Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha karácsony éjszaka felgyújtod a házad, akkor szólj a hős boltosnak meg futárnak! Amúgy a hős szó egy baromság, mindenki azt teszi ami a dolga.
Aszittem mézesgechi.
Az nincs ingyen meg munka is van vele
Ha én nem lennék Tűzoltó ,akkor sem venném a számra őket...se a mentősöket és senkit akinek az a szakmája,hogy életeket mentsen,akár a maga élete árán is. Van sok szakma amik fontosak,hisz mindenkinek és mindennek meg van a szerepe. De azt mégsem lehet egy kalap alatt említeni ezekkel.
Nem jellemző hogy akit megmentünk az megköszöni ,de van rá példa...az jól esik,de nem várjuk el. De az ahogy itt egyes “emberek” megnyilvánulnak a legalja. Sokan mondják itt hogy néha trágár vagyok,meg hogy hogy beszélek. Ha én anyázok,azt nem a net mögé bújva teszem,hanem bármikor a szemébe mondom ! Ja hogy csúnya dolog? Nem az...azok után ahogy sok ember megnyilvánul hasonló témákban,meg ugat és egy semmi emberileg(tények), bassza meg a kurva anyját! Pihizünk,semmik vagyunk...ezek mind mind azokat az embereket minősíti,akik ilyet mondanak. Ehhez képest az anyázás lófasz. És ezek az emberek a szememben nem emberek,ezért kihansúlyozom mégegyszer,basszák meg az anyjukat!
Lehet jönni sorbaállni bármikor,ha kell szemébe is mondom egy pofánköpés kíséretében ezeknek a férgeknek!
Igaz amit írtál, és jól látod.
Írtam már, hogy nem tartom magam se különb embernek, se hősnek.
Ez is egy hivatás.
Én elismerem minden téren azokat, akik a saját területükön profin végzik a feladataikat.
Csak amikor egy csira a károkon, emberéletek poénkodik, az nagyon rossz vicc.
Időd van, ráérsz - végül is miért ne?
(Bár műgyantából sokkal szebbeket lehet önteni - és főleg gyorsabban).
Addig, amíg ezeket a műemlék és műemléki jellegű épületeket a felvásárlás után megmentik, csodaszépre felújítják, mint ahogy a kastélyokból újjáépülő kastélyszállókkal és régi uradalmi birtokokkal is történik, addig ez a leghelyesebb, amit az országtól ellopott pénzzel tehetnek.

Ezzel újabb 50-100 évre megmentve, konzerválva egy értékes épületet.
Nincs messzebb a városközponttól, mint a 17.-18. vagy egyéb perem területek. De valóban semmi nincs ott, alvóvárosi rész.
Ini bácsi hogyan nem lett még atom gazdag, ezt nem értem, mert valahogy mindig megérzi a legjobb üzleteket!
Bazdmeg Ini
Azt a pár milla évet simán kivárod a kanapén csak elég erős legyen, ajánlok egy gödöllői boltot ott asszem 3 milla évre vállalnak gart.
Én amúgy nem foglalkoznék ilyen beszólásokkal vagy poénokkal, nem vicces szakma a tűzoltó. Vannak biztos olyan részei amiben csak herevere van, a tűzbe még én is bemennék megfelelő ruhában, de ha egy kisgyereket kellene kihozni aki nem élte túl, nem hiszem hogy tudnék aludni egy balesetnél ugyanez a helyzet, felnőtt ember talán nem viselne meg de a kisgyerek biztosan.
Van pár tűzoltó inkább csak haverom, van olyan közte amelyik sót sem érdemel, egy semmirekellő de van olyan is aki előtt le a kalappal
Meséltek sokmindent, a fizikai erőnlétük azért szerintem megkérdőjelezhető, átlag embereknek is közel ilyen állapotuk kellene legyen szerintem, de mentálisan más a helyzet. Amikor a 6emberből 4-nek gyerekei vannak otthon és autóbalesetben kisgyerekek hulláit kellene kiszedni, nekem nincs de én lennèk az első aki hátat fordít.
Mentősök ugyanez...
Soroksár a legolcsóbb rész. Messzi van mindentől, és nincs ott semmi, jól elterült kertvárosi rész, az iparterületek közelében.
Más gond nincs vele, biztos vannak vállalható részei, én is nézegettem arra annak idején.
Az ötlet jó, ha engedik.
https://24.hu/belfold/2020/04/...

Így kell vállalkozni Laller
Diplomatikus válasz
Én is megtaláltam az üzletet
Gyantát gyűjtők és várok. Utána jó pénzért eladom ha botostyán lesz belőle
Majd teszek bele szúnyogot is
Átvitt értelemben minden növény csírából lesz
Bőven...
Számomra van.
De szerintem te se érzed hiányát?!
A csíra az kell, csíra nélkül nincs élet
Így kerek a világ
Már dolgozom ki rá az építészeti terveket, pontosítom a költségvetést, utána egy "üzleti tervet" is megcsinálok rá. A számok mondjuk meredekek, de egy picsányi és méregdrága, saját célú ingatlannal sosem fogok előrébb jutni csak kiköhögöm valahogy.
Van köztük az.
De csira is akad
Hagyd őket a picsába...ők az igazi férfiak
Akkor hajrá.