Én se lennék jó tűzoltónak
Van egy részem ami kissé piromán, szóval kivonuláskor győzködném a munkatársakat hogy várjunk meg egy kicsit az oltásával mert olyan szépen ég
Mobil traktor szerelő nagy üzlet ám
Igaz kicsit fejlődni kell a korral mert az újak hoz kell laptop is de dől a pénz számolatlanul
Csúnya sok pénzt lehet keresni igaz sok és nehéz munkával.
Aki teherautót is tud szerelni ugyancsak mobil módon annak se kell aggódni hogy ütés a bankszámla
Nem Zolika...te alkalmatlan lennél Tűzoltónak.100-ból 8-10 ember felel meg. Téged már a vakságod miatt a toborzásra se engednének. A fizikai dolgokat meg inkább hagyjuk
Úgyhogy neked kizárásos alapon maradt ez...ha tetszik,ha nem. Na jó..traktorszerelő még lehettél volna
Mezogazdasagi csettegok,alternativa lett volna meg a tuzoltosag,de kiderult hogy tul inteligens vagyok ahhoz,igy lebeszeltek rola.Maradtam a csaladi bizniszben.
Pont fordítva. Baromi sok méreg kerül az ott lakókra. Rengeteg a rákos! Na meg a zaj...az se semmi. Évek óta megy a pereskedés,de hiába. Eladhatatlanok az ottani ingatlanok. Mondjuk érthető.
Van egy részem ami kissé piromán, szóval kivonuláskor győzködném a munkatársakat hogy várjunk meg egy kicsit az oltásával mert olyan szépen ég
A lényeg,tul okos vagyok tuzoltonak
Igaz kicsit fejlődni kell a korral mert az újak hoz kell laptop is de dől a pénz számolatlanul
Csúnya sok pénzt lehet keresni igaz sok és nehéz munkával.
Aki teherautót is tud szerelni ugyancsak mobil módon annak se kell aggódni hogy ütés a bankszámla
Úgyhogy neked kizárásos alapon maradt ez...ha tetszik,ha nem. Na jó..traktorszerelő még lehettél volna