Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50 lóval? Egy fenét tudott az... nekünk a 68 LE Swift Sport volt (3 ajtós), az se tudott... de különben is, 150-nél már halálfélelmem volt benne, pattogott, fújta a szél, vitte az út
Nézőpont kérdése minden
Ha én írnék egy cikket az f astráról minden szavam igaz lenne mégis a nép legalább fele hülyének nézne
Még mindig ez megy?
Eleve aki ezzel a témával jön és erőlteti az minősíti magát suttyóvá, függetlenül a lakhelyétől.
Legjobb amikor egy másik nagyvárosból okoskodik hogy a pestiek suttyók ....azt hiszem ezt nevezik kisebbségi komplexusnak.
A 3 hengeres Swift, óra szerint 170-et is tudott. Pillekönnyű kis lapos szar volt.
Nekem jöhetne második autónak :-) Csak nincs rá szükségem.
Csak krnyeret vagy barmit?
A Dél-Pesti kerületek hiába szépek helyenként, ha az uralkodó Észak-Nyugati széljárás pontosan ezekre a kerületekre fújj a város mocskát, légszennyezettségét. Ha fúj a szél, még a Halomi erdő közepén is érezni a szmogot.
Nem való ez vidéki embernek.
Jó a 18. kerület?Milyen utak vannak ott, ember? A futóművet kitépik a jármű alól és a keresztbordákat gyárilag formázták az aszfaltba...
De amúgy a került maga szép, tele szép házikókkal, kis terekkel, a szép nagy Halomi erdővel.
Azzal nagyon szar sütni
Csakis!
Azzal jöttem melóba. Jó nyenyőce.
300V
Gumikerdes milyen olajat vegyek-el spékelve.
Én ma már motoroztam,nem csak fejben.
Inkább motorozzunk legalább fejben.
Vót az a péz, amiért Winkler haja is korpásodott
Ő jó szerző, tud írni egy agyon silányított kasztnis, zajos, pattogó és bágyadt szarról, mintha élményautó lenne Az anyja picsája, az karcolt bele a 150-be a régi 3 hengeressel
Ez az új, lehet, valamennyire meg tudna indulni, ha nem hagyják 4000 alá esni - de a tipikus vevője nem így fog autózni, hanem 1500-on 6-ban (vagy csak 5 van? mind1) és számolgatni fogja hetente a fogyasztást, hogy vajon 3,95 vagy 4,05-e?
Nah.... Viktor most jól megkapta... a pesti suttyó hat hogy beszéltek ti a nagy vezetőről
Most mondta reggel a rádijjó, hogy az összes koronás 2/3-a BPesten ill. Pest megyében van... és ez biztos azért van, mert egymás seggében vannak milliónyian, lófaxnyi területen.
Ennyit az élhető Budapestről
Lehet
Áááááá dehogy
Makulátlan állapotú VANUCCI RV5
Csizma 45-méretben eladó.
35.000,-ft
Én is kelenföldön laktam, hát az sem tudott ott tartani, tökmindegy melyik ker,az összeszart hugyozott csöves mindenhol ott fetreng. De hát nézőpont kérdése, a fővárosinak olyan a retek csöves mint nekünk a járda mellett végigfutó virágos terület, a természet része.
Én is kelenföldön laktam, hát az sem tudott ott tartani, tökmindegy melyik ker,az összeszart hugyozott csöves mindenhol ott fetreng. De hát nézőpont kérdése, a fővárosinak olyan a retek csöves mint nekünk a járda mellett végigfutó virágos terület, a természet része.
Lehet ez okozza a sarga-fekete vaksagot?