Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Föld utakon toljuk, ami falu ütközne esik tizedében sincs kút
Aszfalton nem tud hibázni az ember ahol aszfalt van ott 200km belül mindig van kút
Inkább lennék szűzoltó mint hulladékkal baszakodni.
Nincs?
Na jó..
Nincs 200 millióm. Amiben most lakunk 60 Milla kb+5 Milla garázs. Meg van 2 lakásom kiadva és egy nyaralóm szoboszlón. Van félrerakott tartalékunk is. Eladnám a lakásunkat és a nyaralót+kp. A két lakás maradna albérletezni. A feleségem négyszer kapott a minisztériumból ajánlatot,legutóbb fél éve.
Az OKF-ben meg hiány van ,ezért már holnap átkérhetném magam.
Anyagilag jobban járnánk,de nem ér annyit. A gyerek is kurva jó suliba jár,a mi melónk is jó....meg anyósék is itt vannak,ami a legtöbbet lök a dolgon
Én 10 évet laktam ott fiatal koromban,mivel ott tanultam...és maradtam picit. Kőrakáspark,13 ker és Buda. Minden hétvégén Tokodon voltam unakatesóméknál és a Dorogi bányatóra jártunk ,Pilismaróton vadkempingeztünk és Lepencén fürdőztünk...nem volt bajom Pesttel,de valahogy nem fogott meg. A feleségem meg el sem tudja képzelni hogy oda költözzünk. Itt Debrecenben zöldövezetben lakunk,de mégis itt van minden egy köpésre.
Nincs értelme változtatni....
Ez már az én fejemben is megfordult....
egy tűzoltónak nincs 120 milliója,ha van akkor az nem tűzoltó,max csak azért van ott hogy legyen aki fizeti utána a járulékot.
Még jó, mindig felborul
Én már rég töröltem a "nagytudású"-t!
80 kilóval is kegyetlen veszélyes vagyok, a szteroid meg drága.
Drága a cipő
Mindenki átesik a Swift, F Astra, Thalia korszakon, de ezek közül az enyém a legkényelmesebb.
de hol van a kompromisszum?miféle kompromisszumot kell kötnöd?
Ez a fasz mikor kapcsol hogy senki nem akar fos Priust venni?
Nem fogok egy olyan kocsit megvenni ami nem tetszik azért,mert 6 litert eszik. Nem ez a fő szempont. Motornál sem.
Az hogy nektek ez ,azt is elfogadom.
Az F Astrám nem fogyasztott rosszul. 6.8liter hosszútávú átlagban.
Prius jó 2 literrel kevesebbet fogyaszt átlag. Gyakorlatilag a fogyasztás különbségből kijött volna a Prius, és még csak nem is olyan harmatos fapados hoki autó mint a Fastra.
Háborúban se értek semmit egy fél tankkal.
Csak mert gondolom az azonnali kiemelt munkahely és az asszonyt is azonnali kezdéssel várják a minisztáááriumban, akkor gondoltam nem a putri Dél-Pesti kerületekben néznétek putri 50 milliós egy szintes valamit, hanem 100 millió felett egy jobb helyen és mivel holnap meg tudnád venni, így annak a lovettának azonnal rendelkezésre kell állni.
Bejártam már Erdély nagy részét én is. Soha nem fogyott ki a benzinem. Persze ha a Hargitán endúrózol és eltévedsz az más kategória.
Nem ide tartozik mennyi pénzem van,de ahogy írtam úgy van.
Románia pár éve
Ki volt számolva a benzin kb +100km ráhagyásával
Aztán majdnem szopas lett mert 2 kút is zárva volt hétvégén
De jártunk úgy hogy ősszel meg ment a kút tavasszal meg nem nyitott ki Pádis alatt
Minden megeshet....
Többször tankoltam annyit mint a tank teljes térfogata. Ilyenkor szerintem 5km belül van már a hatótáv
De én vagyok a hülye....aha...
Mert csak a szegények fórumozhatnak?
Ja, meg egy rendes motornak van 20 literes tankja és 4-4,5 literes átlagfogyasztása. Nem szoktam üresre járni, ha véletlenül tartalékra kell kapcsolni, akkor még van benne 5,5 liter, bőven több mint 100km-re elég.