Már nem azért,de te pont kint laksz a halál faszában,ami már szinte nem is számít Pestnek .....vagyis Pest legalja ! A repülőtér mellett .....ahol normális ember nem lakik. Ok tudom hogy lehetetlen eladni ott ingatlant,de legalább ne vergődj már...
Ma beszeltem egy emberrel akik bort palackoznak
Amiota ez a vírus faszság van annyi bor megy hogy ennyit soha sem adtak el még
Nem elég hogy 2 műszakban tolják az eddigi egy helyett hanem meg havi 3 szombat is munkanap
Mezőgépre a leghülyébbek mentek anno. Nekem a civil szakmám Központ fűtés és csőhálózat szerelő. Ez is szakközép.Na ide se kellett kitűnőnek lenni mondjuk
De később beugrott egy fősuli..
Egyszerű. Addig számítasz vidékinek, amíg fikázod a Pestieket, hogy bunkók, aztán amikor kiderül hogy vidéken kevésbé tartották be a kijárási korlátozást azt is a pestiekre fogod
Én mondtam egynek hogy fogja a diplomáját, dobja tűzre aztán fogjon ásót lapátot és irány dolgozni, mert a gyógyításra esküdött fel. A sötét középkorban a pestisdoktorok mentek a hivatásukat gyakorolni, pedig ez ami most van sehol nincs a pestishez képest, a védekezési lehetőségük meg a többszöröse lett. Ha meg csak a zsebbe tett pénz érdekli akkor remélem ha eddig kibirta később se fogja hiányolni,
Ez olyan trendi a mai világban, van gyógyszerészünk, orvosunk, ügyvédünk, boltosunk stb...még most akarok szert tenni tűzoltóra meg rendőrre, de abból meg kevés a megbizható
Rájöttem, hogy kurvára csöves vagyok.....nekem semmiféle és egyetlenegy nyomorult boltosom sincs.......valamit rosszul csinálok, de most már kerítek egyet, bármilyet.
(Mondjuk én bort soha, sört is csak nagyon-nagyon mérsékelten...)
Amiota ez a vírus faszság van annyi bor megy hogy ennyit soha sem adtak el még
Nem elég hogy 2 műszakban tolják az eddigi egy helyett hanem meg havi 3 szombat is munkanap
De később beugrott egy fősuli..
https://www.ebay.com/itm/Acer-...