Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nezelősz,faszokat,zuhanyzoban.
Mit is? Mit hangsúlyoztam ki? Mesélj már...
Róla?
Azutan hogy tobbszor kihangsulyozta?
Ne viccelj.
Buzi
Mondok valamit!
Van egy családbarát ismerősünk akivel jóban vagyunk. Egy lánya van. Nem jómódúak . A lánya terhes lett. Lagzi(náluk az udvarban szerényen). Megszületett az unoka és a fiatalok ide költöztek a Nagyerdőre albérletbe (havi 100 ezer+rezsi) . A srác a Göcsben gépbeállító 3 műszakban ,a kiscsaj életében nem dolgozott. Tavaly elhatároztuk hogy szoboszlón a kis házunkat eladjuk(nem a nyaraló),mert nem használjuk. Nem sokat ér,mert nincs frekventált helyen(8 Milla) . Eszembe jutott a haver és felajánlottam neki...a fiatalok is megnézték . Teljesen rendbe lévő házikó,azonnal lakható!
De nincs 8 millájuk,csak 3. Kölcsönt nem tudnak felvenni,mert ez a ház zártkert részen van. Nahh...mivel haver és tényleg nagyon rendesek( ő festi a lakásokat nagyon barátilag), azt mondtuk neki,hogy adja ide a 3 millát és a többit letörlesztik a fiatalok 100 ezer/hó-val. Ha valami okból nem tudnák fizetni,kifizetik a szülők felesben. Ezt így meg is beszéltük,párhuzamosan pedig írtunk volna egy szerződést ,hogyha elmarad 3 hónap,akkor érvényét veszti a buli és kiköltöznek! Magyarul ez egy baromi nagy segítség! Tudod mi történt? A lánya elkezdett nyávogni,hogy ő nem költözik ki a városból!
Így eladtam idén 1 hónapon belül azonnal!!! Egy elvált 45 éves úszómester vette meg kp-ban.
Na ennyit a fiatalokról!
Furcsa, hogy neked mindig ez ugrik be
A közös zuhanyzó miatt?
Nekem nem. Én szeretem csinálni még most is.
Igaz hogy nem az anyagiak miatt csinálom.
A mostani fiataloknak ezt el kell engedni, felnőtt egy generáció, akik már nem fognak saját ingatlanhoz jutni. Bp. 50 km-es körzetében elmeroggyant ingatlan árak vannak, vidéki nagyvárosokban szintén, faluhelyen a bantu szomszédokkal letelepedni meg nagyobb butaság lenne, mint életünk végéig albérletben lenni.
Szóval marad az albérlet, azt nem tudja elvinni a bank.
Kb. nyugdíjas lennék, mire kifizetnék egy éppen lakható 50 m2-es, nagyon pici kertes valamit a banknak, addigra meg már teljese mindegy.
És ezzel sok-sok ezer fiatal van így.
Tuuuudom, lehet béranyukázni csok programért, meg ilyenek, de ezt kihagynánk inkább.
hát pont erről beszélek.aki ilyen és ehhez hasonló vállalkozásokban mozog és hoz is a konyhára dögivel,annak a tűzoltóság már csak a járulékok miatt van.
HTP. meg ÖTP.
Én már 30 évesen elértem a kívánt szintet
Csak azóta nem egyszer faszra húzott az élet és megy a kínlódás
El...csak magadnak kell megfelelni,nem másoknak. Nekünk nem volt hitel soha,de húsz éve egy 40 négyzetméteres kis házban kezdtük a kinti részen.
Vehettünk volna hitelt fel és vehetünk volna bent egy lakást,de jól éreztük magunkat és gyűjtögettünk.
Azért egy zombi támadás esetén a hátába mégiscsak hatásosabb ettől
Aki kilő ennyi nyilat ennyi idő akart és nem fárad el az vagy terminátor vagy kibaszott gyenge az íjj
Le lehet...ha a feleséged jól keres!
El lehet azt érni? Ha az ember nyakán lóg a bank és a lakáshitel, nincs az a szint, ami elég és ami megnyugtató, mert mindig ott lóg, hogy a bank kisemmizi, elvesz mindent...
De én nagyon pesszimista vagyok az optimizmushoz.
Ini már elérte!
hát,tűzoltó fizetésből nem lehet félretenni havi 500 ezret.és akkor ez az 500ezer ez átlagolva van.
Nem születtem gazdagnak....ismerem ezt. De ha eléred azt a szintet ami NEKED megfelel,nem kell ilyesmikkel foglalkozni
...*a "halandók"...
De városról városra költözgetni pár évente már nagyon utálok. Mindig dobozolni, pakolni, cuccolni, úgy helyeket megszokni.
Elkényelmesedett élet az olyan, ahol az ember nem megy a komolyabb "kredit" után. Én úgy nőttem el, hogy ahol többet adnak, oda kell menni, nem kényelmeskedni, meg anyós, ilyesmi. Még ha utálom is a helyet, ahova megyek. De ez "haladnók" élete, nincs lóvé kényelmesen és jól élni.
Na ini itt az igazi armageddon fegyver. Cseszheted a katanádat, 3D nyomtatható sorozat lövő, lézeres irányzékkal
http://youtu.be/SXyIkTIDxvM;feature=emb_logo
De én kocsival nem földutakon járok...vágod?
Szoboszlói strandon a “Hajót” a kollegám üzemelteti évek óta. A másiknak autókereskedése van,de csak 10 Milla feletti kocsikkal,a harmadiknak alpintechnikai vállalkozása ami igencsak jól hoz a konyhára,a negyediknek kertész vállalkozása...és ez csak pár.
Majdnem mindnek van másodállása,amivel minimum a kétszeresét megkeresi mint bent....számolj. Te hivatásos vagy,vagy ötés?
Már csak heti eccer buzi!
Buzi targoncások