50 lóval? Egy fenét tudott az... nekünk a 68 LE Swift Sport volt (3 ajtós), az se tudott... de különben is, 150-nél már halálfélelmem volt benne, pattogott, fújta a szél, vitte az út
Még mindig ez megy?
Eleve aki ezzel a témával jön és erőlteti az minősíti magát suttyóvá, függetlenül a lakhelyétől.
Legjobb amikor egy másik nagyvárosból okoskodik hogy a pestiek suttyók ....azt hiszem ezt nevezik kisebbségi komplexusnak.
A Dél-Pesti kerületek hiába szépek helyenként, ha az uralkodó Észak-Nyugati széljárás pontosan ezekre a kerületekre fújj a város mocskát, légszennyezettségét. Ha fúj a szél, még a Halomi erdő közepén is érezni a szmogot.
Nem való ez vidéki embernek.
Jó a 18. kerület?Milyen utak vannak ott, ember? A futóművet kitépik a jármű alól és a keresztbordákat gyárilag formázták az aszfaltba...
De amúgy a került maga szép, tele szép házikókkal, kis terekkel, a szép nagy Halomi erdővel.
Vót az a péz, amiért Winkler haja is korpásodott
Ő jó szerző, tud írni egy agyon silányított kasztnis, zajos, pattogó és bágyadt szarról, mintha élményautó lenne Az anyja picsája, az karcolt bele a 150-be a régi 3 hengeressel
Ez az új, lehet, valamennyire meg tudna indulni, ha nem hagyják 4000 alá esni - de a tipikus vevője nem így fog autózni, hanem 1500-on 6-ban (vagy csak 5 van? mind1) és számolgatni fogja hetente a fogyasztást, hogy vajon 3,95 vagy 4,05-e?
Most mondta reggel a rádijjó, hogy az összes koronás 2/3-a BPesten ill. Pest megyében van... és ez biztos azért van, mert egymás seggében vannak milliónyian, lófaxnyi területen.
Ennyit az élhető Budapestről
Én is kelenföldön laktam, hát az sem tudott ott tartani, tökmindegy melyik ker,az összeszart hugyozott csöves mindenhol ott fetreng. De hát nézőpont kérdése, a fővárosinak olyan a retek csöves mint nekünk a járda mellett végigfutó virágos terület, a természet része.
Én is kelenföldön laktam, hát az sem tudott ott tartani, tökmindegy melyik ker,az összeszart hugyozott csöves mindenhol ott fetreng. De hát nézőpont kérdése, a fővárosinak olyan a retek csöves mint nekünk a járda mellett végigfutó virágos terület, a természet része.
Ha én írnék egy cikket az f astráról minden szavam igaz lenne mégis a nép legalább fele hülyének nézne
Eleve aki ezzel a témával jön és erőlteti az minősíti magát suttyóvá, függetlenül a lakhelyétől.
Legjobb amikor egy másik nagyvárosból okoskodik hogy a pestiek suttyók ....azt hiszem ezt nevezik kisebbségi komplexusnak.
Nem való ez vidéki embernek.
De amúgy a került maga szép, tele szép házikókkal, kis terekkel, a szép nagy Halomi erdővel.
Ő jó szerző, tud írni egy agyon silányított kasztnis, zajos, pattogó és bágyadt szarról, mintha élményautó lenne Az anyja picsája, az karcolt bele a 150-be a régi 3 hengeressel
Ez az új, lehet, valamennyire meg tudna indulni, ha nem hagyják 4000 alá esni - de a tipikus vevője nem így fog autózni, hanem 1500-on 6-ban (vagy csak 5 van? mind1) és számolgatni fogja hetente a fogyasztást, hogy vajon 3,95 vagy 4,05-e?
Ennyit az élhető Budapestről
Áááááá dehogy
Csizma 45-méretben eladó.
35.000,-ft