hisz hiába fogyaszt X litert ,azt 100 főre lehet osztani.
Olvasd el még 1x az adatokat amiket írtam!
Hát ha leesik a tantusz
, hogy az új buszok többet kajálnak, mint a régi szarok (amibe több utas is fér)
Vidékiek nem gondolkoznak?
Nekem full csak hobbi, de leszarnám ha 10et kérne, csak néha utána számolok, hogy mennyit is eszik
4.6 egész baráti
Hogy akadna a torkán